Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
br4adam
aktív tag
válasz vadászcsiga #25432 üzenetére
iMovie?
-
br4adam
aktív tag
Volt egy működő appom, jött rá frissítés és azóta indításnál egyből crashel, már újratelepítettem, telefont újraindítottam, mindent kipróbáltam, de nem működik (ráadásul van egy iPadem amire felraktam újonnan és ott is ugyanez a hiba). Eközben ugyanez a frissített verzió párom és ismerősöm iPhoneján tökéletesen működik. Van valakinek esetleg ötlete mi lehet a baj?
-
br4adam
aktív tag
Banggood appra most jött frissítés és indítás után egyből kidob, újraindítás után is. Másnak működik? Vagy esetleg bármi ötlet?
-
br4adam
aktív tag
válasz Mela Kehes #17824 üzenetére
Én sem használom (még) ki. Igen, lehet letölteni is, nem csak te tudsz kreálni.
-
br4adam
aktív tag
válasz Mela Kehes #17821 üzenetére
Én próbálgatom tegnap óta. Egyelőre túl sok számomra hasznos dolgot nem találtam, de vannak jópofa wf-k benne, idővel csak jobb és több lesz. Pics to gif, save PDF, YouTube downloadot használom eddig.
-
br4adam
aktív tag
válasz nylontacsko #16953 üzenetére
Nekem is a OneDrive vált be legjobban, szintén ajánlom.
-
br4adam
aktív tag
A Yahoo Weatherre jött frissítés, most már megy rendesen az értesítés reggel/este.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vicces képek