Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valami hihetetlen hibára lettem figyelmes! Elindítom a yt-ot, azon belül bármilyen videót, ha beletekerek, megakad a hang, pontosabban lefagy a hang és ugyanaz ismétlődik, ha kilépek akkor is folyamatosan csinálja, pedig be is zárom az appot. Hard reset volt, iPad Air 1.
Másnál is van ilyen vagy mi lehet ez? Mintha valami régi pc-n nézném a videót és beakad a hang -
Ordowick
tag
Sziasztok! Kezdő Ios felhasználó vagyok, eddig csak androidos készülékeim voltak. Azt szeretnem kérdezni, hogy amikor az alkalmazások frissítik magukat, akkor az mindig egyre több helyet fog foglalni és szép lassan elfogy a tárhely? Vagy csak ideiglenes fájlokat használ és nem nő összeségében a program területe? Köszi a válaszokat előre is!
-
-
legiaap
félisten
A Hitman Sniper akciós most: Mennyire gáz benne az IAP?
-
cibere11
tag
Udv.van egy jatek amit elvileg mar megvettem.2014 ben.vagyil a Family sharingnal ezt irja.de most megsem tudom letolteni.Hogy mukodik ez a dolog?koszonom
-
tothferenc
aktív tag
FB app frissitessel megoldodott a Fotokbol valo kepfeltoltesi problema.....
-
cibere11
tag
Grand Theft Auto: Liberty City Stories immár mobilon is
Vajon csalások vannak benne? -
törölt tag
Köszi! 👌🏻
-
Ragnar95
félisten
-
törölt tag
Van olyan app ami felveszi amit épp csinálok a kijelzőn?
Köszi!
-
galaxys80
veterán
Király lett frissítés után a OneDrive. Végülis csak a képeket és a videókat nem jeleníti meg.😡
-
istvan170
aktív tag
válasz
univerzita #23175 üzenetére
Ok, köszi! Ezeket megnézem, bár én kizárólag az iPad-del szeretném megoldani. De majd a DS file-lal visszatöltöm, csak abban meg idegesítő, hogy komplett mappákat nem tud feltölteni.
-
univerzita
addikt
válasz
istvan170 #23174 üzenetére
Nos bevallom nem vagyok nagy fotó szerkesztő, inkább csak csak próbálom hogy lehet csinálni. A NAS - ról én a Remote Media Manager free -vel szokom wifin a fotókat,zenéket,dokumentumokat,filmeket másolni. A fotóknál ki lehet választani hová akarod lementeni. Ha szerkeszteni akarod akkor a Fotók közé kell mert akkor valami szerkesztő app fogja látni. Én a Enlight - tot használom. Ezzel a megszerkesztet képet nemtudod vissza másolni NAS - ra. A képeket iCloud -ba teszem és innen számítógépel Total Commander -lel újból NAS - ra. Lehet hogy van más megoldás is(egyszerűbb)nekem így sikerült.
-
istvan170
aktív tag
válasz
univerzita #23173 üzenetére
Köszi! Milyen progikkal csinálod mindezt? Leírnád a folyamatot? A visszamentést is. Esetleg komplett mappákat is szoktál így mozgatni (letölteni nasról, megszerkeszteni benne a fotókat, visszatölteni) vagy csak egyes fájlokat? Próbálgatom egy ideje, de nem az igazi. Snapseed például az egyetlen, amit eddig találtam, ami a 3-4 megás fájljaimból nem csinál 600-700 kb-osokat. Lightroom, iphoto kinyírja őket méretileg.
-
istvan170
aktív tag
Az Adobe Lightroom már importálásnál leméretezi a fotókat. Lehet ezzel valamit kezdeni? Eredeti méretben lenne szükségem a feldolgozott fotókra. Ráadásul nem is kérdez semmit.
Csinál itt olyat valaki, hogy nasról szerkeszt fotókat? Ezt sem sikerült egyelőre megoldanom. -
-
szezso15
addikt
válasz
banditos91 #23167 üzenetére
Holnap bevetem élesben!
(#23168) Blyan: Jó a BKK Futár is szvsz, csak eddig nem is tudtam h van ilyen, mivel a már feljebb is említett appot használtam Androidon, most ideiglenesen van nálam ez az i5.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
univerzita #23163 üzenetére
úgy értelemszerűen nincs gond....
beállítások-FB be vagyok jelentkezve... -
szezso15
addikt
válasz
banditos91 #23161 üzenetére
Ezt is megnézem, használtad már?
-
bigdady
nagyúr
válasz
tothferenc #23162 üzenetére
Beallitasok/facebookban legyél belépve
-
univerzita
addikt
válasz
tothferenc #23162 üzenetére
Értem. Próbáld meg fordítva, megnyitod a Facebook -ot és felül a Photo és kiválasztod a képet.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
univerzita #23160 üzenetére
-
univerzita
addikt
válasz
tothferenc #23158 üzenetére
Hogy csinálod?
-
tothferenc
aktív tag
5S-en még mindig nem javult meg, hogy a Fotók alkalmazásból tudjak feltölteni képet FB-ra.... Valakinek van infója, ez mitől lehet?
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami ingyenes menetrend alkalmazást iPhone-ra?
Valami olyasmi kéne, mint a Budapesti Menetrend Androidra, azt nagyon szeretem!
i5, iOS 9.2
Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #23145 üzenetére
Tudja már gyárilag a rendszer, de a játék fejlesztőjének használnia kell az adott API-t, így a fejlesztőn múlik, hogy az adott játék tudja-e ezt.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #23147 üzenetére
És ha letöltöd a droidos verziót? A fájlt kitömöríted és ott lesz az szerintem valahol.
-
legiaap
félisten
válasz
Mela Kehes #23145 üzenetére
Szerintem JB nélkül ez nem megoldható.
-
Mela Kehes
addikt
Van olyan program amivel fel tudom venni hogy iPad-en játszok egy adott játékkal?
-
legiaap
félisten
Ez a Messenger nálam egyre szarabb. Van hogy nem megy el az üzenet. Nálam úgy jelzi elment és hogy a másik fél látta de nála nem jelenik meg. Múltkor pedig pár ismerősöm profilképe tünt el. Le kellett törölnöm majd újra feltenni. Az oldotta meg.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
univerzita #23142 üzenetére
készülék visszaállítás megoldotta.... És ezzel együtt a pc-s iTunes is működik. A fene se érti
köszönöm a visszajelzést mindenkinek.
-
univerzita
addikt
válasz
tothferenc #23140 üzenetére
Csak te nem tudsz
-
legiaap
félisten
válasz
tothferenc #23140 üzenetére
Nálam okés
-
tothferenc
aktív tag
Csak én nem tudok bejelentkezni a Store-ba? Azt írja, "Nem lehet kapcsolódni az iTunes Store áruházhoz." Pc-n iTunes ugyan ezt produkálja...
-
Ngtx
aktív tag
Végre elszánom magam,hogy veszek egy appot erre nem támogatja a fizetésnél a Maestro kártyát..
Remek! -
Auratech
őstag
válasz
madgie #23133 üzenetére
Nagyon köszönöm! Elkerülte a figyelmemet. (Ez a Workflow hibája is..
)
Igen. Ask-ra állítottam a mentés és a küldés alkalmazásba esetén is.
A Pixlr javult a frissítéssel de nem kedvelem, hogy a csúszkák elengedésekor látható csak a kívánt változtatás. Az odáig vezető átmenet meg nem. Amúgy azért jó progi és elegáns a felülete.
.....
Kép készítésére (statikus téma esetén) a Cortex kamera a csúcs, ha valamit a lehető legprofibban, képzaj nélkül kell lefotózni a tablettel. Próbáltam a Hidra-t is de az kicsit zajosabb. Nagyon jó fény esetén jó szenzormozgásból kiszámolt 32Mp képet csinál, de a Cortex camera is 12 Mp-t a 8-as érzékelőből. A Cortex camera gyenge fényben olyan zajtalan képet csinál, mint egy Nokia 808 éjszakás módban..
6S+ és Cortex kamera és Instaflash Pro szerintem táj, portré.. fotózásában elég magas szintű eredményre lehet képes átlag fotós szemmel is. Majd a tesóméval kipróbálom..
Gyors dolgok fényképezésére briliáns a FastCamera. Semmilyen kiskompakt, bridge, dslr nem képes arra, hogy például balettfotózáskor az ugrás kezdetétől a földet érésig 20-30 8Mp képet csináljon és két másodperc múlva megint...és a kívánt pozíció biztosan megvan..
A Procam XL van még a tableten de ott a fotós képességeket nem használom, "csak" a príma 4K felvétel lehetőségét Air2 esetében. (az érzékelő nem valódi 4K, enyhén fel van skálázva a 2448x3264-ról de sokkal jobb az eredmény, mintha fHD lenne 4k-ra skálázva akármilyen profi algoritmussal.)
Filmezéshez a legkiválóbban a MoviePro használható (Air2 esetén) vagy a FILMiC Pro.
Legnagyobb rálátásom hanggal kapcsolatos progikra van, esetleg... -
madgie
titán
-
megema
őstag
válasz
megema #23129 üzenetére
Megvan a hiba. Utólag át lehet írni a felhasználónevet/nicknevet. Ha "Ő" karakter van benne, akkor lesz használhatatlan a weblap. Csak a szokásos...
Az Apple ID-nál is ezzel kell trükközni. A vásárlásokra külön fiók van (családi megosztás előtt valahogy meg kellett oldani, hogy mindenki hozzáférjen az appokhoz), és amíg nem írtam át "O"-sra, vagy "Ö"-sre a nevemet, addig nem volt hajlandó elfogadni a bankkártyát. Ha utána visszajavítottam, akkor következő vásárlásnál megint nyafogott. Így inkább úgy hagytam. Viszont, hogy elő tudjak fizetni nagyobb iCloud tárhelyre, a saját fiókomhoz is hozzá kellett adni egy bankkártyát nemrég. Ott szerencsére visszajavítás után nem nyafog érte, mivel automatikusan vonják. És milyen érdekes, jól is jelenik meg a "Ő".
-
megema
őstag
válasz
r3dsnake #23128 üzenetére
Már mindenféle böngészőből és rendszerről próbáltam, de az eredmény változatlan. Megszüntettem a FB csatlakozást, majd új fiókot regisztráltam az FB fiókommal. Szintén semmi.
Ezt látom, és minden menü link hibaoldalra vezet. Ha elkezdem hozzáadogatni a sorozatok, annak szintén semmi hatása. Olyan mintha be lennék lépve, de mégsem. Hónapokkal ezelőtt jeleztem a hibát a Help menüponton keresztül, de semmi reakció.
iPhone-on meg minden rendben.
Mod.: Próbaképp regisztráltam kizárólag email címmel, úgy minden rendben. Bugos a Facebookom?
-
megema
őstag
válasz
r3dsnake #23124 üzenetére
Te hogy használod? Nekem eredetileg FB fiókos regisztráció volt, de utána átregisztráltam hagyományosra a fiókot és meghagytam a FB kapcsolatot. Talán azóta csinálja ezt. Ha email cím helyett FB fiókkal lépek be, akkor is ugyanez az eredmény.
Kipróbáltam Windows-on is egy szűz Internet Explorerrel. Bejelentkezés után üres a fiók...
-
legiaap
félisten
Tök jó, hogy az AppStore-ban az appoknál az is szerepel, hogy Apple TV kompatibilis-e, de az kurv@ra nincs rendjén, hogy nem lehet rászűrni, hogy csak azokat lássam amik futnak is rajta.
Ja a régi Apple TV-t meg jól elfelejtették. Egy darab frissítés nem jött ki már rá egy jó ideje. Köszi Apple! -
megema
őstag
Sziasztok!
Használ valaki olyan sorozatkövető alkalmazást, amihez van OS X app is, vagy legalább webes felület? TVShowTime-ot használok, de egy ideje nem működik gépen böngészőből. Belépek, látom a fiókom tartalmát, majd ha bármilyen linkre rányomok, vagy frissítem az oldalt, akkor egy üres fiókkal találom szemben magamat.
-
cibere11
tag
Udv!
Hulye kerdes de a nova 3 freedom miben kulombozik a nova 3 tol? Masik:fps jatekot keresek.counter strike meg ilyenek.modern combat ot el lett .... a negy meg jo volt. -
Auratech
őstag
Nálam a Pixlr van fenn és az Intsaflash Pro.
Az Instaflash Pro a leginkább hasonló szín és fénykezelésű a pc-s Lightroomhoz. Egyetlen hibája, hogy a kész képet nem tudja átméretezni, vagy nem találom.
A Pixlr átgondolt progi. Az Autodesk csinálta és frissíti. A legutolsó frissítéssel közelíti az Instaflasht funkcióiban.
Photoshop Fix meg kiváló pattanás eltávolító...
Ebből a háromból kéne egy progit csinálni... -
Ngtx
aktív tag
Melyik képszerkesztőt ajánljátok? Nem kell a legprofibb stb! Alap műveleteket használok csak!
-
Nocsesz1
senior tag
Nektek a messenger a mostani frissítéssel nem cseszte el a képeket " cset fejeknél"? A 3/4-e el tűnt nekem
-
Auratech
őstag
válasz
Mela Kehes #23102 üzenetére
Igen.
-
norbi2010
őstag
Van új PayPal update és még mindig nem sikerült a 6/6 Plus support...
-
bok92
addikt
válasz
Mela Kehes #23104 üzenetére
Na főleg ezért nem használom.
De ha ráböksz pl a safariban arra a négyzet meg felfelé nyíl ikonra ( nem tudom mi annak a pontos neve...), akkor ott a run workflow működik. Pl PDF mentés, dropboxba mentés meg ilyennek... De a komplexebb feladatok már nem tudom, hogy mennek. ( főleg ha te akarsz valami egyéni cuccot összedobni )
-
bok92
addikt
válasz
Mela Kehes #23102 üzenetére
Én anno megvettem. Kb mindenre lehet használni, de már nem is emlékszem mikor használtam utoljára...
-
Mela Kehes
addikt
Workflow-t használ valaki?
-
Nescafé
őstag
válasz
univerzita #23100 üzenetére
Akkor azt rakom fel, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest