Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
Ugyan ilyet rendeltem én is, csak feketében.

Meglepően jó minőségű tok, a belseje puha anyagból van, így biztos nem karcolja össze a gépet és kitámasztva is teljesen stabil. Súlyra mondjuk kicsit nehéz, nem tudom, hogy a gyári milyen, de ezzel érezhetően nehezebb lett az Air2. -
Mulderpapa
aktív tag
Helló!
Van egy Tp-Link 1043ND router, hozzácsatlakoztatva egy külső HDD, amin filmek vannak.
iPaden mivel tudnám lejátszani ezeket a filmeket?
Másik PC-ről gond nélkül elérem a routerhez csatlakoztatott HDD tartalmát, de ott a parancssorból kell indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- iPad 9th 256GB Cellular Független /1 hónap gar./Akku 81%/p4773
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest