Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Egy kis help kéne, lehet hügye vagyok.
Nem tudom eldönteni, hogy ipad os 15 fícsör, vagy az újabb verziói a programoknak a ludasok, vagy esetleg csak beállítás kérdése.
Messenger, viber stb... esetén tapasztalom, hogy amikor a magickeyboard-on van a tablet és a hardveres billentyűkkel gépelek, akkor enterre nem küldi el az üzeneteket, hanem sort vált (korábban erre a shift + enter szolgált). Ezzel csak az a bajom, hogy ahol az appok küldés gomba van a kijelzőn, azt meg szépen kitakarja a diktálás, vagy a bill beállítások ikonja. Tehát nagyon fasza, hogy meg tudom írni az üzit de nem tudom elküldeni, max ha felnyotom a szoftveres billt. Ez nagyon gáz!
Mi erre a megoldás, van valahol erre beállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest