Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Köszi, már rendezve is lett, pontosabban ő fotózott nekem annó egy díjbekérőt, de azt nem mondta, h már akkor (tavaly) postázta is a cégnek a számlát (nekem meg nem szólt a pénzügy
). Szóval rendben van minden e tekintetben is.Egyébként kicsit dejavu érzésem van. 2008 környékén ugyanígy vateráról szereztem be szinte a teljes fotós pakkom, ornamentika-tól (talán valaki hallott, netán vásárolt is tőle). A mostani esethez hasonlóan ezrek vásároltak tőle, gyűjtötte a pozitív értékeléseket, majd egyik napról a másikra eltűnt, nem küldte a termékeket, stb. Index forumon olvastam h állítólag több 10 millió ft ragadt nála, hivatkozott ő mindenre, de a mai napig nincs lezárva az ügye és sokaknak tartozik.
Reméljük ennek nem ez lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Szóval rendben van minden e tekintetben is.