-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
csabiks
üzenetére
Én lehet visszavinném, visszaküldeném. Amíg benne vagyok az elállási időben. Meg sem kell indokolni. Aztán ha netes vásárlás, akkor a kovetkező keszulek unboxot videóra venném, és ha az is hajlitott, megy vissza az is. Nekem ne adjanak el konstrukcio hibas keszuleket. De aztan ez lehet csak én vagyok.
Vagy ha helyi vasarlas uzletben, akkor ott bontogathatnak ki 5-10 keszuleket is, de akkor sem fogadnek el hajlitottat. Lehet szornyu vasarlo vagyok
aztán amint lenne olyan ami tokeletesen egyenes, abban a pillanatban menne bele strapa tokba, vagy logi combo touch-ba
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy ha helyi vasarlas uzletben, akkor ott bontogathatnak ki 5-10 keszuleket is, de akkor sem fogadnek el hajlitottat. Lehet szornyu vasarlo vagyok
aztán amint lenne olyan ami tokeletesen egyenes, abban a pillanatban menne bele strapa tokba, vagy logi combo touch-ba