Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Thermal Grizzly által kupaktalanított processzor, csak most a kék térfélről
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- ASUS ROG Ally
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Thermal Grizzly által kupaktalanított processzor, csak most a kék térfélről
- Xbox tulajok OFF topicja
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U -
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4G I 12GB I 128SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9850X3D 8-Core 4.7GHz (96MB Cache, 4.7 up to 5.6GHz) Processzor! BeszámítOK
- (10x15.000Ft/BANKMENTES-RÉSZLET) GAMER PC // i7-6700 // DDR4 8GB RAM // 128 GB SSD // AMD RX580 8GB
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.