Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
Jól tudom,hogy csak a7"- nál kisebb tabletekre jó? Tehát 7"- tól lefelé.
-
buci30
addikt
Tenyleg lebutították ezt a szülinapi IGO (de ingyen reklam app milyen legyen ) es ez a kinezet is eleg csúnya!
De egy akinek magyar offline kell annak jo ez szerintem -
m0ski
aktív tag
válasz
r3dsnake #20196 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem jobban bejön a menü kinézete mint a HU&RO verzióé.
Írtam nekik, hogy mi lesz a 10 nap lejárta utána, ha neadjisten restore-t kell nyomni a telefonra, és nincs meg az ipa (nyilván a választ sejtem én is, de jobb ha ők is megerősítik, hogy inkább legyen meg iTunes-ban letöltve).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20189 üzenetére
Fhuderonda.
-
-
válasz
tylerddd #20192 üzenetére
Frissítés nem lesz hozzá, de nem valószínű, hogy gondjai lennének az új rendszerekkel. Kompatibilitási problémák jellemzően akkor lépnek fel, amikor egy app igényli a legújabb iOS rendszert, és már nem támogatja a régit, nem pedig fordítva, mint az az iGO esetében valószínűsíthető.
-
tylerddd
veterán
Nincs külön tablet verzió, ha telefonra leszedted, akkor majd tabletre is lejön.
Nem tudom, h volt-e már róla szó, de ha leszedik 10 nap múlva, akkor frissítés sem lesz hozzá, igaz?! Ez iOS frissítés után akár probléma is lehet. Sajnos már jártam úgy, h megszűnt a támogatottsága több drága szótár appnak és az új iOS-en nem ment, hiába volt ott a Purchased elemek között. Persze a Flappy Bird az jó volt
-
Edi77
őstag
Ha most az IGO-t leszedem tablet verzióban is, mert azt csak év vége felé tervezek beruházni, fel tudom majd arra is tenni?
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0 #20189 üzenetére
Azt írják, i5-re van optimizálva.
-
enginev3.0
félisten
Mar van szulinapp
-
nPlayerrel tudok valahogyan a Machez kapcsolódni, és streamben nézni a filmeket azonos wifi hálózaton?
-
tonyqa23
senior tag
Én meg biciklizéshez akarom használni. Tudtok vmi jó tartót szobabiciklire?
-
air
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #20179 üzenetére
Az iGO túrázáshoz? Biztosan.
-
Skorpio.59
aktív tag
Túrázáshoz,kiránduláshoz szeretném majd használni..szerintem arra jó lesz.
-
r3dsnake
nagyúr
Asszem ide se kell benéznem 2 hétig, ha végig erről az igo-ról lesz szó.
-
llaszlo
veterán
válasz
erdoke #20176 üzenetére
Leírom ismét. Feltettem egy egyszerű kérdést, hogy iOS-re elérhető-e már és én vagyok béna, hogy nem találom, mert droidra már elérhető. Ennyi. Ebben mit nem értesz?? Vagy kérdeztem bármi mást? Én nem látom. Az, hogy a te fantáziád meg milyen tévképzeteket alkot és ez miatt miket látsz bele egy egyszerű kérdésbe, ahhoz semmi közöm.
-
erdoke
titán
válasz
llaszlo #20172 üzenetére
Ha ennyire rohadtul sürgős, hogy holnapig nem ér rá, miért nincs már meg a teljes Mo.-Ro. verzió, ami volt már 3e Ft körül is? Droidon még részben érthető a lelkesedés, mert hivatalosan nem elérhető, de iOS-en? A türelmetlenség viszont teljességgel érthetetlen. Tényleg még ma éjszaka navigálni akartál vele, és más nem jó?
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #20174 üzenetére
Amikor rámész az eseményre a FB appban, rányomsz a címre és feldob egy ablakot, amiben ott lesz,h View page, Open in Maps, Open in Google Maps és Copy Address, itt tudod kiválasztani, h a Google Maps-szel nyisd meg, de ettől nem lesz alapértelmezett, mindig így tudod a FB-os címeket ott megnyitni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Oliverda #20159 üzenetére
Szerintem nincs vele kifejezetten nagy baj, városon belül néha azzal néztem meg régebben címeket, mert akkor még nem lehetett más appból Google Maps-szel megnyitni és mind Pesten, mind Londonban teljesen jó volt gyalogos/autós üzemmódra.
legiaap: ki lehet választani,h mivel nyisd meg a címeket például FB appból egy ideje már -
nelsonmanian
senior tag
ugyis csak Mo térkép van benne, pont az lenne a lényeg hogy külföldön lehessen használni mobilnet nélkül...
-
-
Edi77
őstag
válasz
vadászcsiga #20153 üzenetére
Köszönöm!
-
llaszlo
veterán
A 10 napos iGO még nem elérhető vagy csak én nem találom? Droidon már megjelent.
-
Ragnar95
félisten
válasz
focvis #20152 üzenetére
Valamit nagyon félreértesz a GC működésével kapcsolatban, az játékállást nem ment, csak achievementeket, meg ranglistákat...
SPF: nem, ha letörlöd a játékot, törlődik minden adata is. Esetleg egy olyan backupból, amiben megvan még a játék ki tudod menteni és ha vissza akarod rakni, az akkori backupodba belerakni, de ez elég körülményes folyamat. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #20139 üzenetére
Egyébként én mar töröltem is, nekem abszolút nem esik kézre. Marad továbbra is a here
-
SPF
senior tag
Asphalt 8 jatek menteset le lehet menteni valahogy? Vagy ha letorlom a jatekot, majd kesobb ujra telepitem, akkor onnan folytatodik, ahol most jarok?
-
polonic
félisten
válasz
Ragnar95 #20143 üzenetére
Szerintem nagyon leszarják ezeket a jelentéseket. Míg a poikról küldtem nem egy jelentés, hogy rossz helyen van, be van zárva, stb... egyről sem kaptam visszajelzést és azóta is úgy vannak. Míg google maps esetében pár napon belül jött a válasz és megtörtént a javítás.
-
buci30
addikt
A Sygic-nál ott van a store-ba ,hogy Family sahring: Yes
S párom fel van véve nekem családi megosztásba de ezt még se tudom leszedni neki ,hogy ne a trial legyen csak mivel én megvettem
Ez ,hogy lehet vagy mit ronthatok el???? -
T_Stark
őstag
Üdv!
Létezik iPhone 5S-re a gyárinál jobb/több beállítási lehetőséget kínáló, lehetőleg ingyenes kamera app?
-
legiaap
félisten
válasz
Hidd el amint elérhető lesz 100 ember fogja teleírni az összes IOS topikot.
-
Edi77
őstag
válasz
Emailt kaptál, vagy a Play-en nézted?
-
buci30
addikt
válasz
Még semmi
-
vadászcsiga
félisten
Droidra már meg is érkezett a szülinapi iGO, nálatok?
-
kchris78
veterán
válasz
bigdady #20136 üzenetére
melyik az a varos? lehet vannak ilyenek de en pl POI lefedettsegben kb ket nagysagrendnyi javulast latok az Apple Maps-ben, sokaig nem hasznaltam, es igy meg szembetunobb a valtozas. Ami nekem az Apple Maps-el a problemam az a kereses.. Google Mapsben az a brutalis hogy akarhogy beirom a cimet felismeri... Apple Mapsen csiszolhatnanak valamit ez ugyben...
-
kchris78
veterán
válasz
vadászcsiga #20129 üzenetére
ez melyik szolgaltato? en azt tapasztalom hogyha nem turazik az ember az autoutak azert aranylag jol lefedettek.. legalabbis T eseten. plusz most kaptak uj frekiket ami videken jol terjed, bar online navira az edge is eleg (folyamataban azaz navi kozben).
-
erdoke
titán
Egyébként az Apple Maps is teljesen jól használható már, és a rendszerbe épülve a legkényelmesebb.
-
zzola
titán
Üdv!
Androidos wi-fi matic-hoz hasonló alkalmazást keresek! Auto wi-fi ki/be kapcsoló app, cella alapján kapcsol. Létezik ilyen?
Köszi! -
Tressy
senior tag
válasz
vadászcsiga #20123 üzenetére
Kapcsold ki a wazerek megjelenitését és egész jó közösségi navit kapsz
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #20123 üzenetére
Van benne valami.
-
Ragnar95
félisten
válasz
kchris78 #20121 üzenetére
Itthon google maps-ezni szoktam, ha csak városon belülre kell, mert gyorsabb elindítani és mostmár szerencsére a sávokat is tudja, az is hasznos.
Viszont vidékre szeretem a normális GPS appot használni, nem feltétlen kéne offline, de ha lassítják véletlen a netemet vagy olyan helyen vagyok, ahol csak edge van, jó az,h a Sygic offline.
Ráadásul mivel EU miatt úgyis megvan a Sygic, minek használnék online-t itthon... -
kchris78
veterán
Egy kozvelemenykutatas jellegu kerdes: mindenki annyit maszkal M.o-n belul ismeretlen helyre hogy oda kell az offline navi? Mert en pont itthon teszek ra hogy milyen az iGO, Wazet hasznalok mert itthon nekem az a lenyeg amit az online navi nyujt: legyen dugo- es kamera jelzes hogy ne fussak bele valami varatlanba. Az offline kulfoldon lenyeg (de egy kulfoldi uthoz kepest az adatroaming koltsege elenyeszo, ott is online naviztam - 1600km alatt kb.10MB fogyott - waze) arra meg jo a sygic.
Sajnos az ingyenes iGO app nem fog online lehetoseget nyujtani azt letiltjak benne.
-
catroot
veterán
válasz
vadászcsiga #20114 üzenetére
Nem must have dolog, de nem baj, ha tudja.
Egyébként én a Sygic térképpel sem vagyok nagyon kibékülve. Inkább Waze (meglepően keveset eszik). Külföldön persze jól jön az offline, igaz ritkán is van rá szükségem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
polonic #20107 üzenetére
Ezt nem tudom, ahol eddig használtam ugy emlekszem pontos volt. Egy két körforgalom neha hiányzik. Én régen megszoktam már hogy a táblákat is figyeljem. A hőskorban amikor még pna-n használtam sokszor csak az igora hagyatkoztam es be is vitt olyan helyekre hogy csak lestem.
-
polonic
félisten
válasz
vadászcsiga #20106 üzenetére
A térképekkel van a baj. A navteq nem a legjobb itthon. Lassan követi az újdonságokat. Az M0 új szakasza is valami irtó nagy késéssel került bele. A top-map, amit az igo használ jóval jobb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #20100 üzenetére
Komolyan ha mégegyszer szembejön velem, kiakadok.
Minden híroldal meg topic ezt hájpolja miközben van rendes navigáció szifonra (Here), ami nem is néz ki hányásul az igo-val ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest