Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz
Mela Kehes #22896 üzenetére
Azóta javították!
Az nplayer upgrade is olcsóbb lett, 4 euró helyett 3. Nem tudom, hogy megvegyem e. -
Mela Kehes
addikt
Akcios az nPlayer! Olvastam, hogy nem mindig jegyzi meg hol jártam a filmben. Ez létező hiba még?
-
legiaap
félisten
Tudtok olyan appot vagy akár netes oldal is lehet ahol kipróbálhatnám magam különböző frizurákkal?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mela Kehes #22889 üzenetére
Clip2Comic
-
Mela Kehes
addikt
Melyik képszerkesztő programban van olyan effekt, amitől rajznak néz ki a kép?
-
wardemi
senior tag
válasz
erdoke #22887 üzenetére
Semmnilyen kis alternatíva vagy legalább hasonló valmi :\ ?
Az jó út lenne, viszont telén csak olyannal beszélek akinek szeretnék egyből válaszolni ha úgy van mód. Ha lenne rajta legalább egy led ami jelezne akkor okés lenne. Másik hogy ettől még milliószor ébreszti, és eszi az aksit fölösen.
Köszi a helpet azért
-
wardemi
senior tag
Üdv,
Nem rég kezdtem el használni az iOS-t úgy hogy kérlek nézzétek el ha valami nagy baromságot kérdezek.
Felmerült bennem az igény, hogy munka közben jó lenne bizonyos appok értesítéseit kilőni (dedikált gomb, vagy felül today részben vagy akár bizonyos wifire csatlakozva stb...). Ezek az appok főként fbmes, telegram, viber etc...
Erre van lehetőség? Még eggyel jobb szint lenne, hogy ideiglenesen le is tiltaná a push-t ezeknél vagy kilőné és visszahozná memóriába stb, hogy az aksit is kímélje.
Köszi
-
m.hegyi
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Az App Store-ban egy app véleményezésénél ugye be kell írni egy becenevet, egy címet és magát a véleményt.
Az lenne a gondom, hogy akármit írtam a becenévhez nem fogadta el, nem tudtam elküldeni a véleményt. Így beírtam azt, amit a címhez, miszerint: rank problem.
Utána észrevettem, hogy egy másik véleményezésnél már nem kéri a becenevet, tehát ugyanaz maradt.
Na most ezt ugye szeretném megváltoztatni.Van erre lehetőség?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
legiaap
félisten
Ezzel demózták a keynote-on a 3D touch-ot igaz? Most szedem le kipróbálni, de 1,2 giga...nem kicsi.
-
bok92
addikt
[link]
Szifonon ajánlották ezt az appot. Étterem, kocsma szórakozóhely kereső. Nagyon igényes app, a közelben levő helyeket is mutatja, ami nagyon hasznosnak tűnik. Emellett írja,hogy meddig van nyitva, kártyával lehet e fizetni, sőt egyeseknél még a menü is fent van. -
atees
őstag
Sziasztok! Keresek akksis ejjeli lampat gyerekszobaba, olyat aminek allithato a fenyereje, esetleg van vmi tippetek ilyenre?
Koszi! -
Vasinger!
nagyúr
Tudnátok mondani, főleg iPad játékot amivel offline lehet ketten játszani? Főleg valamilyen interaktív kéne, ahol egymással kell versenyezni egy képernyőn. Ha lehet ingyenst, de ha nincs akkor jó a fizetős is.
-
Gordiann
őstag
válasz
#20749568 #22863 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de én úgy tudtam, hogy Amazon csak saját területeken stream-el.
Én Ausztriában élek, itt tök jól működik minden.
Amazon Music nem egy Spotify, Amazon Video nagyon korlátozott, de azért az jó. Szállítás szintén csak saját országban...Nem így van?
-
Laca1212
őstag
-
univerzita
addikt
Videó arról hogy mekkora a különbség a Safari oldalak használatánál iPad Pro és iPad Air 2. http://www.idownloadblog.com/2015/11/16/4gb-ram-ipad-pro-vs-ipad-air-safari/
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Game centerből hogy tudom magam törölni? Lehet egyáltalán? -
galaxys80
veterán
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Tudott valami olyan e-mail klienst, ami tud olyasmit mint a Mailbox app, hogy slide-al lehet archiválni, időzített, esetleg törölni levelet? Outlook majdnem tudja, de mégsem, archiválni nem tud. Viszont szebben jeleníti meg a leveleket, szóval nem lenn rossz. A Mailboxban van ami nem jelenik meg jól. Tehát valami olyasmi kellene, ami hasonlóan működik ilyen szempontból, mint a Mailbox, tehát kis slide jobbra, archiválja, nagy törli, balra meg időzítő. Köszi!
-
buci30
addikt
válasz
legiaap #22844 üzenetére
Amazon Cloud Drive
Nekem ez a legjobb most fizettem elő rá 59,99 dolcsi és 1évre képek video 1TB és nincs kép tömörítés.
Minden pltarformra van és gyors egyszerű -
Nescafé
őstag
AppZapp nállatok is adja a reklámokat mikor elindítjátok?
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22843 üzenetére
Na igen ezt eddig is tudtam, de nem akarom, hogy a töröltek közé tegye. Mind1, azt hiszem kukázom az appot. Marad a Flickr meg a OneDrive.
-
univerzita
addikt
válasz
legiaap #22840 üzenetére
Megoldható! Legalábbis nálam működik. Amikor törlöd a képet a Google Photos - ból kiírja hogy törölve lesz a összes eszközről. Ez így van. Töröld ki a képet. Ha megnézed a telefont akkor onnan is ki lesz törölve. De nem! Csak átkerül a Nemrég törölt - tek közé. It a kép alatt az lesz hogy 29 nap múlva törlődni fog. Megjelölöd és jobb sarokban a Visszaalítás - al vissza tesed telefonra. De a Google Photos - ban már nem lesz.
-
legiaap
félisten
Másik kérdés. Azt hogy lehetne beáítani, hogy ha kitörlök egy képet Google Photos-ból akkor a telefonról ne törölje már le?
-
legiaap
félisten
Kérdés: A messenger müködik Facebook account nélkül is? Ha én most törölném magam Facebook-ról akkor mi lenne a chat elözményeimmel meg magával az egész messenger-el. Be kéne állítanom az egészet újra?
-
Laca1212
őstag
Traffi Hunter frissült és került bele egy "energiatakarékos mód".
Ez mire jó?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #22832 üzenetére
Nem valoszinu, mert az Indavideon is ment a PIP, mar beta iOS9-en, es ok biztos nem programoztak le
semmit hozza. -
válasz
r3dsnake #22831 üzenetére
De én angolul használom az iPad-et, ez a gomb pedig hasonlóan az egész YT weboldalhoz, magyar felirattal van (kép a képben), és másképp is néz ki kicsit, mint az általános iOS-es pip gomb. A másik pedig, hogy ez a gomb iPhone-on is megjelenik, de ott nem működik. Tehát szerintem a Google rakta oda.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #22830 üzenetére
Annak mondjuk semmi köze a youtube-hoz. Minden fullscreen lejátszott videóban ott a PIP gomb Safariból, mivel az az iOS lejátszóját használja.
-
Visszatérve a YouTube app vs multitasking témához: a YT desktop weboldalának lejátszóján már ott a PiP gomb Safariban, és szépen működik is, úgyhogy szerintem előbb-utóbb (inkább utóbb) talan lesz az alkalmazásban is.
-
csab2
veterán
Szerintetek melyik a jobb, egyszerűbb? Egyelőre mindkettőből az ingyenes verziót szedtem le.
-
csab2
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Tudtok magyar nyelvű bevétel-kiadás kezelő appot? Én a Koint használom, de sajnos ez nem összesíti a bevételeket csak a kiadásokat. Pedig nekem tökéletes lenne, ha ezt a funkciót tudná. Már többször jeleztem ezt a fejlesztőknek, válaszra sem méltattak. -
gzbotii
nagyúr
Videó szerkesztő appot keresek, amivel össze tudnék vágni több, rövidebb videót (20-30mp). Olyan amivel képekből lehet videót összevetni, kaptam dögivel...
-
Nescafé
őstag
Ez is ingyenes le is kaptam gyorsan.
[link] -
gzbotii
nagyúr
válasz
Oliverda #22810 üzenetére
Ma ingyenes a Sleep Cycle
-
Oliverda
félisten
-
legiaap
félisten
Ne hogy azt mondjatok, hogy a Facebook Notify is US only ugyanugy min a Pages?!
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Véletlenül töröltem a telefonról Safari-t és sehogyan sem találom az AppStore-bán. Nem tudnátok egy linket adni hozzá?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy új 6s-t és nem tudok új naptárbejegyzést készíteni. Frissítettem az iOS 9.1-re, utána sem. Mi lehet a gond?
-
gzbotii
nagyúr
Ide is bedobom, hátha van valaki nálamnál okosabb: [link]
Főnökömnek az új étterméhez ma létrehoztam egy FB oldalt, és, hogy tudja azt mendezselni telefonról, egyszerűen, hozzá kellene ezt is adni a Pages alkalmazáshoz...csak, hogy ehhez nem volt közvetlen opció, csak hasonlót találtam, az sem működött..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest