- Házimozi haladó szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az eredeti 20.000-rest? Őrült ár érte, ezért már kapok egy kezdő androidos tabot
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Házimozi haladó szinten
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.