Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem az emagon egy használt Magic Keyboardot.
Hát egyelőre vegyesek az érzelmeim. PC/laptop helyettesítőnek gondoltam, ha már van egy 11-es iPad Próm. Még mindig azon filózom, hogy veszek egy laptopot inkább, ez valszeg azt jelenti, hogy nem vagyok oda érte
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.
Tökéletes állapotban van egyébként. 1 matricának a helye van a külsején, amit akár le is lehet kaparni.
Full árat ezért a cuccért nem adnék. Ezt is azért vettem, mert ennyiért nem tudnék normális laptopot venni sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.