Hirdetés
- ASRock B860 Pro RS ddr5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kentucky
üzenetére
Ha már korlátozva is van a másolás, legalább egy adott appba mappákat másolni (pl zenelejátszóba zenei albumokat könyvtáranként). iTunesban ez képtelenség, de úgy láttam a programok http felületén is. (FTP-t nem mindegyik kínál.) Fájlkezelő FTP-jén feltöltve majd onnan a kézzel megosztásként hozzáadott mappába másolva ment csak.
Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni.PC-s kliensprogramoknál nem lehet beállítani, hová tegye az adatokat (pl biztonsági mentés), ész nélkül tol bele több gigányi adatot a C:\users\...\appdatába. Volt aminél sikerült meghackelni, volt aminél nem.
Az Ipaden csak egy alap mentést szerettem volna, ehhez képest minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba, majd visít, hogy vegyél tárhelyet.
Pozitívumként azt azért elismerem, hogy teljesítményre gyors, az árszinthez képest jól kivitelezett, tartalomfogyasztásra jó, a programkínálat bőséges.
Gyakorló IT-sként azon vettem észre magam, hogy amint PC-hez dugom, két percen belül hangosan anyázok a fent leírtakon. Lehet, hogy bennem van a hiba és az én használati szokásaimhoz nem illik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- ASRock B860 Pro RS ddr5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- Diablo IV
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest