Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cog777

őstag

válasz DanielLong #46676 üzenetére

En rengeteg mindenre hasznalom a telefont, tabletet, penzugyekre is. Nem lenne igazan jo ha pl egy fertozott weblap megnyitasakor kompromitalodna a rendszer. Raadasul banki app-ek megtagadhatjak a mukodest a nem frissitett rendszeren.
    A nem mukodo app-okrol jut eszembe amikor be akartam csekkolni a repteren es az Androidos telefonon (2-3 eves flagship ) pont akkor nem volt hajlando elindulni a rep tarsasag programja… elokaptam a ceges iphonet, feltelepitettem a progit es siman becsekkoltam.
    Mint szoftver fejleszto, meg is jegyeztem magamban hogy a toredezettseg nem tesz jot a stabilitasnak es a kompatibilitasnak.
    Most egy iphone xr-t hasznalok, ami 6 eves, 91%-os az aksija es a legujabb os van rajta. Tamogatas vegeig meg egesz jol elmegy aztan veszek egy masik iPhone-t szinten kikalkulalt lifetime-al.
    Egy sima ipad 8-ason irok egy csomo jegyzetet, kb ugyanazt csialom mint a telefonon, de itt kenyelmesebb mert 50 fele a szemem mar sem a regi.
    Gondolkodok egy mini ipad-on mert az kenyelmesebben elferne a kezi / valltaskaban.

Emlitetted az android 12-t, asszony sirva akar visszajonni android vonalrol, tele a hocipoje, legujabb hogy battery save uzemmodbol nem jon vissza automatikusan a telefon 100 toltottsegnel o meg nem figyeli leveve a toltorol a samu a54-et, igy pl life 365 nem mukodik ahol a csaladtagokat latjuk a terkepen.

Új hozzászólás Aktív témák