Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #22797 üzenetére
Ja, akkor nem szóltam
-
galaxys80
veterán
Végre átköltöztem a Dropbox-ból a Google fotókba teljesen. Mindent felfedeztem benne és nagyon bejön. Kivéve egyetlen apró számomra zavaró dolgot. A Dropbox a telefonról feltöltött képek nevének a dátumot tette be. A Google fotók viszont IMGXXX-nek nevezi el.
Persze az appban és a webes felületen is dátum szerint rendezi el természetesen. Viszont ha a windows intézőben lévő Google fotók mappában nézem, akkor elég zavaró, mert eddig szépen sorba rakta a képeket a fájlnév alapján. Most viszont ugye a végére teszi az összes IMG nevű képet. Itt még megoldás is van, mert ugye, ha dátum szerint rendeztetem, akkor minden rendben. Viszont én TV-n a serviio-val szoktam nézni a képeket. Ott viszont már név szerint rendezi sajnos.
Van erre valami megoldás vajon? Vagy csak a dropbox az ami a dátumot teszi a fájlnévnek? -
r3dsnake
nagyúr
Tudtok olyan appot, amivel zenet/mixet tudok letolteni (legalis forrasbol), hogy offline is tudjam hallgatni? Youtube, soundcloud vagy mixcloud mixet szednek le.
-
-
Nescafé
őstag
Offline Google Maps- érkezik.
Androidon már elérhető.. -
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #22792 üzenetére
Van egy érzésem, nem hogy a youtube de az összes google app nem fog sosem multiban menni.
Amúgy red hogyan? Amcsis régióban vagy mi? -
bigdady
nagyúr
válasz
szabogabor10 #22792 üzenetére
Red? Hol?
-
Tök fasza ez a YouTube Red, de iPad-re nagyon hiányzik a multitasking. Megcsinálhatná már végre a gugli. Tudom, vannak már alternatív YT appok, amik támogatják, de akkor is.
-
erdoke
titán
válasz
univerzita #22768 üzenetére
Számítógépre egyik készüléket se szoktam kötni, különösen nem mentés céljából. Azért fizetem az iCloud tárhelyet.
Az iCloudban nincs bepipálva a "Kontaktok" az én készülékemen, mégis átjön a híváslista a feleségem és a lányom telefonjáról.Sőt, nálam csak a Safari és a Wallet van bepipálva, semmi más.
-
Laca1212
őstag
-
Nescafé
őstag
Lara Croft GO vélemény?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
univerzita #22782 üzenetére
Köszönöm! Pages jó is lesz.
-
zoltanz
nagyúr
IPhone-ra van iWork alkalmazás? Van online iWork (Pages), de jó lenne app is.
-
A ProCam-ban hogyan lehet játszani a mélységélességgel? Nem találok blende állítási opciót.
-
buci30
addikt
válasz
univerzita #22771 üzenetére
Panasonic smart 3D de a amit erre találtam azzal nem lehet.
-
Mela Kehes
addikt
Kifutottam az időből. Ha akciósan vettem egy programot akkor azt már utólag nem tudom beállitani?
-
Mela Kehes
addikt
Úgy döntöttem átmegyek az AppShopper-ről az AppZapp-re. Hol tudom megnézni, hogy az évek során milyen programokat vettem meg és mennyi pénzért? Az email-ben kell megkeresnem?
-
buci30
addikt
Mondjatok nekem olyan távirányítót okos tv-hez amin én tudom beállítani h 1 egyes gomb mi stb stb.
-
univerzita
addikt
válasz
erdoke #22767 üzenetére
Lehet hogy a előző iOS verziónál a sámitogepen a iCloud - ban nem volt kipipálva a Mail,Kontaktok,Naptárak ( ha most be van kapcsolva akkor mivel közös ID-val vannak a telefonokon egyformán lementeni.) Ha megnyitod a iCloud.com-on Kontaktokat ekkor itt lehet törölni . De szerintem csak az fog segíteni ha a ICloud - ban kiveszed a pipát a Kontaktok - nál.
-
erdoke
titán
Több iPhone fut egy Apple ID-val a családban (feleség és gyerek is). Az egyik gyereket korábban, amikor megkapta a régi iPhone 4S-t, kitettem családi megosztásba, de azóta is bánom, mert a fő fiókhoz fizetek plusz iCloud tárhelyet, viszont az nem megosztható, az 5 GB pedig nem elég a gyereknek...
Mindegy, a nagyobbik gond más jellegű, mégpedig a gyári Phone alkalmazás híváslista része összefésüli a telefonokon a történetet, és az eredmény baromira zavaró. Korábban (iOS 7-8) nem csinálta, csak iOS 9 óta. Átnéztem a handoff, FaceTime, iCloud és hasonló beállításokat, de nem jöttem rá, hogyan kellene kikapcsolni a funkciót, tehát hogy minden készülék csak a saját híváslistáját mutassa. Szüntessem meg a telefonhívás átadását az iPademre? -
Themes
aktív tag
Ezek az app tisztító csodák jók valamire amúgy?
-
Tudtok olyan filmfelvevős alkalmazást, amelyhez van remote app?
A Filmic Pro-nak volt egy remote kiegészítője, de sajnos iOS 7-el működött utoljára. Ígérgetik, hogy kiadják, meg hogy akik megvették azoknak ingyenes lesz az upgrade, de nem hiszek nekik. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #22756 üzenetére
Írtam nekik de nem igen akarnak válaszolni.
-
legiaap
félisten
Jól látom, hogy az appzapp pro már nincs fent a store-ban? Helyette appzapp notify van?
Nem vagyok kibékülve vele. Tök átláthatatlan.
Nincs pl. News szekció. Ha nem nézem meg a iPad-em amin még a régi fut akkor lemaradok egy bazinagy akcióról. -
törölt tag
Időkép frissítés végre
-
catroot
veterán
Jó lett ez az fb frissítés. Azóta többször kivágott az alkamazás. De legalább nem fut állandóan a háttérben.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22744 üzenetére
Ez edes keves. Kar hogy nem tudom megnezni valahol, vagy legalabb az ipaden vagy iphoneon a storeban lenne egy reszleg ahol feltuntetnek, azaltal hirdetve hogy vedd meg a tvt.
-
catroot
veterán
Valaki használja a DataMan appot?
Nekem - mióta fent van - eddig sosem küldött jelzést arról, hogy esetleg elfogyott a mobilnetem (azt bezzeg jelzi, hogy elértem a fordulónapot).
Most a My Data Manager-t tettem fel, azzal párhuzamosan tesztelem. Elég esélyes kb. egy év használat után megy a kukába DataMan.
-
gzbotii
nagyúr
Tudnátok ajanlani pár játékot?
Jöhet minden fele -
legiaap
félisten
Tudtok olyan oldalt ahol meg tudom lesni az appokat apple tvre? Megnézném a kínálatot mielőtt megvenném.
-
vans?
őstag
Hasznal valaki Podcastokat? Tudtok ajanlani esetleg? Igy par ev iOS utan megnyitottam, egesz szimpatikusak
-
Astery
senior tag
válasz
univerzita #22735 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek - sikerült. Annyira nem is bonyolult
-
Astery
senior tag
válasz
univerzita #22728 üzenetére
Feltettem a Documents 5 app-ot ... viszont az a problémám, hogy iTunes-ban felteszem a könyveket a telefonra - a gyári olvasó látja, megnyitja de a hogy tudom a Documents 5-tel megnyitni őket. Abban nem jelennek meg. Bocsánat csak ez az első próbálkozásom az iPhone-ra történő file másolgatással.
-
galaxys80
veterán
válasz
jazzkifli #22731 üzenetére
És a mobilos appban is így fog látszani? Csak, mert én anno a ""Google Drive-fotók és -videók megjelenítése a Fotók könyvtárban" -t kikapcsoltam, de a mobil appban továbbra is minden kép megjelent.
De, akkor lehet teszek vele egy próbát majd megint.Most néztem PC-n és hiába van kikacsolva mégis mutatja az összes driveban található képet.
-
jazzkifli
tag
válasz
galaxys80 #22719 üzenetére
Ki lehet kapcsolni, hogy ne mutassa a drive-ban lévő képeket/videókat.
A böngésződben nyisd meg a Google Fotókat és a beállításokban van egy kapcsoló, miszerint
"Google Drive-fotók és -videók megjelenítése a Fotók könyvtárban"Nekem külön mappába (Google fényképek) is teszi a telefonról feltöltött elemeket.
-
Astery
senior tag
válasz
univerzita #22728 üzenetére
Igen az a tervem csak leszedném a másikat de nem tudom melyik az illetve lehet-e alapértelmezettet állítani.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
tothferenc #22725 üzenetére
My Workday
-
legiaap
félisten
válasz
tothferenc #22725 üzenetére
En egyszeruen a gyari naptart hasznalom.
-
tothferenc
aktív tag
srácok, tud valaki egy olyan egyszerű appot, amivel a munkaórákat (vagy a túlórákat) tudom írni, és pl a hó végén összesít? vagy ne legyek ennyire telhetetlen?
-
Astery
senior tag
Ha a felhőben rábökök egy pdf-re akkor honnét tudom, hogy melyik alkalmazás nyitja meg? Csak a gyáriak vannak rajta (iOS 9) de nem látom az alkalmazás nevét amikor a pdf meg van nyitva.
-
Laca1212
őstag
válasz
SpongyaBob #22722 üzenetére
Kell hozzá regelni account-ot? Vagy anélkül is működik rendesen?
-
Nescafé
őstag
Akkor ezek szerint az appzapp jobb?
-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob #22718 üzenetére
Nekem az most jelzett amugy.
-
galaxys80
veterán
Google fotókba nem lehet azt valahogy megcsinálni, hogy a telefonról feltöltött képeim automatikusan egy külön mappába legyenek?
Nagyon rossz az, hogy a drive-ba lévő összes jpeg-et összekeveri a családi fotókkal. -
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob #22714 üzenetére
Ahogy latom van benne IAP.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Az appshopper miért nem jelzi ezeket?
Van más lehetőség nézni mi ingyenes vagy akciós? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Köszi, már töltöm is.
-
SpongyaBob
veterán
Ingyenes a Rayman Fiesta Run.
-
jazzkifli
tag
válasz
focvis #22695 üzenetére
Egy ötlet:
Oszd meg a másik gmail címeddel gdrive-ban a fotókat vagy akár az egész mappát és a címzett gmail fiók gdrive-jában nyomj jobb gombot a "Velem megosztva" kategóriában a fotókon és válaszd ki a "Hozzáadás a saját meghajtóhoz" opciót.
Én így szoktam áttenni a velem megsoztott tartalmakat a saját tárhelyemre.
-
zuioch
aktív tag
Melyik a legjobb ingyenes videólejátszó, ami az avi-t kezeli? (Vásárolnék is, de sajnos nincsen kártyám jelenleg
)
-
legiaap
félisten
Az miért van ha spotifyben radiot hallgatok és lock screenen néha mutatja néha nem a thumbs up vagy down?
Vagy amikor felhúzom a gyorsbeállításokat. Ott is néha mutatja néha nem. -
marsu.
senior tag
Melyik appot ajanljatok, ami jelzi, hogy be kell venni a gyogyszert. Gyari emlekeztetot sajnos nem lehet beallitani ennyire reszletesen.
-
HUTCHDB
nagyúr
Milyen wifi jel erősséget mérő ( wifi analyzer) alkalmazást ajánlatok?
Letöltöttem már vagy négyet, de egyik rosszabb, mint a másik... -
Astery
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Valaki használja a Google Keep alkalmazást? Anno amikor megjelent leszedtem, de folyton használta a helyzetem háttérben és jobban is merült az iPad-em tőle. Azóta javították?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest