Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hát más szemléletmódot kíván az biztos. Egyébként megértelek, nekem is nehéz volt megszoknom. Zene ügyben mondjuk átálltam a streamszolgáltatókra. Nem gyűjtögeket, másolgatok zenéket. Túl kényelmes vagyok hozzá. De megértem, ha valaki ragaszkodik hozzá. Gépre soha nem dugtam, onedrive-olok, ott meg van könyvtárstruktúra. De ha lementek valamit a háttértárra, akkor ott csinálhatok hozzá könyvtárakat.
Két apróság.
"Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni."
Ezt nem teljesen értem. Ott van az a megosztás ikon a felfelé nyillal, aztán Mentés a Fájlokba menüpont. Még mappát is csinálhatsz.
"minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba"
Az iCloudnak be lehet állítani, hogy miket mentsen, melyik alkalmazások használják. De szeritem ezt te is megtaláltad. Vagy félreértek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest