Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
bmakszim
üzenetére
Ezert nem ertem, hogy lehet egy giga ramos air hasznalhato… amikor megjelent, a cegtol kertem egyet kolcson, ahol dolgoztam, es mar akkor lassunak tuntek a task valtasok egy androidhoz kepest. Inkabb kivartam az air2ot ketszer annyi rammal, ami szvsz ugy ot ev alatt valt kinlodossa, a facebook lassu volt rajta. Akkor valtottam, amikor megjelent az elso 8gs ipad pro az m1el. Ezt majd akkor valtom, ha az alap ramban feljebb lepnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- Trollok komolyan
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest