Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
univerzita #20697 üzenetére
Melyik appot tetted fel Windows-ra?
-
bigdady
nagyúr
válasz
univerzita #20697 üzenetére
Dátum szerint...
-
galaxys80
veterán
Hát ez a Google Photos jelen állapotában számomra használhatatlan.
Tegyük fel átköltözök a Dropboxból. Ha engedélyezem az appban, hogy a Drive-on lévő képeimet is megjelenítse, akkor összekeveri az összes Drive-on lévő fotóval. Olyanok is belekerülnek amiknek egyébként semmi keresnivalója a családi fotóknál.
Valahogy meg kellene oldaniuk, hogy mappát lehessen választani, hogy melyik jelenik meg az appban.
Mindegy. Januárig csak megoldják. Addig van 50 GB-om a Dropboxban. -
zuioch
aktív tag
Üdv!
Rengeteg ".txt" szövegfájlom van, amit szeretnék használni telefonon, de a Microsoft Word nem ismeri fel, szóval kellene valami végletekig letisztult, egyszerű olvasó/szerkesztő. Ajánlanátok valamit? -
Sziasztok!
Szerintetek miert van az, hogy az utobbi par honapban nem erkezett jatek Metal API-val? A lista a store-on kb 3 honapja valtozatlan pedig azota jelentek meg AAA jatekok is de egyikuk sem hasznalja az uj API-t. Kivancsi vagyok hogy a wwdc-n lesz-e rola szo, mert fontos lenne hogy a fejlesztok kihasznaljak ezt a lehetoseget, mert az aksiido drasztikusan novekszik az uj api hasznalataval.
Nektek mi a velemenyetek?
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita #20691 üzenetére
Köszi megvan.
-
bundli
tag
válasz
univerzita #20680 üzenetére
Köszi a fáradozásodat. Végül FTP szerverrel oldaottam meg a dolgot.
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita #20689 üzenetére
Hogy tudok szelektálni? Már felraktam pc-re is az icloud-ot és nem tudok bele lépni a mentésbe, nincsenek tételesen ikonok stb..
-
SoldierL
senior tag
Nem értem ezt az anomáliát:
Gondoltam felrakom az Asphalt 8-at. Eddig mindig felajánlotta, hogy visszaállítom e az icloud mentésemet?Mióta frissítést kapott nem ajánlja fel, és amikor rányomok a beállításokban a restore IAP-ra csak a januárban vásárolt car parkot teszi vissza. Amit azóta vásároltam, meg a multis eredményeimet teljesen elfelejtette. Kapok egy teljesen szűz játékot, nincs semmi mentés csak az a januárban vásárolt car pack.Most akkor féljek, hogy más alkalmazásnál is így lesz? Elfelejti az icloud a mentéseimet?
A felhővel lehet valami baj, vagy az alkalmazással? Járt már valaki így? A game centerben is be vagyok jelentkezve, az app store-ban is minden oké. Már írtam a Gameloft-nak de tudom, hogy még el sem olvassák.
Legfőképpen az aggaszt, hogy ezek szerint az icloud nem biztonságos? Amúgy miért telik ennyire? Miket ment a felhőbe? Most van 5gb-ból 2 gb. Mi lesz ha betelik? Tudok valahogy szelektálni adatvesztés nélkül?
Bocsi ha egyszerre sokat kérdezek, de ez az icloud nem teljesen tiszta nekem. -
univerzita
addikt
válasz
bundli #20685 üzenetére
Ha szkennelni a zegész gépet akkor az sokáig eltarthat. Viszont ha megadod neki hogy mit tegyek a könyvtárban akkor egyszerűbb. Tehát ha megnyitod a Plexet gépen bal oldalt van egy fogaskerék és mellette egy +. Megnytod a + és fogod látni hogy Add Library. Tehát itt tudod neki megadni hogy mit lásson. Ott a Filmek. Ha eszt megadott és kiválasztod hogy hol vannak a filmek( pl Dowload) akkor beolvassa a összes filmet ( ha sok a film ez eltart neki egy darabig). Neked mivel a videókat szeretnéd hozzá adni,ha tovább lépsz otlesz hogy BROWSE FOR MEDIA FOLDER. Ide ha rámész kitudod választani a oldalt ahol vannak a videók majd hozzá adod. A Plex beolvassa majd mindegyik videóról tesz ki képet. Így a Plex hez teheted a filmeket,képeket,sorozatokat stb. Hidd el ha rájösz nagyon könnyű.
-
bundli
tag
válasz
univerzita #20680 üzenetére
A plex 0 fájlt ismert fel az egész gépemen, mert nincs a kénye kedve szerint elnevezve, így ez nekem játszik.
Aki esetleg tud valami jobb megoldást Plex-en kívül stream-re, azt szívesen fogadom!
-
Martin107
tag
Tudtok olyan appot amivel le tudom némítani a telefont? Elromlott a gomb sajnos.
-
-
univerzita
addikt
-
bundli
tag
válasz
univerzita #20677 üzenetére
Nekem ott nincs semmi.
A plex valszeg ott lenne, de letöröltem. Ha elmondod hogy lehet a plexbe importálni videófájlokat, akkor visszarakom, de nekem nem sikerült.
-
univerzita
addikt
-
bundli
tag
válasz
univerzita #20674 üzenetére
Jó, de az Aceplayer honnan fogja szedni a fájlt? Hogyan osztod meg a programnak, hogy lássa?
-
bundli
tag
válasz
univerzita #20671 üzenetére
Igen, kevés a hely. Kb. 30 GB-nyi ilyen videóm lenne. AcePlayer-t próbáltam, de nem igazán sikerült összeegyeztetnem a gépen található VLC-vel, a mappamegosztásomat meg nem látja.
-
bundli
tag
válasz
univerzita #20669 üzenetére
Ez nem egy film, egy videó egyetemi előadás. Emiatt nem igazán konvertálnám át az összeset. Nincs ac3, semmi extra, csak ipaden kéne valahogy nézni.
-
univerzita
addikt
válasz
bundli #20668 üzenetére
Érdekes,nálam a Remote Media még a 15Gb-os mkv simán streemelte, hogy hogy a VLC nem streemeli, maximum a ac3 nem fog menni. Ez furcsa nekem. De lehet hogy aza baj hogy WMV a formátum, ez lehet neki nemkompatibilis. Ahogy írtam 10-15GB mkv simán streemelek. Ez a WMV egy film vagy úgy lett készítve?
-
bundli
tag
Gépről szeretnék streamlni egy videót. ( .WMV,1 GB, 90 perc hosszú)
Próbáltam a Remote Media Manager-t, de kb. 20 FPS-sel játszotta le, pedig nem full HD film és 100 Mbit-es net elég kell legyen. (Ha lokálisan rátettem VLC-vel akkor simán vitte)
Tudnátok mondani másikat?
Plex-et próbáltam, de nem sikerült beállítanom. Esetleg van valami jó tutorial hozzá? Már a videó hozzáadásával volt a gond, mert nem eszik meg bármit, ha jól vettem ki, legalábbis nem mindegy a fájl neve sem...
VLC lenne a legjobb, de azt se sikerült működésre bírnom. :\
-
SG3rg0
őstag
Milyen appokat ajánlottok az alábbiakhoz?
- képnézegetés
- média lejátszó
- office -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ipad Air2 esetében otthoni hálózatra kapcsolódva média lejátszóként szintén az nplayer a legjobb megoldás??Igaz nagyon ritkán néznék filmet tableten,de ha még is szeretnék mivel csak 16GB-s biztosan nem másolom rá...szóval segítenétek némi tanáccsal?
Köszönet előre is! -
Themes
aktív tag
Sziasztok, iPad Mini milyen alkalmazás, lejátszó kellene hozzá ami lejátszása a felíratos filmeket is? VLC használtam ami eddig jo volt de mostanában nem játssza le a felíratot. Előre is köszi .
-
törölt tag
Van olyan alkalmazás aminek a segítségével, egy angol nyelvű weboldalt böngészve lefordítja magyarra, mint pl a google fordítója?!
Safariban néha jól jönne. -
zolee1988
tag
PayPal Touch ID támogatást kapott.
-
SoldierL
senior tag
A multis eredményeim sincsenek meg, csak 1 car pack. Ennyi. Minden passzol jo apple id-vel léptem be. Mit tippeltek mi lehet a gond?
-
legiaap
félisten
Iphone 6/plus-os tulajoktól kérdem, hpgy a swiftkey nálatok is bugos?
Kitartó voltam vele és használtam hónapokig 5S-en, meg Air 2-ön, de ma leszedtem. Sokkal lassabban gépelek rajta, meg bugos, lassú, akadozó. Hiába jönnek frissítések rá, hiába feedback-elek, mintha semmi sem történne. -
SoldierL
senior tag
Mit tegyek? Nincs meg az asphalt 8-ban a Ferrari Fxx-em. Újra raktam a tabot még a múltkor, gondoltam felteszem rá az asphaltot. Máskor felhőből vissza töltötte a vásárlásokat. Van egy car pack-om is, azt vissza adta. Utána vásároltam annyi pénzt, hogy megvegyem az fxx-et és az most le van zárva. Mit tudok csinálni ilyenkor?
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #20642 üzenetére
Én meg azt vettem észre, hogy a Facebook-ban már a HERE MAPS van nem az Apple térképe.
-
m0ski
aktív tag
válasz
vadászcsiga #20642 üzenetére
Nekem egy programon belüli is ablakban mutatta iPaden, hogy át fog kerülni. Így is lett, aztán néhány óra múlva (másnapra?) visszakerült a korábbi helyére.
Viszont telefonon meg a menüszerkezet változott meg teljesen. -
vadászcsiga
félisten
Tegnap pár óráig ipaden a Facebookban átkerültek a felső menü gombok alulra, es ha jól emlkeszem az oldalsó nyitható sáv is máshova kerult de arra már nem emlekszem tisztán hova.
Mára jo lett pedig nem is jött frissítés. -
Ragnar95
félisten
iDisplay 2€
-
törölt tag
Nekem is most frissült pár napja, i5s de nekem ugyanolyan tökéletesen megy.
-
nálatok is fostaliga lett a YouTube app? i5s
-
törölt tag
válasz
Ragnar95 #20627 üzenetére
Le töröltem ezt a Modern Combatot is. Elég idióta dolog hogy ennyire nincs megszabva hogy ki ki ellen jatszik.
GTA is unalmas már. Valószínűleg nekem túl nagyok az igényeim be látom. Csak azt gondoltam hogy a sok százezer alkalmazás közül van valami értelmesebb is. Ezek az endless játékok nem az én világom. Earn tó Die például jo volt, azt végig vittem de ritka az ilyen is. SWoTOR jó lehetne de nagyon drága plusz a régi időkben végig vittem százszor.
Inkább offba rakom mert csak siránkozok itt -
törölt tag
Van valami olyan, esetleg ingyenes játék ios-ra ami hosszabb időre is le tudja kötni az embert? Tudok ez szubjektív, de hátha. Eddig a GTA:VC ami le kötött meg a Modern Combat 5, de a 3adik chaptert nem tudom meg nyitni mert esélytelen vagyok multiplayerben a lvl7 szintemmel a sok lvl60-as között. Bármire nyitott vagyok aminek van storyja.
-
Laca1212
őstag
Csak én nem találom i6-ban, vagy nincs makro mód a kameránál?
-
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan app ami mozgásra bekapcsolja a kamerát és felvételt készít ha lerakom egy bizonyos helyre a telefont? és ez létezik hangfelvételre is? -
törölt tag
válasz
erdoke #20614 üzenetére
Egy rakás appot vettem már, eddig összesen egy appot kértem vissza(amit le is töröltem) és azt se kaptam meg vissza. De már nekem is minden appra ezt írja. Legalább akkor le ne az, hogy egy fél órára ingyen le tudjam tölteni mert sok áll van amit meg vettem és egy nagy rakás ... volt. Csak azokat az 1eurokat hagytam veszni. Nem szoktam siránkozni ebbe is bele törődöm csak érdekes hozzá állás. Bár nyilván voltak akik vissza éltek vele.
-
erdoke
titán
válasz
#68036352 #20613 üzenetére
Utána kell nézni, milyen mennyiségi/idő korlátot állítottak fel. Biztosan van valamiféle szabály, pl. hogy 30 napon belül csak 1 vagy 2 appo árát lehet visszakérni. Januári híreket találtam, ahol már leírják, hogyan tesz keresztbe az Apple a többszörös refundot kért usereknek az általatok is említett választó ablakkal, de a pontos szabályt nem részletezik.
Excessive refund-nak hívják, és nem tiszta, pontosan mennyi visszatérítés után feketelistáznak valakit. Úgy tunik, arra még mindig használható, amire kitalálták. Az Apple baja szerintem az, hogy eltávolítani nem tudja a tartalmat, tehát kvázi ingyen használják azok, akik visszakérik a pénzt. Ez így valóban nem korrekt, szerintem iOS9-ben lesz távoli törlés...
-
törölt tag
Ez jó szemét dolog amúgy. Hogy egy képről meg egy leírásból kell el döntenem hogy ki adok-e akár több 10eurot is. Anélkül hogy ki tudnám próbálni.
-
oszy
veterán
A here drive-ban hogyan lehet másik útvonalat kiválasztani? Mert ha rányomok az alternatív útvonalra ugyanazt mutatja amit előtte...
-
Rohadt apple. Mindig ezt kapom mostanaban, mikor veszek valamit: within fourteen days of buying it, you will no longer be eligible to cancel this purchase.
Nem ugy volt, hogy barmennyit lehet refundolni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Google Pixel topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest