- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Üdv!
Sosem volt almás cuccom, most gondoltam, beszerzek egyet, mert kellene egy tablet. Könyvek ill. pdf-ek olvasására, rajzolgatásra van (androidos) e-ink tabletem, de böngészésre, olykor egy-egy videó megnézésére már kellene valami mozgékonyabb és színesebb. És, bár telefon esetében maradok az androidnál, nem bánnám, ha valamennyire megismerném az almás világot is.
Komolyabb feladatokra ott a pc, szóval ilyesmit nem kell tudnia. (Ezeket amúgy is jobban szeretem hagyományos méretű billentyűzettel és egérrel intézni egy bazinag monitoron.) Esetleg 1-2 játékot telepítenék rá, de ez sem létszükség. Ill. ha nincs kedvem elmászni a gépig, akkor talán pár filmet ezen néznék meg. De elsősorban böngészésre (+ némi Youtube) kellene, mikor már nincs kedvem vagy lehetőségem géphez ülni. Így nem kellene sem billentyűzet sem ceruza (bár ez még később esetleg).
A most megjelenő sima iPadra gondoltam, mert bár nyilván kompromisszumos modell, de almáék árképzését kissé túlzónak érzem, nem akarok kétszerannyit fizetni egy Air-ért. És nem is hiszem, hogy kihasználnám. És ismerkedésre is talán jobb lenne a sima. Max. a kévésbé tükröződő kijelző, ami tetszene, nem tudom, ez mennyire zavaró a sima ipad esetében. Zárt térben használnám, leginkább sötétben vagy legalábbis behúzott függönyöknél. Gondolom, azért ez sem lehet olyan rossz, legfeljebb nem olyan jó, mint a (sokkal) drágább modellek.
És újat szeretnék. tudom, hogy használtan is van, de én abban nem nagyon bízok, amit meg refurbished verzióban láttam, az nem volt sokkal olcsóbb egy ugyanolyan újnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest