Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Alvásfigyelős alkalmazás keresek, inteligens ébresztéssel. Lehetőleg ingyenes. Köszi!
-
Drughi
addikt
Üdv,
Alapszintű sportfogadásokra melyik app ajánlatos?
-
Themes
aktív tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy amit letöltők podcaston az hogy lehet leszedni onnan? Vagy egyáltalán le lehet-e? Köszi
-
törölt tag
Instagramban nem lehet beállítani hogy hang alapú értesítést küldjön?! Régen mintha lett volna ilyen, de most nem találok ilyet, csak sima értesítés pl a lezárt kepernyőn.
-
bigdady
nagyúr
Most néhem teljesen megváltozott az fb app beallitasok része. Csak tudnám mikor nem is frissitettem
-
törölt tag
A felhőkép az animál, vagy még most se?
Látom letisztult, de remélem itt nem merül ki az újdonságok sora.
-
Oliverda
félisten
válasz
nelsonmanian #21677 üzenetére
Jobb mint a régi.
-
Oliverda
félisten
Kaptam hozzáférést az Időkép 4.0 tesztverziójához. Elég jónak ígérkezik, gyakorlatilag teljesen átgyúrták a GUI-t.
-
Themes
aktív tag
Üdv, tud valaki olyan appot amivel a YouTube ról le tudok tölteni, menteni?
-
xenom0rph
őstag
köszönöm
-
xenom0rph
őstag
Pénz ügyeim vezetésére keresek alkalmazást, valaki? (99 centnél több költekezést nem szeretnék beleírni
)
-
törölt tag
Van olyan alkalmazás, amivel ha tüzijátékot fotózok, akkor ilyen folyamatos csíkos lesz tőle az effekt? Indexen láttam a fotokat és tetszenek, viszont nemtudom, utólag is lehet-e ilyet, vagy már alapból úgy kellett volna fotózni?
-
Egy kis fejtágításra lenne szükségem. Megvan a Runtastic Pro és a Road Bike Pro, mindkettőt ingyenesen húztam be ezer éve valami akció keretében. Most kaptam egy emailt, hogy a trial előfizetésem hamarosan lejár, amiről mondjuk én azt sem tudtam, hogy van. A kérdésem az, hogy ez milyen hátrányokkal jár? Road Bike Pro-ban lehúztam ingyenes területtérképeket, ami elvileg a Pro változat feature-je, mint ahogyan az is, hogy bemondja, éppen mennyi kilométert stb. tettem meg a túra alatt. Ezek megmaradnak prémium előfizetés hiányában is, ugye? A Runtastic esetében a reklámmentességet és a training plan-eket írja, de egyik sem mozgat. A training plan nem érdekel, a reklámcsík eltüntetése meg nem ér meg nekem évi 50 dollárt. Ettől függetlenül az összesített statisztikáim megmaradnak? Most jó látni a két app között az átjárhatóságot, és örülnék, ha ez így maradna. Szóval, ha minden igaz, az engem érintő dolgok közül a reklámmentességet fogom elveszíteni?
-
erdoke
titán
válasz
r3dsnake #21627 üzenetére
Serious science... When religion takes over.
Szerk. (#21638) Ragnar95
Kivéve persze, ha valami szétcseszi a rendszert, de a megoldás akkor sem az, hogy találomra iszogatni, hanem hogy megszüntetjük a problémát kiváltó okot.
Látom magam előtt a Bükkbe frissen költöző medvéket, ahogy csippan rajtuk az iWatch, hogy menjenek inni a forráshoz,[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Létezik olyan time lapse app ami 3k-ban tud rögzíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
válasz
vadászcsiga #21647 üzenetére
Beszerezve.Köszi
-
vadászcsiga
félisten
PAC-MAN 256
Állat -
nofi
addikt
Jópofa, hogy ez is megjelent, de elképzelni nem tudom ki áll neki Final Fantasynek iPad-en, pláne telefonon. Bár ha tényleg jön valami okos appleTV...
-
bodort
csendes tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, mellyel be lehet határolni, azon telefonszámokat, amelyeket azután lehet tárcsázni a telefonról. Kicsi gyereknek kéne, és a cél, hogy csak a családi flottát tudja tárcsázni.
Köszönöm! -
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #21637 üzenetére
Lássuk be, biológiailag nem ez a normális, pont azért jelentkezik a szomjúság, hogy tudd, mikor kell innod, mikor van szüksége a szervezetednek több vízre. Én simán megiszom 3-4l vizet egy nap, pedig csak úgy nem ülök le vizet inni, mert a telefonom szól, hanem csak akkor, ha tényleg szomjas vagyok.
Az meg a másik fele,hogy a szálkásítás miatti több vízigény már nem éppen természetes folyadékigény...Simán lehet, hogy amúgy elég lenne az a 1,5l víz a szervezeted számára, ha épp nem testépítés miatt kell. -
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #21631 üzenetére
Linkeltél egy olyan cikket, amiben egy szó sem esik arról,h a szomjúság és a bevitt folyadékmennyiség között milyen összefüggés van
Csak arról van szó benne,h sokat kell inni, testépítőknek még többet, amit senki sem cáfolt eddig sem...
Laca1212: linkelj már akkor pár ilyen forrást, ami tényleg valós, kutatásokkal alátámasztott[ Szerkesztve ]
-
-
r3dsnake
nagyúr
Trollkodjatok csak, saját magatokkal csesztek ki, ha nem figyeltek oda erre rendesen.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Laca1212 #21628 üzenetére
Ígyígy, ráadásul épp szálkásító kajáláson vagyok, edzés mellett, aminél még fontosabb a megfelelő mennyiségű folyadék. De a nagy builderek szóltak be úgy látom. Persze én vagyok helikopter.
Ragnar95: Jajj ne gyere már a hülyeségekkel anélkül, hogy volna bármi fogalmad a témáról.
Iszol te rendesen?[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Laca1212 #21628 üzenetére
Ennek aztán semmi biológiai alapja nem volt...
Enni is akkor eszel, ha megéhezel, inni is akkor, ha megszomjazol. Ezek nem vészjelzések, mint például a fájdalom, csupán a biológiai szükségletek jelzései. Vagy te folyamatosan iszol akkor is, ha nem vagy szomjas, nehogy szomjan halj, mert ha szomjas lennél, az rögtön halálos kimenetelű lenne -
r3dsnake
nagyúr
Totál nem értem a kiakadást.
Ragnar95: ha csak annyit innék, amikor szomjas vagyok, max másfél litert vinném be. Ennek dupláját kéne legalább.
norbi2010: Köszönöm a segítséget.
m0ski: Neked is.
[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
-
norbi2010
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok ajánlani jó appot, ami figyelmeztet, hogy ideje lenne vizet inni? Ha napi aktivitástól és időjárási körülményektől függően jelez, az külön jó lenne.
-
xenom0rph
őstag
Köszi srácok!
-
catroot
veterán
Nálam éppen most gány a Store.
-
xenom0rph
őstag
Hali
Az épp ingyenes alkalmazasokat /játékokat mivel tudom nyomon követni? -
bundli
tag
Tud valaki olyan alkalmazást, ami legalább Budapesten meg tudja mutatni a lehető legtöbb kajáldát? Legyen szó étteremről, gyorsétteremről, fornettisről akármi?
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki használja a (Google) Drive alkalmazást?
Főként azt érdekelne, hogy a background uploadinget rá lehet e erőszakolni valahogy? Továbbá azt, hogy a fotókat amiket feltölt időnként lehessen archiválni, mint mondjuk Dropboxnál.
-
Oliverda
félisten
Másnál is gyök kettővel jönnek a frissítések az app storeból?
-
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL #21601 üzenetére
Nem tudsz sehova menteni és semmit csinálni, az online állást a gameloft tárolja a saját szerverein, mint minden online játéknál.
Nem tudsz semmit sem állítani ezen, mivel mint azt írtam, a gameloft oldaláról van hiba, nekik kéne írni.
Annyit tudsz max tenni, h rákeresel, másnak volt-e ilyen gondja vagy teljesen egyedi a probléma. -
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95 #21600 üzenetére
Azért irtam, hogy hátha tudja valaki mit kell be vagy kikapcsolni ilyenkor, vagy valamit elnézek esetleg, szóval tanácsot kérnék. Az a ciki, hogy eddig bármelyik androidos vackom volt nem csinált ilyet. Multizgattam, haladtam semmi probléma nem volt. De ezen a tabon semmi sem marad meg komolyan mondom. Mintha valaki belenyulna az accountomba és kitörölné. Tegnap konkrétan ez volt. Gameloft felhő mentés? Hova mentsek, vagy mit csináljak ami biztosan megmarad?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?