- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HardRic
üzenetére
Én ugyanígy vagyok az ipad minivel. Folyamatosan nézem róla az ömlengő teszteket, és az jár a fejemben, hogy nem túlzás-e ez egy kicsit. Nézegetem, próbálgatom azt a minit, és igen, úgy vagyok vele, hogy ha ingyen kapnék egyet tesztelni, akkor tetszeGETne, de nem lennék oda érte, ha ingyen adnák, ellennék vele, de ár/értékben egyszerűen nem tudom hova tenni, pláne pl. a jelly scrollinggal, amit tapasztaltam vele.
Olyan lehet ez az airpods is, jó-jó, ha odaadnak egyet hogy próbálgasd, akkor igen, van az az élethelyzet / felhasználási mód, amire elvagy vele, mert ingyen volt, a hét 7 napjából 2x használod 30-30 percig és akkor "oké", de nem adsz ki érte 75e Ft-ot ennyi használhatóságra, mert nem éri meg.
Tehát, ha benne áll a pénzed, többet vársz el tőle valahol reálisan, mintha kapsz egyet ingyen próbálgatni. Sajnos én a teszteket újabban ezen keresztül is nézem, mert azt érzem hogy a tesztek újabban a kibicnek semmi sem drága alapon készülnek. Ritka (de létező) az a teszt, ami kiegyensúlyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest