Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
Spotify-nál lehet olyat, hogy amit letöltök zenét pl. laptopra, majd azt rárakom telefonra, a Spoti a 'Dalok' közé bepakolja? Nincs fent neki egy-két olyan zene ami kéne. Viszont csak lejátszási listára tudom őket rakni.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mela Kehes #22289 üzenetére
Megnéztem, az alapértelmezettbe rakja csak be.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mela Kehes #22287 üzenetére
Jó kérdés. Gmail naptárat használok a gyári helyett ,mert így az is jelez időpont előtt.
szerintem az alapértelmezett naptárba rakja be. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Mela Kehes #22285 üzenetére
Működik ,én voltam a béna ,nem volt engedélyezve a diktálás.
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani fényképező appot amiben a felbontást lehet választani? Max 1,5mb képeket kell csatolnom kárbejelentésekhez de egyesével tömöríteni mindet képtelenség.Régen a pro cam-ot használtam de ki vették belőle ezt a beállítást ahogy látom.
-
legiaap
félisten
Akkor erről ennyit. Telefonról nem megoldott a 4K feltöltése youtube-ra...remek.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22271 üzenetére
Leszedtem, de nem látok lehetőséget, hogy feltöltéskor ki kehessen választani a 4K-t.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22268 üzenetére
Csak HD felbontást tud ha a fotókból töltöm fel. Ha youtube segítségével akkor max. 1080p-t.
-
-
legiaap
félisten
Valaki tudja, hogy tudnék 4K-t feltölteni Youtube-ra? Nem találok megoldást.
-
xenom0rph
őstag
Még mindig keresek olyan időjárás alkalmazást ami küld nekem az aktuális/várható időről értesítést. Ja meg ugyanilyen jegyzetelős emlékezetetőt ,hogy pl beírom "kutyasétáltatás" megadott időpont és akkor jelez.
(Igen, tudom Yahoo!, de az inkább nem jelez nálam..)
-
delon
tag
válasz
Mela Kehes #22258 üzenetére
A polar h7 et tökéletesen látja és használja.
Az Healt el is szinkronizál -
Nocsesz1
senior tag
A facebookomon el tuntek az automatikus video lejatszas. Ezt hol lehet vissza kapcsolni?
-
norbi2010
őstag
Jött ma update Youtube app-hoz, elvileg új UI-nek kellene benne lennie, nekem viszont még mindig a régi van. Ez egyedi, vay nektek is ilyen?
-
Erre esetleg valaki? Ma egymás után kellett több hívást intéznem (kimenő és fogadás) és baromi zavaró volt, hogy automatikusan mindent a háttérben kezdett el. Különösen röhejes, hogy lezárt képernyőnél csak úgy tudom felvenni, ha feloldom a képernyőzárat, majd a felső sávra nyomok, és eljutok a hívóképernyőhöz. Hol kellene bármit állítanom?
-
Oliverda
félisten
válasz
Mela Kehes #22255 üzenetére
Pontosan melyik modellt?
Ha van iOS támogatása, akkor nyilván látnia kell.
-
Mela Kehes
addikt
Vennék pulzusmérő mellkas pántot. Ezeket látja a telefon? Van hozzá valamilyen progi?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Prohardver oldalán tilos reklámblokkoló használata!
Idézet a szabályzatból:
"A Szolgáltatásban megjelenített hirdetéseket és a látogatottság auditálását a Felhasználó nem blokkolhatja, ehhez segítséget nem kérhet és nem adhat a Felhasználói Tartalomban." -
SG3rg0
őstag
Safari alá hirdetés blokkolót használtok?
-
Themes
aktív tag
Üdv. Van esetleg valami olyasmi alkalmazás ami a Magyar vagy Magyar nyelvű Appokat megmutatja, vagy milyen más módon tudok Magyar v Magyar nyelvű alkalmazásokat keresni egyszerű módon?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Fapuma77624 #22245 üzenetére
Nagy reményeket fűztem hozzá, de szinte semmit sem tudtam kezdeni vele.
-
Fapuma77624
tag
válasz
Mela Kehes #22244 üzenetére
Na ez szép. Kicsit becsapva érzem magam.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Fapuma77624 #22241 üzenetére
Többek között én is ezért vettem meg, de én sem boldogultam vele.
-
válasz
Fapuma77624 #22241 üzenetére
Azt már néztem én is korábban. Tulajdonképpen mi is ez a Workflow, mert valahogy nem áll össze nekem a koncepciója?
-
Fapuma77624
tag
Sziasztok! Használja vki a Workflow nevezetű appot? Állítólag tud Youtubrol videót és zenét letölteni de nem boldogulok vele. Plusz azt kérdezném h van e még vmi hasznos Work-öt?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Kicsirics77 #22238 üzenetére
Persze! Már mindent megpróbáltam amit a neten találtam ajánlást.
Itunes újratelepítés s volt.
Most kipróbálom a laptopon ,megy-e ,mert ha ott igen akkor telefont kell legyalulni. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Kicsirics77 #22234 üzenetére
Köszönöm.
Amúgy valami más gond lehet ,mert sajnos így sem viszi át a telefonról az Itunes-ba.
Amúgy ez az opció felesleges ,mert szinkronizálásnál automatikusan meg kellene történnie. -
csadi0011
őstag
Helló mindenki!
Aki játszik az új NFS játékkal és beszélne róla, írjon ide:
Need for Speed No Limits -
ryori
senior tag
Cut cut ot nem csak cute cut ot talaltam,az semmi ilyet nem tud. Olyan mint egy 1.0-s béta imovie
-
Kicsirics77
veterán
-
Nescafé
őstag
üdv
Ez a Tweetboot 4 mennyire jó, megéri az árát ,használja valaki?
Vagy nem sokkal tud többet mint egy sima twitter app?
Twitterrific-et használom. -
ryori
senior tag
Ismer valaki iphonera olyan video vágót amivel hangot lehet
(Fizetos is lehet)torzitani? Sonyvegast unom gepen mar. Jo lenne telon helybe csinalni. Imoviet szeretem de nem tudja -
Laca1212
őstag
válasz
tothferenc #22217 üzenetére
Jófogás app sem iOS 9-en.
-
tothferenc
aktív tag
az okoslotto app a design váltás óta nem küld értesítést. Már letöröltem, újratelepítettem, de semmi javulás. Ötlet?
-
Joker555
csendes tag
Sziasztok!
keresek olyan kalendár programot, amivel úgy tudok napi időbeosztást csinálni, hogy áttekinthető legyen,
illetve a vendégeknek akik a "meghivottak" lesznek, automatikusan küldjon olyan linket amibe ios ill. android kalendárba is fel tudja venni ezt az időpontot illetve akár sms emlékeztetőt is tudjon neki küldeni mondjuk 1 nappal előtte és 1 órával előtte.
Én eddig nem ilyen célra a week calendart használtam, de lehet van ettől jobb app is.köszi
Joker -
zoltanz
nagyúr
Offline lehet telepíteni appokat, vagy úgy, hogy feltöltöm a felhőbe? JB nincs, köszi!
-
nofi
addikt
Bár nem vagyok egy nagy autós játék rajongó, a minap beruháztam a Horizon Chase-re. Egyszerűen bámulatos ez a retro arcade megvalósítás. A design, zene, ötletek, nagyon igényes kis játék és végre semmi IAP nincs benne
-
törölt tag
ADBlock plusz for safari ingyenes lett, ha jól láttam most jelent meg. Vélemények? Jobb mint a crystal? Nekem ez sem blokkolta úgy a hirdetést hogy a helye se látszon, eddig azt vettem észre hogy nincs kül. A kettő között.
-
Nagyjából egy hete van az, hogyha hív valaki, vagy én indítok egy hívást (telefonkönyvből), akkor nem rögtön a teljes képernyőn jön be a hívó felület, hanem a képernyő tetején egy egy centis zöld sávban jelzi, hogy van valami hívás, és rá kell nyomnom ahhoz, hogy bejöljön a felület. Mit állítottam el? 5c, iOS 8.0.4
-
Gsx-rr
veterán
Nem tudom ez ,hogy tortenhetett:
Ma rairtam egy ismerosomre facebookon, ugy ,hogy ott nyomtam ra az uzenet kuldesere.
Megnyitotta a messengert es az az osszes beszelgetesunket ami tortent betoltotte visszamenoleg ami 2011 ben kezdodott.
100 szazalek ,hogy torolve volt az uzenet. Sosem tartok meg semmit csak 3-4 uzenet van akikkel szoktam uzenetet valtani.
Valaki talalkozott mar ilyennel? -
kezo0
addikt
Érdekes, hogy mindez pont azután történt, hogy a PC-s böngészőben letiltottam a Facebookon a videók automatikus elindulását. Próbaképpen újra engedélyeztem, hogy automatikusan elinduljanak a videók, erre az iOS-es fb-appban újra megjelent a "Most recent" beállítási lehetőség... Kizárt, hogy ennek a két dolognak legyen egymáshoz bármi köze, mégis furcsa ez az egybeesés.
-
kezo0
addikt
Na, most nekem egyszerűen eltűnt a legfrissebb facebook app-ból a hírfolyam "Most recent" beállítási lehetősége. Sehol sem találom. Be volt téve a kedvencek közé, onnan is eltűnt... Csak a "Top stories" maradt, ami ugye nem időrendben, hanem véletlenszerűen, valamiféle Facebooknak tetsző algoritmus szerint teszi sorrendbe a hírfolyamban megjelenő posztokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest