Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
csabiks
üzenetére
Én lehet visszavinném, visszaküldeném. Amíg benne vagyok az elállási időben. Meg sem kell indokolni. Aztán ha netes vásárlás, akkor a kovetkező keszulek unboxot videóra venném, és ha az is hajlitott, megy vissza az is. Nekem ne adjanak el konstrukcio hibas keszuleket. De aztan ez lehet csak én vagyok.
Vagy ha helyi vasarlas uzletben, akkor ott bontogathatnak ki 5-10 keszuleket is, de akkor sem fogadnek el hajlitottat. Lehet szornyu vasarlo vagyok
aztán amint lenne olyan ami tokeletesen egyenes, abban a pillanatban menne bele strapa tokba, vagy logi combo touch-ba
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy ha helyi vasarlas uzletben, akkor ott bontogathatnak ki 5-10 keszuleket is, de akkor sem fogadnek el hajlitottat. Lehet szornyu vasarlo vagyok
aztán amint lenne olyan ami tokeletesen egyenes, abban a pillanatban menne bele strapa tokba, vagy logi combo touch-ba