- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kentucky
üzenetére
Ha már korlátozva is van a másolás, legalább egy adott appba mappákat másolni (pl zenelejátszóba zenei albumokat könyvtáranként). iTunesban ez képtelenség, de úgy láttam a programok http felületén is. (FTP-t nem mindegyik kínál.) Fájlkezelő FTP-jén feltöltve majd onnan a kézzel megosztásként hozzáadott mappába másolva ment csak.
Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni.PC-s kliensprogramoknál nem lehet beállítani, hová tegye az adatokat (pl biztonsági mentés), ész nélkül tol bele több gigányi adatot a C:\users\...\appdatába. Volt aminél sikerült meghackelni, volt aminél nem.
Az Ipaden csak egy alap mentést szerettem volna, ehhez képest minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba, majd visít, hogy vegyél tárhelyet.
Pozitívumként azt azért elismerem, hogy teljesítményre gyors, az árszinthez képest jól kivitelezett, tartalomfogyasztásra jó, a programkínálat bőséges.
Gyakorló IT-sként azon vettem észre magam, hogy amint PC-hez dugom, két percen belül hangosan anyázok a fent leírtakon. Lehet, hogy bennem van a hiba és az én használati szokásaimhoz nem illik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest