Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukucska12
friss újonc
Üdv!
Én nem ítéllek el még a stílus miatt sem. Sajnos én is így jártam. Gyors a tablet meg minden, de akkora bakikat csinál az iOS, hogy ez elfogadhatatlan. Nem fogom részletezni, mert a véralmások kicsinálnak így is bárkit, aki kritikusan fogalmaz. És mindegy, hogy kultúráltan írod le a problémád, vagy anyázva. Ezt sajnos el kell fogadni. Ráadásul rangsor van, mint a kutyáknál. Ha régi “regis” vagy, akkor majdnem mindent írhatsz, az se baj ha nem igaz, viszont ha új “regis” vagy, akkor igazat SEM írhatsz.
A Youtube böngészőből megy zárt képernyőről, ha lezártad a kijelzőt, kopp egyszer, majd a playeren indítsd el újból és akkor folytatja zárt kijelzőn is. Nem túl kényelmes, de legalább van.
Lassú töltésre mennyi időre gondolsz? Mert nekem nagyon gyorsan feltölti, csak lestem. Nekem ezzel a résszel nincsen bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest