Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Getadam
üzenetére
Az azonos ID-val futó, megfelelően beállított iPhone-ra érkező SMS-eket tudja fogadni, illetve azon keresztül küldeni is tud. Sőt, ugyanígy a normál mobil hívások is működnek rajta. BT távolságon belül kell lennie a két eszköznek, nem elég a WiFi (szerintem, de nem néztem még, milyen messze vannak, amikor csörög az iPad).
Nálunk azonos ID-n szépen működik az én telefonom az én iPademmel és az asszony telefonja az ő iPad-ével, gehát 4 eszköz ugyanazzal az ID-vel, de csak a kiválasztott párral csörög/SMS-ezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Micro Four Thirds
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Házimozi haladó szinten
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest