-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
-
csumpa93
tag
válasz
szilu7 #30340 üzenetére
Én is pont ezen gondolkodtam.
hardverbe újabb az Air 4, mint a Pro, első ránézésre csak a 120-as kijelző amivel kevesebb és 100.000-el olcsóbb. Persze bele lehet menni a részletekbe, hogy hangszóró meg kamera, de ezek pont nem érdekelnek és egy átlag felhasználót se, pont mint engem. Nem kell a jobb kamera, nem kell a 4 hangszóró, főleg, hogy fülessel használom és nekem nem ér 100.000-et a 120-as kikelző. Nem tudok elképzelni olyan életszerű használatot amiben az Air látványosan rosszabb lenne, mint a Pro, de cáfoljatok meg. És itt továbbra is mondom, hogy nem a processzormagok lovaglása meg a benchmarkok méregetése a lényeg, hanem a tiszta átlagos felhasználás, és nem gondolnám, hogy ezeket elnézve nem érné meg. Nekem pl a Pencil 2 támogatás ami nagyon tetszik, de emiatt nem kell Prot vennem hanem elég lesz az Air
-
sebgutkopf
őstag
válasz
szilu7 #29838 üzenetére
Ha már ez a fotók mentése onedrive-ra téma felmerült. Már jó ideje használok ipad-et és van is szép nagy onedrive tárhelyem és előfizetésem. Viszont ennyi év után sem bírom megfejteni az ios beállítások logikáját.
Hogyan és legfőképpen hol lehet beállítani, hogy a fotókról a biztonsági másolat az onedrive-ra kerüljön és ne az icoud-ba pedig semmi kép/videó? -
Sanraith
aktív tag
válasz
szilu7 #29060 üzenetére
Köszi! Igazából ha szélesebb lenne az iPad kijelzője, akkor nem is jöttem volna ide kérdezni.
De így minél több review-t néztem, annál nagyobb kompromisszumnak tűnnek a videó körüli nagy fekete sávok, és az egy oldalra csoportosított hangszórók. A photoshop és társai pedig inkább bónúszként játszanak, mint feltételként.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
szilu7 #28971 üzenetére
Ezen az ékezetes karakterek hogyan működnek?
Hamarosan szeretnék egy iPadet, mellé billentyűzetet, azonban magyar kiosztást csak a Smart Keyboard tud irreális összegért (akkor inkább egy Logi combo touch), a többi, amit meg néztem, nincs magyar kiosztásban. Gondolom itt az ékezetes karakterek más helyre kerülnek, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged