Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
Sziasztok! tegnap egyik pillanatról a másikra letapadt a home gombom
teljesen funkcionál olvassa az ujjlenyomatot , de olyan mintha zselébe lenne tapasztva nem kattan csak minimálisan.
Mit lehet ilyenkor tenni ? Néztem youtubeon elvileg alkohollal kellene bedörzsölni azt még ma megpróbálom .
Járt már valaki így ? Gondolom megbontani nem érdemes , mert akkor több a kár mint a haszon
Ipad Air 2 a beteg -
NyalokAA
senior tag
Nekem egyáltalán nem színeződik el .. na bumm . Pedig próbáltam a normálisnál erősebben is nyomkodni . A hátulja remeg igen , de ez a vékonyság miatt lehet . Szerintem , ha szoftveresen finomhangolnak rajta ,kicsit kivesznek a basszusból ( ami nekem soknak tűnik ) akkor , talán megszűnik a remegés is . Indokolatlanul erős hangtartományban dolgozik a gép , mikor 2-3-4 csík van a csuszkán akkor is sokkal erősebben szól mint kellene. Pár nap alatt teljesen megszokható . A gyorsaság pedig kárpótol mindenért.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Tud valaki esetleg boltot ahonnan lehet Air 2 -re valami normális tokot rendelni ? (smart case kizárva 25e Ft az elég erős)
Ebayről meg ugye hetek kérdése mire megérkezik( szerk: bocs véletlen nyomtam a válasz gombra )
-
NyalokAA
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
teljesen funkcionál olvassa az ujjlenyomatot , de olyan mintha zselébe lenne tapasztva nem kattan csak minimálisan.