Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #1648 üzenetére
A-A
Mire összejön újra leveszik. -
válasz
Mela Kehes #1638 üzenetére
-
válasz
Mela Kehes #1634 üzenetére
Köszi az infot
Már csak 180 pont kell a 3000hez
és persze az hogy a GiftCardot visszarakják
-
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes #1634 üzenetére
Jah, ott volt reggel, letöltöttem, egész jó amúgy
Legalábbis fél órát eltöltöttem vele úgy, hogy észre sem vettem... Addiktív mikrotranzakciós cucc
-
Mela Kehes
addikt
Nem szoktam mostanában fma appot jelezni, de most 240 kredites jött. Remélem ott lesz még vagy fél óráig.
-
szabopali
aktív tag
Modjuk ez a trafipax figyelő komolyan zabálja az aksit. Ezt azért nem árt kilőni és nem feltétlenűl a ram miatt hanem, h ne merüljön le a teló. Soxor elfelejtem, megy is a töltőre.
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #1627 üzenetére
Az igaz volt, csak szegény így lövöldözhet ki 50-60 alkalmazást is akár 10 helyett
Mondjuk én sose lövök ki semmit, ha elfogy a RAM, az iOS úgyis kilövi, ami túl sokat foglal leAmúgy megjelent a N.O.V.A. 3, már tölthető is le
Mondjuk ez se lett kicsi, 1,56giga tömörítve...
-
válasz
Ragnar95 #1626 üzenetére
Jó ez így valóban nem volt igaz
De a kolléga még azt sem tudta, hogy hogyan kell bezárni ezeket, nem akartam még az iOS rejtelmeivel traktálni, hogy hogyan-s-miként oldotta meg az Apple az akksi és RAM kímélő multitaskingot
A leírásomban a lényegi rész (=megnyitott alkalmazások kilövése fontos dolog) viszont szerintem igaz volt
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #1623 üzenetére
Ez azért így nem teljesen igaz.
Amit ott látsz, az valóban az eddig megnyitott alkalmazások listája, de ezek nem mindegyike fut a háttérben, az utolsó maximum 10 az, ami a memóriában maradt, mivel többet el se bír a RAM...
A multitasking sáv azokat is mutatja, amik már rég bezáródtak, csak te nem lőtted ki őket a multitasking sávból,de ettől még azok már bezáródtak... -
vagamo
őstag
válasz
Mela Kehes #1624 üzenetére
... és ittakary köszönöm mindkettőtöknek! Kb 20 prg. volt nyitva
-
Ja hogy ezzel sem tetszik tisztában lenni?
Szóval a lényeg: az amit ott látsz, az a megnyitott alkalmazások listája, amik a memóriában vannak: ezeket mindig be kell zárogatni magad után, különben feleslegesen szívják az akksit. Úgy zársz be programot a Multitasking Bar-ról, hogy rajtatartod az ujjad, és az izgőmozgó alkalmazás bal felső sarkában megjelenő BEHAJTANI TILOS jelre kattintasz!
Tényleg nagyon sokat számít, szóval érdemes nem nyitva hagyni az ilyen-olyan progikat
-
Totheground
addikt
válasz
Totheground #1592 üzenetére
Na, megvettem a cuccot, tudom ajánlani mindenkinek. Baromi igényes, bár kissé wp7 érzése van tőle az embernek.
-
máyköl
veterán
Sorry, igazatok van...
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #1615 üzenetére
Akkor a továbbiakat ott.
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #1611 üzenetére
Hajrá Németek!
-
szabopali
aktív tag
Csak foci kedvelőknek: Foci EB 2012
-
szabopali
aktív tag
Rope'n'Fly 3 - From Dusk Till Dawn ez is jó pofa és free!
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #1607 üzenetére
iPad-en tökéletes! A telón is el lehet bütykölni vele, jó kis dolgokat lehet vele összehozni!
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #1603 üzenetére
Kb. 2 hete vette meg az iMovie -t freemyappsban. Alig videózok, de úgy voltam vele, jó azért ha van a telefonom egy videóvágóeszköz, akkor is, ha nem sokszor van használatban.
Nem bántam meg! Azóta kb. 5-6 videót összevágtam, és marhára szeretem. A tegnapi és a mai nap együttvéve kb. 4 órát nyomtam csak az imoviet. (egy kirándulásról készítek videóklippet)
Marhára szeretem használni. I4 procija kicsit gyenge neki, de azért viszi. Egy-kér dolgot hiányolok viszont belőle, ez tény. -
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes #1603 üzenetére
Nem tudom, én a Mac-eset nagyon szeretem, azért szedtem le az iPad-re kb egy hete, azóta mondjuk még nem indítottam el
De ha már hasonlít, az is egész jó szerintem
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #1602 üzenetére
Annyira nem sokat. Tényleg ennyire nem éri meg az iMovie? Végül is nem annyira létszükséglet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #1601 üzenetére
Sokat videozol?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
mondomén #1600 üzenetére
Esetleg a Plants vs. zombies, de más játékra nem nagyon akarom. A GTA és a Max Payne is csak van az iPad-en, nincs időm játszani vele. Az iPhoto és a GoodReader bevált, a Pages-t és a Numbers-t megvettem. Tudom, hogy az iMovie sem a legjobb, de szerencsét próbálok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!