Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Ha a működést nem befolyásolja, akkor nem fogják visszavenni.
Nekem anno Air 2-vel volt hasonló gondom. Bekapcsolva a készüléket és az ujjaimon tartva a tabletet annak hatását láttam a kijelzőn. Konkrétan ahol az ujjam megnyomta a hátlapot ( de nem erőkifejtésre csak a tabletet tartva ) ott a kijelző elszíneződött. Megnéztem vagy 5 különböző üzletben, nem mindenhol volt ilyen de elvileg a vékonyság miatt volt ilyen.
Aztán visszavittem és azt mondták a működést nem befolyásolja, nem tudnak mit csinálni.
Mondhattam ott mindent az volt a válasz használjam így, ez van. Ilyen a technológia.
Egyébként én is az air 3 -4 között gondolkodok de a fenti dolgok miatt nem merek belemenni a 4-be. Tesztekre várok.
Szerintetek az air 4-re go proról át lehet küldeni a videót közvetlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- reMarkable 2
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest