Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Fujifilm X
- ASUS ROG Ally
- Házi erősítő építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Az asztali PC-n a chrome az elsődleges böngészőm a telefonon is ezt szeretném használni mivel a chrome könyvjelzőit így a legegyszerűbb a telefonra szinkronizálni. Azonban nem találom a lehetőségét, hogy chrome-ból linkeket tegyek ki az főképernyőre. Külföldi fórumon azt olvastam, hogy erre csak a safari képes. Ez igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz csabi94 #22591 üzenetére
Valóban, az iOS9-es verziót nem nagyon nézegettem még
iOS8-ig bezárólag viszont az utolsó teljes feltöltés óta mutatta %-osan, hogy mi mennyit fogyasztott.
Így viszont sajnos iOS9 alatt nincs semmilyen lehetőség JB nélkül megnézni, hogy az utolsó teljes töltés óta mi mennyit ment.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Balázs1621 #22588 üzenetére
Ha teljesen feltöltöd, akkor utána a töltő lehúzásától számolja.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Balázs1621 #22586 üzenetére
Gyárilag tudja ezt a rendszer.
Külön app nincs erre, mivel nem férhet hozzá ilyen infókhoz AppStore-os app.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Balázs1621
senior tag
Van olyan ingyenes app iosre, ami a töltő lehúzásától mutatja, hogy melyik app mennyit volt használva?
-
Astery
senior tag
Melyik file kezelőt érdemes használni? Már ha van rá lehetőség mert olvasom, hogy korábban korlátozták a file kezelők használatának lehetőségét. Illetve internet rádió hallgatásához tudtok-e ajánlani vmit?
-
Astery
senior tag
Gyári hangrögzítő alkalmazás van a 9.1-ben? Nem találok. Ha nincs akkor mit érdemes letölteni?
-
Nescafé
őstag
-
Oliverda
félisten
Nálatok átállt téli időszámításra a telefon 9.1-gyel?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Nescafé
őstag
Ilyen újabb csengőhangokat mivel szoktatok leszedni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
bok92
addikt
Üdv! Olyan ébresztőórát keresek, ami
1. éjszakai üzemmódban is ébreszt
2. fokozatosan emeli meg a hangerőt
3. és lehetőleg írja, hogy hány óra alvást jelent, az adott időpont beállítása.Lehet fizetős is, és főleg az első kettő kritériumnak feleljen meg. (alvási ciklusokat elemző, meg egyéb szuperokos órák nem kellenek...)
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #22564 üzenetére
Akkor mar csak azt mondd meg hogy tudnam en is elerni, hogy nekem is az "ujabb" legyen.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vadászcsiga
félisten
válasz legiaap #22563 üzenetére
Nekem is de nem fogom megmutatni a barátaimat a fórumnak. Lejjebb gorgettem kicsit. Amint latod a nevemet is kimaszkoltam
En inkabb arra gondoltam hogy neked a régi elrendezés van ahol még jobbra swipe-nál lehetett bejutni a beallitasokba mert en ezen akarmerre húzom az ujjam nem megy semerre csak le fel ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #22562 üzenetére
Nekem nem ilyen. Nalam oldalt a cset resz van. Mutatja kik vannak online.
-
legiaap
félisten
Ipad-en a facebook appban ha a news feed-ből jobbra swipe-olok akkor bemegy a beállításokba. Ez sokszor véletlen megtörténik mikor görgőzök lefele. Viszint vissza swipe-olni már nem lehet. Az egyetlen megoldás ha a beállítáoskban rámegek a news feed részre. Csak akkor nem oda dob vissza ahol abba hagytam. Sokszor dühítő mikor végiggörgőztem egy csomót és véletlen beswipeoltam a beállításokba. Akkor kezdhetem elölről. Van erre valami megoldás, hogy ezz ne csinája?
-
cibere11
tag
válasz Ragnar95 #22550 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Biztonsági mentés megvolt de 8 óra mire leszedi a 9.1 az itunes.
De ha meglesz akkor elvileg visszateszem a biztonsági mentést és minden marad a régi.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
atees
őstag
Sziasztok!
Erre valaki?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Ragnar95
félisten
válasz cibere11 #22549 üzenetére
Készítesz backupot iTunesban vagy iCloudban, majd iTunesban rányomsz a restore-ra, ez felrakja a 9.1-et és letörli a JB-et, ez az egyetlen módja a JB-elt telefonról való frissítésnek. Restore után pedig rányomsz,h állítsa vissza a backupot a telefon, így a tweakeken kívül mindened megmarad.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cibere11
tag
Üdv!
Tudom hogy nem lehet de en most a jailbreaket szeretnem torolni a telefonrol.Ugy szeretnem hogy most ios8 van rajta ami jailbreakelt.de en fel szeretnem frissiteni ios9re ugy hogy minden adatom megmaradjon.mar ugy "belaktam" felreertes ne essek tort appom nincs csak par tweak de azok sem olyan fontosak mar igy az ios9 megfelene mar.koszonomHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki kap e hasonló hibaüzenetet Skype használatakor az elmúlt időben? Rendszeresen kijfelentkeztet.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #22540 üzenetére
Csak fb-t akarom. De gondolom akkor nem lehet...
-
bigdady
nagyúr
Illetve tud valaki felnőtt tartalom blokkolót? Gyerek ipadjére kéne...
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Létezik működő elmulasztott hívás emlékeztető ami a nem fogadott hívásokat bizonyos időközönként hanggal, rezgéssel jelzi?
-
bigdady
nagyúr
Na fb app megint magyar lett
-
atees
őstag
válasz univerzita #22532 üzenetére
Köszi! Be kell látnom, hogyha iossel akarok nast használni, csak a synology jöhet szóba
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
univerzita
addikt
Találtam a stórban hasonló appot mint amilyen a Synologyhoz van. Nagyon jó. Pl.képekeket megjeleníti dátum szerint vagy oldal szerint. Még a fájlokat is lehet nason belül másolati. Van rajta Dowload Task de ebbe se sikerült beraknom a torrent linket. A neve ZYXEL zCloud.
-
univerzita
addikt
Ma ingyenes a Week Calendar iPadre.
-
Alex91
félisten
válasz univerzita #22523 üzenetére
Egy jo regi my book world .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
pomk
őstag
válasz Alex91 #22522 üzenetére
Én minden torrentet és feliratot egy zárt magyar torrent oldalról töltök le. Amikor iPad-en/iPhone-on Safariban megnyitom a weboldalt és rákattintok a torrent filera, akkor megkérdezi mivel nyissa meg. A listából kiválasztom a SynoDS alkalmazást. 2-3mp és már bent is van a letöltési listából. Ezzel a megoldással az alapértelmezetten az alkalmazásban beállított mappába tölti le a filmet/zenét/stb. Felirat ua. ez a módszer.
Ill. ha távolról szeretném elindítani a letöltést(pl. munkahelyről hogy mire hazaérünk lent legyen a film), akkor PC-n letöltöm a torrent és feliat filet, elküldöm emailben magamnak, gyári iOS email appban a mellékletre katt, SynoDS kiválaszt, letöltés indul. Feliratok ua ez. -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Melyik az legjobb pdf olvasó most? Nem baj, ha fizetős. Rengeteg van fent, különböző értékelésekkel, és nehéz így dönteni.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
-
pomk
őstag
Synology 213j
(#22519) Alex91
Ezt SynoDS mobil app mind tudja. -
Alex91
félisten
Ha nem szeretnel hack-elni, akkor a Synology es esetleg a Qnap marad. Megneznem, hogy milyen app-ok vannak hozza a Store-ban, es azok alapjan is dontenek.
Pl. nekem a hackelt Transmission-nel nincs gondom, de jo lenne egy alkalmazas, amellyel pl. tudnam a NAS-on mozgatni a file-okat, vagy egy feliratot hozzaadni a filmekhez. Ehhez meg mindig gepet hasznalok.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
danilla
őstag
A yahoo weathernél hiába állítottam át a hőmérséklet mértékegységét celsiusra, az értesítéseket akkor is fahrenheit értékben kapom meg. (Az appban belül jók az értékek)
Másnál is ez van?
-
pomk
őstag
Én is így használom. Otthon, torrentezésre, film, képek és dokumentumok tárolására.
Nekem anno Synot ajánlotta mindenki, nagyon meg vagyok vele elégedve. Voltak vele problémák, de többségében user error miatt. Hardveres, szoftveres télen kiváló, support szintén, szóval csak ajánlani tudom. És akár használtan is tudsz venni!Mielőtt bármit is megveszel, jól járd körbe, hogy mire szeretnéd használni és ahhoz milyen hardver kell! Minden NAS gyártó termékei között vannak különbségek hardverben ugyan úgy ahogy a PC-nél sem mindegy milyen processzor, memória van benne.
Zyxel-ről nem tudok nyilatkozni, soha nem használtam.
-
nofi
addikt
Tudnátok a gyárihoz hasonlóan egyszerű exchange mail-appot javasolni?
Szüleim iPad-jére mindkettőjük emailfiókját elérhetővé kell tennem, félek, hogy a beépített gyárinál összekevernékXbox GT: nozsolt
-
pomk
őstag
-
Alex91
félisten
válasz univerzita #22507 üzenetére
Most neztem, a sima torrent file is belemegy. A torrent file eleresi utvonalat kell siman megadni.
Gyengebbek kedveert, masolas es beillesztes...
Regisztralosaknal nem tudom, hogy megy-e, nyilt torrenteknel ugy nezem megy...
-
Edi77
őstag
4S-en is érezhető a javulás a 9.1-sel
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bigdady
nagyúr
Fb megjavult 9.1-től. Ezek szerint ios miatt volt szutyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest