Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Szia!
Nekem 9. generációs ipad-em van, ennek szerintem "még rosszabb" a kijelzője, mint a mostani belépőnek. i12mini mellé érkezett lassan 3 éve, közben a telefon egy 16Pro lett, de őszintén szólva még így sincs bajom a kijelzőjével. Ha filmezni akarsz rajta, akkor az Air sokkal jobb, de ha böngészni, tiktokozni, olvasni, firkálni akkor ez bőven jó lesz. Napfényben, kint harmatos...de szerintem ott az Air se sokkal jobb :/ A Pro ott már megoldás lenne de hát az árban már macbook szinten mozog...
-
plejik
addikt
Ha ismerkedésre kell gép, akkor inkább egy használt régebbi típus iped-et vennék és ha bejön, akkor kezdnék el keresgélni a helyedbe.
De ha venni akarsz hosszabb távra és nem ragaszkodsz az újhoz akkor akár használt ipad pro-t is érdemes lehet megnézni akár a 2018 as is egy nagyon jó választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest