Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes #20596 üzenetére
Komolyra forditva a szot, az utobbi evek egyik legjobb jateka, 0,99-ert meg foleg.
-
fradi81
veterán
A maps.me naviban csak autós útvonaltervezés van? Ezekben az ingyenes térképekben nincsenek házszámok?
-
vans?
őstag
A Shadowmaticot ne toltsetek, mert baromi addiktiv es kiidegel.
-
legiaap
félisten
Amióta frissült a YouTube azóta a beágyazott youtube kicsit fura. Nem tudom nagy méretre kitenni. Nálatok is?
-
NGA
addikt
válasz
arkades #20583 üzenetére
A gyermekem kitűnő tanuló. Csak elvétve van 1-2 jó osztályzat, minden más kiváló. Magatartás, szorgalom is. Olyan alkalmazásokra gondoltam, ami pl környezet, matematika, rajz, egyéb készségeket fejleszt, tanít.
Én is megkaptam minden segítséget szüleimtől, hogy többet tudjak, mint az iskolai tananyag, megvolt az összes képes történelem, képes földrajz, uránia állatvilág stb. Valami ilyet szeretnék a gyermekemnek is, csak esetleg interaktivat. Jelenleg nem beszél még angolul, bár tanul, és angol appal nem lenne sikerélménye. Duolingo-t használja. -
Themes
aktív tag
válasz
Mela Kehes #20577 üzenetére
Ők már beleszülettek
galaxys80: pedig sokat is tanulhat, ezt is szem előtt kell tartani
nem csak játszani lehet tableton
-
galaxys80
veterán
Biztos én vagyok a fura, de az én 4 éves fiamnak eszembe nem jutna tabletet adni a kezébe. Főleg nem játszani.
-
NGA
addikt
válasz
Mela Kehes #20577 üzenetére
Ők már digitális benszülöttek. Kristóf ovis volt, mikor az ipad 2-esemmel játszott GTA-t. Olvasni még nem tudott. De sajnos még mindig nem találtam tanulást segítő appokat.
-
törölt tag
Az App Store megtanult magyarul tök jó
(csak egy ki/be jelentkezés kell). Kérdés; hogy tudok elmenteni egy alkalmazást, hogyha majd később megvenném, de most nincs rá szükségem, viszont később tudnám mi is volt a neve?! A kívánságlistába hiába mentem ha ott nem jelenik meg :/
-
NGA
addikt
Keresek elsős kisfiamnak oktatást segítő alkalmazásokat. Ha lehet magyarul, mert nem tud még angolul annyira.
Más: Hogy tudom az onedrive naptáramat szinkronizálni az ipad naptárába?
-
törölt tag
A swiftkey-ben nem lehet széthúzni ketté a billt mint az alap billnél?! Ez nagyon hiányzik belőle szerintem, mert használnám,mde nagyban nem kényelmes, mivel túl messzire kell nyújtózkodni :/ így pedig nekem kb használhatatlan.
Tipp?! -
galaxys80
veterán
Most látom csak, hogy a Jasmine már nem elérhető az AppStore-ban.
Még a Purchase fül alól is eltűnt. -
Vasinger!
nagyúr
Ez engem is érdekelne, nálam is feldobtam és csak néztem:
You have purchased XY on 20 May 2015 and acknowledged that if you download this app within fourteen days of buying it, you will no longer be eligible to cancel this purchase.
Ezt azoknak szokták feldobni, akik visszaéltek a refunddal, én pedig nem tarotozok ezek közé, max 2x használtam még csak, mióta van ez a szolgáltatás, de azóta többször is vettem már appot amit nem refundoltam.
-
erdoke
titán
Egy rakás minőségi alkalmazás lett először 0.99:
Shadowmatic, Alto's Adventure (játékok)
The Robot Factory by TinyBop (gyerekeknek)
Pinnacle Studio, Enlight, FOTONICA, Procreate Pocket (képszerkesztő alkalmazások) -
legiaap
félisten
Felkerült a Nokia-s MixRadio a Store-ba. Nem rossz. Pár dolgot hiányolok. Csak 6-szor lehet léptetni számot egy órán belül, van reklám igaz csak 10 másodperces egy nem úgy mint Spotify-n. Nincs is mód előfizetni, hogy megúszuk a reklámot vagy csak nem látom.
-
Criton
veterán
névjegykártya beolvasó app van? nem qr kódos
-
törölt tag
Találkozott már valaki ezzel? Csak is kizárólag akkor fordul elő ha AVPlayer-Ben filmet nézek és be zárom. Onnantól az értesítési sávból nem tudok válaszolni mert nem jó elő a billentyűzet. Amíg nyilván az áll addig jó, meg előtte is. Meg mindig máskor is.
-
lacy86
addikt
Matol mar biciklivel jarok a munkaba!
( olyan napi 12-15km -- oda-vissza )Korabban letoltottem ezt a progit [link] ---> Kivancsi vagyok mennyi kaloriat egetek el , stb...
Ennel van "jobb / komolyabb" alkalmazas vagy ez tokeletes erre a celra?!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes #20540 üzenetére
Ha a notification volt lesve utoljára (és szinte mindig így van), akkor még át is kell váltani widget nézetre. Ez így nemjó.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
lacy86 #20531 üzenetére
Talán az egyetlen olyan fotós app., amire azt mondom, hogy bőven megéri az árát, de még a dupláját is kifizetném érte. A gyárinál minden többet tud, de fotózni azzal szoktam, egyszerű szerkesztéshez viszont a legjobb, millió hasonlót próbáltam, végül mindig ennél kötöttem ki.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes #20535 üzenetére
A timestampelt kepektol nincs igenytelenebb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes #20533 üzenetére
Jah, ez a baj ezekkel az apokkal, egyik sem ferheto olyan jol hozza, mint a gyari. Kb. 20 fotos app van a telomon, de szinte mindig a gyarit inditom. Egyszeruen zsenialis, hogy lezart telorol egy helyesen exponalt eles kepig kb. 1 masodperc telik el.
-
lacy86
addikt
Megeri megvenni vagy nem "tud" tobbet mint a gyari app!
-
Vasinger!
nagyúr
Milyen megoldást tudtok a következőre:
Van 30 fájlom a gépen vagy valami felhőszolgáltatásban. Ezt szeretném megnyitni Adobe Reader-ben valahogy úgy, hogy ne egyesével kelljen open in Adobe Reader gombra rámenni és ne kelljen használni kábelt/iTunes-t.
-
legiaap
félisten
Jött update az xbox one smart glass-hoz. Elvileg be lehetne kapcsolni a konzolt...elvileg.
[link]
Nálatok? -
oszy
veterán
Újra telepítem a winfost. Az iTunes adataiból hogyan és mit kell lementeni, hogy ugyan ezt kapjam vissza? Gondolok itt a programokra elsősorban, mert van benne egy olyan app amit nem az én ID-mel vettem (vettünk) meg. Köszönöm!
-
br4adam
aktív tag
Volt egy működő appom, jött rá frissítés és azóta indításnál egyből crashel, már újratelepítettem, telefont újraindítottam, mindent kipróbáltam, de nem működik (ráadásul van egy iPadem amire felraktam újonnan és ott is ugyanez a hiba). Eközben ugyanez a frissített verzió párom és ismerősöm iPhoneján tökéletesen működik. Van valakinek esetleg ötlete mi lehet a baj?
-
vasi89
őstag
válasz
bigdady #20520 üzenetére
És azzal találkozott valaki, hogy amíg meg van nyitva a FB app addig bezavar a csengőhang hangerejébe is? Illetve ha nem lövöm ki az app-ot akkor továbbra is olyan hangerőn csörög a telefon mint amilyen az alkalmazás hangereje. Remélem érthető, de csak a FB app produkálja és miután bezárom a hangerő is visszaáll a beállítottra. Újraindítás, telepítés, semmi nem segített.
-
zuioch
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20518 üzenetére
Köszi
-
zuioch
aktív tag
Hali!
Tudnátok ajánlani alkalmazást, amivel office illetve pdf file-okat tudok megnyitni/szerkeszteni? -
Diokhan
addikt
Sziasztok! Az miert van, hogy bár beállításoknal ki van kapcsolva a mobilnet használat a Google+ és Facebook appoknak, megis küld értesítőt...?! Valamint ha mar mindenképp kapok értesítőt, a Facebook ertesitonek miert nincs hangja?
iPhone 4s iOS 8.3Köszi!
-
br4adam
aktív tag
Banggood appra most jött frissítés és indítás után egyből kidob, újraindítás után is. Másnak működik? Vagy esetleg bármi ötlet?
-
atees
őstag
Van olyan app, amivel youtubos zenéből tudnék csengőhangot csinálni? 😀
-
VIBO
őstag
Olyan mint az FMA. Vélemény?
[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest