Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
Sziasztok! tegnap egyik pillanatról a másikra letapadt a home gombom
teljesen funkcionál olvassa az ujjlenyomatot , de olyan mintha zselébe lenne tapasztva nem kattan csak minimálisan.
Mit lehet ilyenkor tenni ? Néztem youtubeon elvileg alkohollal kellene bedörzsölni azt még ma megpróbálom .
Járt már valaki így ? Gondolom megbontani nem érdemes , mert akkor több a kár mint a haszon
Ipad Air 2 a beteg -
NyalokAA
senior tag
Nekem egyáltalán nem színeződik el .. na bumm . Pedig próbáltam a normálisnál erősebben is nyomkodni . A hátulja remeg igen , de ez a vékonyság miatt lehet . Szerintem , ha szoftveresen finomhangolnak rajta ,kicsit kivesznek a basszusból ( ami nekem soknak tűnik ) akkor , talán megszűnik a remegés is . Indokolatlanul erős hangtartományban dolgozik a gép , mikor 2-3-4 csík van a csuszkán akkor is sokkal erősebben szól mint kellene. Pár nap alatt teljesen megszokható . A gyorsaság pedig kárpótol mindenért.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Tud valaki esetleg boltot ahonnan lehet Air 2 -re valami normális tokot rendelni ? (smart case kizárva 25e Ft az elég erős)
Ebayről meg ugye hetek kérdése mire megérkezik( szerk: bocs véletlen nyomtam a válasz gombra )
-
NyalokAA
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
teljesen funkcionál olvassa az ujjlenyomatot , de olyan mintha zselébe lenne tapasztva nem kattan csak minimálisan.