Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elprimo
tag
Az eddigi felfedezett hibák a 13ban:
-valamikor random eltűnik a billentyűzet jobb fele
-valamikor koppintok valahova és magától elkezdi kijelölni a dolgokat, és utána szarakodik még
-hang alapú diktalasnal random bezárja az egész Safari böngészőt (hű de felidegesítette ez tegnap)
-valamikor instant befagy az egesz Safari , és nem érzékel semmit utána a kijelző , csak újraindítás segítEnnyi jutott hirtelen eszembe biztos van meg .. kicsit idegesitoek, megszoktam hogy mióta ipadet használok minden úgy megy ahogy mennie kell. Tudom béta , de remelem ezeket ki is javítják .
-
elprimo
tag
Van itthon Apple hivatalos ügyfélszolgálat ,amely foglalkozik iTunes /AppStore on keresztüli vásárlással ? Találtam 6 számot ,de egyik se ehez a témához kapcsolódott ,nem fogom sorba felhívni ezeket.
-
elprimo
tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Nem szállt el, az Apple termékek mindig is tartották az árukat

-
elprimo
tag
Szerintetek hova került ahol meg lehet nézni AppStore -ban van e újabb frissítés alkalmazásra? Eddig jobb alul volt,most pedig átvette helyét a játékterem.
-
elprimo
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Faceid gyorsabb lett nekem, többit nem tudom mert nem használom . Felesleges volt a widgeteket is betenni szerintem, olyan android kopi az egész ,hasznát se látom . Egyszer elhuztam ,de vissza is tettem .
-
elprimo
tag
Felraktam én is, elvileg itt már minden weboldal asztaliként nyílik meg.
-
elprimo
tag
Szerintetek van olyan tablet TARTÓ, ami arra lett tervezve hogy ágyban lehessen kényelmesen használni,és itthon lehet rendelni ? Valahogy úgy képzeltem el hogy a két lába a csípőm mellett lenne a tartó felülete pedig a hasam fölé lógjon 5-10 centire.
-
-
elprimo
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Egyértelmű neked az kell ilyen igények mellett

-
elprimo
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Laptopot vegyél szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA VI
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

de azt írtad muszáj mától használod , és arra lettem volna kiváncsi hogy miért ? (A keresőt )