Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
A gyari mail kliensebn elvileg mar lehet csatolni fajlokat masik felhobol is. Ma probaltam OneDrive-bol is nem ment. Esetleg mas is raprobalna?
-
polonic
félisten
Ezt el sem hiszem.
A kb 3-4 napja a térképen bejelentett hibámra jött válasz: köszönik, javították.
Eddig hiába jeleztem bármit, jól leszarták. -
vadászcsiga
félisten
Tegnap óta miért keri minden app, megnyitáskor a jelszavamat? Air 8.2.
Idegen wifin vagyok de ez gyakran van igy -
univerzita
addikt
válasz
tothgergo90 #21989 üzenetére
Van néhány a stórban ( Work Time,stb)
-
tothgergo90
tag
Különböző napszakokban dolgozok, kötetlen óra számban és egy olyan app-ot keresnék, ahol pl naptár nézetben, minden egyes napnál meg tudnám adni, hogy pl DE: 8-12; DU 17-23 óráig dolgoztam, majd heti és havi óra számokat kidobná.
Talán egy egyszerű excel táblázatban sima lenne a dolog, de hátha ismertek egy erre alkalmas app-ot amit kényelmesebb lenne használni. Tudtok ajánlani valamit?
Köszi -
r3dsnake
nagyúr
Notepad++ szerű alkalmazás létezik iPad-re? Ami programkódokat highlight-olna syntax alapján.
-
r3dsnake
nagyúr
Benne van a hazirendben, hogy tilos adblockot hasznalni, en is kaptam mar anno bant erte, mert errol diskuraltam a forumon.
-
nelsonmanian
senior tag
magyar szűrő nélkül ne várjatok sokat
-
Mela Kehes
addikt
Lenne egy kérdésem. Felteszek a telefonra egy előadótól több albumot. Az albumoknak megjelenik a borítója, de az előadónál egy teljesen különböző kép van. Azt meg lehet változtatni?
-
legiaap
félisten
Van már valami értelmes adblock ami beépül Safariba?
-
törölt tag
Én is remélem mert ez így baromi gáz és idegesitő, másrészt nem hiszem hogy október vége előtt jönne 👌🏻
-
nelsonmanian
senior tag
IOS9-től lehet roor nélkül is adblockereket használni. Van már ezzel tapasztalata valakinek? Amcsi storeban toppon van pár ilyen app.
-
törölt tag
Nem lenne azzal baj, csak ne szaggatna...elég gáz egy több százezres eszközön.
-
törölt tag
Nincs valami normális rss feed olvasó, ami ingyenes és hasonló a feedly-hez?! Csakmert a feedlyt kissé elcseszték az utóbbi frissítéssel, nomeg értesítése sincs, pl számmal mutatná hogy mennyi friss cikk érkezett. (Lehetőleg ami képet is mutat a cikk előtt, kártyaszerűség, anewsfy jó lenne de fizetős)
Köszi!
-
vans?
őstag
válasz
tothferenc #21954 üzenetére
Igen, kivettek sajnos.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
SpongyaBob #21953 üzenetére
én vagyok a hülye, vagy az alkalmazás váltónál eltűnt a kedvenc kontaktok lehetőség?? ez most komoly? én nagy hasznát vettem...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
tothferenc #21946 üzenetére
Sok alkalmazásnál ilyen. Gondolom fognak majd frissülni az appok iOS 9-re optimalizálva.
-
Laca1212
őstag
válasz
univerzita #21951 üzenetére
Köszi!
Bár csak 300 Ft-os app kellene.Most olvasom:
"Ezen túl az iTunes vagy App Store-ban sem lehet tartalmakat vásárolni vele,"Ez így akkor lufi...app vásárlására nem jó.
-
Laca1212
őstag
válasz
univerzita #21949 üzenetére
Az hogy működik?
(#21948) tothferenc:
Kártyát nem cserélnék még. -
Laca1212
őstag
Maestro kártyával nem lehet App-ot venni Store-ban, ugye? Más megoldás van?
-
tothferenc
aktív tag
IOS 9-en (5S) nektek is 1-2 mp-ig fekete a képernyő, mire megnyitja a Vibert? Mintha szemmel láthatóan lassú lenne így az app megnyitása.
-
-
törölt tag
Nekem is tetszene ha végre szétlehetne húzni a billt...
-
legiaap
félisten
Na elkezdem ismét tesztelni a SWIFTKEY-t. Hátha javult IOS9 alatt valamit.
-
lanw
aktív tag
válasz
Mela Kehes #21933 üzenetére
Bizony ám!
-
Mela Kehes
addikt
Most nézem, hogy az iCloud 50 Gb 1€/hó!
Ez durván megéri!
-
TVGO kuldott emailt, hogy ne frissitsunk ios9-re xD keso! Es hogy dolgoznak az ugyon...
-
atees
őstag
Onenote-hoz nincs valami "oktató videó" jellegű?
-
gyuromoj
veterán
-
bok92
addikt
Egy kérdés. Ha Onenote-ban rajzolok egy ábrát vagy bármit, akkor azt hogyan tudom átdobni azonnal a word alkalmazásba? ( egyszerre fut mindkettő app...)
-
Vasinger!
nagyúr
iPad-re létezik oylan hangfelvevő app, mint ami iPhone-on van gyárilag? Fizetős is jó, egyelőre a Recordium Pro-t próbáltam, de elég bugos sajna....
-
törölt tag
Van live photo app szerűség 😂
A neve: vhoto
Ha jól látom ma került fel. -
bok92
addikt
válasz
Mela Kehes #21913 üzenetére
Sunrise, Blackboard. A 2Do sem rossz, de az már eléggé komplex. De az ios9 jegyzet App funkciók terén igencsak sokat bővült.
-
TheMarci
addikt
válasz
Mela Kehes #21913 üzenetére
Naptár: Calendars 5 (csak ezt találtam, ami havi nézetben mutatja az adott napi teendőket, a több napiakat csíkkal, beleírva a teendő neve, és nem csak pöttyöket, amiből én találhatom ki a dolgot.)
A többiből a gyárit. -
törölt tag
Én a gyári alkalmazásokat, de embere válogatja, hogy ki mire használja és mennyire használja ki.
-
Mela Kehes
addikt
Elérkeztem ismét oda, hogy szétnézzek naptár/jegyzet/feladat programok terén.
Ki melyik programot használja?1. Naptár/calendar
2. Jegyzet/notes
3. Feladat/taskKöszi.
-
legiaap
félisten
Na a 1Password mar megy osztott módban. Remélem ilyen gyorsan jönnek a további frissítések is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
xenom0rph #21907 üzenetére
JB sem megoldás, hiszen szoftveresen nem tudod emelni a hardveres maximumot. Valószínűleg szoftveresen olyan szintre van beállítva a hangerőmaximum, ami hosszútávon sem káros a hangszóróra, ha ezt feljebb is tudnád venni JB-el, esélyes,h idővel tönkremenne miatta a hangszóró.
Beállításokban a hangerőkorlát ki van kapcsolva? -
xenom0rph
őstag
Bespammelem ide is, több szem többet lát.
-
bok92
addikt
Nplayer-hez jött egy csomó bugfix.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Rage47 #21901 üzenetére
Sok fejlesztő nem kezdi el a programok felkészítését az új verzióra a végleges verzió megjelenéséig, mivel addig változhat még olyan mértékben a rendszer, hogy újra bele kelljen nyúlni az appba,h kompatibilis legyen vele.
Ettől még valóban az lenne a fejlesztők dolga,h a megjelenésre kompatibilissé tegyük az appjaikat, de sajna erre nem mind hajlandóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elite: Dangerous
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 13700 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest