Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Luck Dragon #24705 üzenetére
Kedden jött meg, nullára lemerülve!
Ez esetben a feltöltés után kell-e valami kíméletes kezelés akku téren?
-
aki a Beta 3-at felrakta iPad-re (vagy még pontosabban iPad Pro 9.7), pár nap után ha visszajelez mennyi nyűg van vele, azt megköszönném
iPhone-ra nem rakom fel, mert annyi mindent nem hoz 7 Pluson a 13, de iPad-en szívesen pötyögtetném
-
Vapor
aktív tag
Sziasztok!
iPad Air 2-m Home gombja a héten megadta magát, alig lehet megnyomni, nincs semmi "kattanás" amikor megnyomom.
Keresgéltem neten, a többségnél (pl. az iSamurai) azt írják, hogy lehet cserélni a gombot, viszont akkor oda a Touch ID, mivel az az alaplappal van összepárosítva. Van esetleg valakinek tapasztalata arról, hogy hivatalos Apple szervíz tudja-e úgy cserélni, hogy utána továbbra is működjön a Touch ID?
Munkára is használom a tabletet, így kötelező volt 12 karakteres (betű és szám) jelkódot beállítani, aminek a begépelését, ha egy mód van rá kihagynám minden egyes feloldásnál...
Előre is köszi!
-
válasz
#05304832 #24739 üzenetére
Ha már egér és vissza gomb.. ipad-en nincs értelme vissza gombról beszélni, vagy ha ez off akart lenni akkor elnézést.
Én a dev beta 1 első napjától használok egy logi m720-at, nem reklámozni akarom, de ha tervezi valaki ipad-hez az egér vásárlást, akkor ajánlott a plusz két gomb az oldalán, mert szépen be lehet állítani őket.
Jelenleg nekem:
Bal gomb: szimpla touch
Jobb gomb: home
Oldal gomb 1: Dock
Oldal gomb 2: assistive touch menü
Görgő: taskviewÍgy igazából mindent elérek és a karom sem szakad le ha csak szörfözök a neten. (Szigorúan asztalnál, máshol nem használom)
Továbbra is különösen ajánlom a szabadon futó görgős egeret, mert sokkal használhatóbb IOS13-on.Más. Beleugrottam a kickstarteres bolthub kampányba (usb c hub 3rd gen ipad pro-hoz) ha megjön és érdekel valakit majd írok róla.
-
elprimo
tag
Van itthon Apple hivatalos ügyfélszolgálat ,amely foglalkozik iTunes /AppStore on keresztüli vásárlással ? Találtam 6 számot ,de egyik se ehez a témához kapcsolódott ,nem fogom sorba felhívni ezeket.
-
KZP
őstag
válasz
jófejsrác #24735 üzenetére
Igazából valóban csak akkor látszik, ha görget az ember világos háttérnél. De engem azért bosszant kicsit. Az Apple (még) nem ismeri el ezt szériahibának. Ha tudnám, hogy a szerviz adna helyette egy olyat, aminél már esetleg kiküszöbölték esetleg ezt a hibát, akkor már adnám is be garanciában. De félek, hogy ugyanilyet kapnék helyette,úgy meg nincs értelme. Azért lehet, hogy megpróbálkozik majd egy levéllel a support felé...
Láttam YT-on, a kijelző csatlakozója van ott pontosan, ahol idővel előjön ez a fehér folt. -
elprimo
tag
válasz
Don.Corleone #24728 üzenetére
Nem szállt el, az Apple termékek mindig is tartották az árukat
-
KZP
őstag
válasz
hszilard666 #24718 üzenetére
Nekem is van ilyen megmagyarázhatatlan fehér folt a kijelzőn. Ahogy olvastam, ez típushiba. És a cserélt (javított) készülékeken is jelentkezik a későbbiek folyamán, legalábbis pár hozzászóló szerint.
-
btudos
nagyúr
válasz
iPad Air, Mini 2 és Mini 3 hardver szempontból egy kutya, mindegyikben A7 van és 1 GB RAM, és egyik se kap már több frissítést, iOS 12 a vége ezeknél a modelleknél. Air 2, 2017-es iPad vagy Mini 4 érheti meg, ezek még támogatott modellek.
-
Alex91
félisten
válasz
Az air2, a regi air nem...
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly #24723 üzenetére
Igazából ez volt nekem is a tervem amikor elkezdtem a piacot szemlélni, viszont nagyon elszállt a használt alma piac. Őszintén szóval a fent említett pár dologra kellene főleg, illetve az idei nyár/őszi utazásokhoz. Most elcsíptem egy mini 2-t 30K ha egy négyest választanék akkor bőven a duplája, sőt. Morfondírozok még pár napot, jó lenne egy 4-es, de elég szűk az olló ami a kínálatot illeti. Viszont az ú IOS végett lehet egy Air érné meg, amin futna majd az iPadOS. Elvileg támogatott lesz az Air.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Androidról váltottam, és van amire nem találtam megoldást. Az addig oké, hogy tudok zenét tenni a telóra, de azt hogyan lehet megoldani, hogy megmaradjon egy adott könyvtárban, és ne ömlesztve kezelje. Teszem fel, hogy van egy 90-es évek válogatásom egy ilyen nevű könyvtárban, és azt szeretném, hogy a telón is így találjam meg, ne a többi szám között össze-vissza.
Van erre megoldás?
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Don.Corleone #24717 üzenetére
Négyes alá nem mennék. A 2-3, az lényegében ua., lassul már azért és az utolsó támogatott oprendszere az IOS12, a szeptemberit már nem kapja meg, pedig az elég jó lesz..
-
Ringman
félisten
az adata mfi-certes kábelével van tapasztalat?
-
sid87
senior tag
Na végül megvettem a 256 gigásat. Sajnos már csak arany színben volt. Nagyon elfogyott a hétvégén, sokan ráharaptak az akcióra.
Esetleg valami tanács, ötlet hozzá? Milyen appot érdemes feltenni pl, mert nem volt még Apple termékem, ha van kedvetek ajánlani.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Az elkövetkezendő hónapok elég "kirándulósra/világjárósra" fognak sikeredni ha minden jól megy, ehhez pedig gondoltam jól jönne egy kis iPad mini mint útitárs.
Mindenképpen a mobilnetes verziót választanám és használtan szemlélem a piacot. Amióta okostelefon létezik csak almákat használok így mondhatni ismerem elég jól az apple termékeket.
Viszont lenne egy kérdésem, ezekhez az utazásokhoz, repülő úthoz, többnyire filmnézés illetve böngészésre használnám, szerintetek egy mini 2 megfelel? Mennyire strapabíró jószág? Sajnos a használt piac elég szűk, mivel nagyobb tárhelyben gondolkodok, így pedig még inkább szűkül az olló, viszont szemet szúrt egy mini 2 ami megfelelne a kritériumoknak. Valaki esetleg használ ilyen típust, tudna pár hasznos infót mondani róla? Illetve ha ti vásárolnátok mennyire ragaszkodnátok a 3-4. generációhoz? Előre is!
-
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A 10.5" Pronak van valami tipushibaja/gyengesege, amire erdemes vasarlaskor odafigyelni?
-
válasz
Oldman2 #24706 üzenetére
Én is múlt héten rendeltem meg szombat délelőtt , kedden meg is jött a csomag nagy meglepetésemre .
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Luck Dragon #24705 üzenetére
Ott rendeltem meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest