Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
DanielLong
üzenetére
Samu A54 kapcsán csak a korábbit tudom írni, ha Android, akkor flagship, lehetőleg Samu S széria.
Mondjuk ez pont ravilagitott hogy miert kezdtem az alma iranyaba elmozdulni. Ha almat veszel, akkor egy bizonyos minoseget kapsz es nem kell azon agyalni, hogy vajon az adott gyarto melyik modelljenek melyik sorozata … telefonja, szamitogepe, tabletje eri el azta szintet hogy nem akarod a falhoz vagni
Vettunk olcso lenovo tabletet, melynek a hangja megutotte a fulserto sokol radio hangjat, vettunk samu telefonokat, amivel most sziv a csalad tobbi tagja, es vettem egy k draga hp-t ami megfozi magat a taskaban modern sleep neven.pl tabletet (ipad sorozat )nem mernek venni mas gyartotol, mert ilyen olcsot, ennnyire jo minosegben nem kapnek, vagy be kellene fektetnem egy csomo energiat amig utana jarok a dolgoknak.
Perszen, nem mondom en sem hogy nem lehet kapni jo cuccokat mas gyartotol, nameg, nem art a verseny sem, mert kulonben az alma is belekenyelmesedne a helyzetbe.
Bocs ha esetleg tul off lenne…
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szemüveges topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest