- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Foobart próbáltam én is, illetve a jet audio-t, maga a program jó is, csak én andoidos telón is úgy kezdem, hogy mappa létrehoz és felnyomom a saját, összerendezett offline zenei pakkom. Na ez itt nem ment.
Alex91: Van benne valami, mert újabban a Win10 dolgai is kezdenek idegesíteni (ld. Gépház-Vezérlőpult). A beállításokkal nem volt gondom, az a része egyébként jól áttekinthető és kezelhető. Munkához egyébként jó lett volna, E-mail, Távoli, Teams, jól kézreállt.
Friczy: Igen, ezzel maximálisan egyetértek. Ennyi haszna volt, hogy kipróbáltam, most már tudom, hogy nem rossz, csak más. Az átlagusernek, aki nem mászik bele mélyen, tkp. tökéletes. (Nem bántva senkit ezzel.)
Szilu7: Igen, a megosztást végül megtaláltam. Az iCloudnál bepipáltam, hogy csak biztonsági mentést csináljon, az appok adatait ne tolja fel. Az appoknál is kikapcsolgattam egyesével, de amikor feltettem egy újat, annál mégis be volt kapcsolva az iCloud mentés.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motoros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év csend után alfa teszt indulásával tér vissza a State of Decay 3
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest