Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HardRic
üzenetére
Én ugyanígy vagyok az ipad minivel. Folyamatosan nézem róla az ömlengő teszteket, és az jár a fejemben, hogy nem túlzás-e ez egy kicsit. Nézegetem, próbálgatom azt a minit, és igen, úgy vagyok vele, hogy ha ingyen kapnék egyet tesztelni, akkor tetszeGETne, de nem lennék oda érte, ha ingyen adnák, ellennék vele, de ár/értékben egyszerűen nem tudom hova tenni, pláne pl. a jelly scrollinggal, amit tapasztaltam vele.
Olyan lehet ez az airpods is, jó-jó, ha odaadnak egyet hogy próbálgasd, akkor igen, van az az élethelyzet / felhasználási mód, amire elvagy vele, mert ingyen volt, a hét 7 napjából 2x használod 30-30 percig és akkor "oké", de nem adsz ki érte 75e Ft-ot ennyi használhatóságra, mert nem éri meg.
Tehát, ha benne áll a pénzed, többet vársz el tőle valahol reálisan, mintha kapsz egyet ingyen próbálgatni. Sajnos én a teszteket újabban ezen keresztül is nézem, mert azt érzem hogy a tesztek újabban a kibicnek semmi sem drága alapon készülnek. Ritka (de létező) az a teszt, ami kiegyensúlyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest