-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Nem tudom hasznàl-e valaki 2018. iPad PRO-t, 5th generation iPad-ről vàltottam. Iszonyú gyors az új PRO, sőt ki merem jelenteni, hogy mèg az iPhone XS Max sem ilyen gyors
-
Noxy
veterán
válasz abopeti #22650 üzenetére
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.
Mert sztm nem tud gondolat, vagy füstjelek által kommunikálni a másik eszközzel.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Madwe
nagyúr
He? Ha hivsz egy telefont, ami ki van kpcsolva, akkor a hivo fel errol ertesul, h a hivott fel nem kapcsolhato. Az h a facetime web alapu, meg nem jelenti azt h ki kene csengjen ha nem elerheto, szerintem... az a baja h kicsong a telefon mikor nem kene neki
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Fogalmam sincs, ide tartozik-e, vagy máshova vigyem a kérdést, de majd úgyis rám szóltok. Nem igazán iPad, inkább a Gmail az iPad-en.
Anyám elfelejtette, mire változtatta meg a jelszavát. Még be van lépve, de ha véletlenül bármiért a google kijelentkezteti, nem fog tudni visszalépni. Vélhetően sem titkos kérdés válasz, mobil szám, másodlagos email sem semmi olyasmi nincs beállítva. Lehet ilyenkor bármit tenni jelszó reset ügyben?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
abopeti
tag
Akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer!!
Van egy 2018-as wifis, nem cellular ipad külön saját id-vel. Az ipadot lecsatlakoztatom a wifiről, tehát nincs a hálózaton vagyis nincs internet az eszközön. Felhívom ezt az ipadot ami nem kapcsolódik az internethez a telefonommal facetime-on. A telefonomon kicseng, az ipad persze néma, mert ugye nem csatlakozik az internethez
Szóval szerinted ez normális??
Mert amikor telefonon hívsz egy kikapcsolt telefont az neked kicseng, ugye?[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
válasz abopeti #22655 üzenetére
Azt hiszem hand off a funkció neve, a lényeg az, hogy mikor bejelentkezel az icloud fiokoddal a készülékekre megkérdezi hogy fogadsz-e a másik eszközökre érkező hívásokat és üzeneteket. Ha ezt ilyenkor leokezod, akkor mindig átmegy a facetime hívás (akkor is ha az egyik eszköz kikapcsolt / nincs hálózaton) szerintem ez egy tök jó dolog.
-
Noxy
veterán
Nézd már meg légyszives mind a 2 eszközön: Beállítások->FaceTime->ÖN ITT ÉRHETŐ EL FT-HÍVÁSOKRA.
Nincs ott véletlenül uan az szám, vagy e-mail cím?
Ha igen akkor bökj rá, hogy a pipa eltűnjön.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Madwe
nagyúr
válasz lindermen #22656 üzenetére
Szerintem magyarul ír a srác mégse érti senki, nem vágom mi van veletek emberek
Van egy telefonja a saját apple idjával. Vett a családjának egy iőadet egy MÁSIK apple idval regelt. Az az apple id CSAK AZON AZ IPADEN van használva. Amikor hívja de nem elérhetőakkor is azt jelzi neki, h kicseng...
Komolyan minden egyes szót külön meg kell szegény kérdésében magyarázni? -
törölt tag
Ha jól értem, te a "telefon kicseng" alatt azt érted, hogy a hívás kezdeményezésekor hallod, hogy kicseng a másik oldalon, te pedig foglalt jelet vagy nem elérhetőt várnál el, a többiek meg a kicseng alatt azt értik, hogy a hívásod átugrik a telefonra, és ott jelzi bejövőként?
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
iPad vásárlásán gondolkodom. Legfőképp itthoni, valamint hosszabb utakra tervezett használatra lenne, emailezésre és böngészésre legfőképp.
Az iPad Pro 10.5-el szemezgetek, véleményetek szerint az A10X cpu még legalább 2 évig jó szolgálatot fog tenni az említett célokra vagy inkább a legújabb iPad Pro 11 javasolt ? A 6th gen. iPad a laminált kijelző hiánya miatt kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
Nem ide tartozik, de ha van másik eszközön beállítva ugyanez a fiók akkor az is használható jelszó váltáshoz.
A google eszközkezelőben látható hogy állított-e be valahol alternatív jelszót/telefonszámot/e-mailt, ha nem akkor ahhoz is kellene a jelenlegi...
Esetleg marad a hipnózis hogy eszébe jusson az a jelszó
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
amtibacsi
aktív tag
Sziasztok
Sajnos eltörött az Nexus 7 tabletem és keresem az utódját. Nagyon szerettem, megbízható, jó üzemidejű gép volt. Ez is lenne az elvárásom az utódjától. Rengeteg zenét tárolok, sokat netezek. GPS is nagyon hasznos volt, sokat segített külföldi útjaimon. Ehhez kéne a segítségetek, hogy mit ajánlotok. Sajnos nem ismerem az Ipadokat, az oprendszert, ezért kérdezném, hogy kizárólag fizetős programok vannak rá vagy az Androidos progik java része ezen is elérhető ? Netes hálózati programok, Total Commander, Viber, Hangouts, stb. amire gondolok. Zenelejátszó is fontos lenne, akár többféle is. Elsősorban használtra gondolok, a mérettől kicsit félek, hogy a közel 10 coll nagy lesz. ÍMegszoktam a 7-et, de 8-9 is még tán beleférne. A tableten 2 giga belső memória volt, ez elégnek tűnt, Ipadnál mik az alsó határok, mennyire kényes erre ? Köszönöm, hogy elolvastátok és örülnék néhány konkrét típusnak is.
-
Süvi
őstag
válasz amtibacsi #22668 üzenetére
Ipad 9,7 2018-as készüléket ajánlanám.
Ha a 9,7" nagyon sok, akkor Ipad mini 4, de az Ipad 2018 sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz amtibacsi #22668 üzenetére
Ha kell a GPS, akkor cellularosat kell venned (, ami dragabb)!
De lehet, hogy te inkabb egy Androidos tablettel lennel boldog...[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
őstag
Lehet az én szememmel van valami, de igazából nem veszem észre az Air2 és a 2017-es Pro között a 120 Hz-ből,fakadó különbséget a mindennapi használat során. Persze a pro sokkal fluidabb, de inkább a proci miatt gondolom annak. A képminőség az már más kérdés.
Itt felhozta valaki, hogy az új pro törékeny. Azért a 12,9-es pro-val kapcsolatban is el lehet mondani, hogy egy jól tartó tok nélkül a rátett üveg a széleken elemelkedik, ha középen írsz rá a tollal.
-
qqzs
őstag
Elovettem egy regi ipadet es az osszes nemreg egy masikra telepitett app elkezdett felmaszni ra. Olyan is amit telepites utan toroltem a masikon. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Eladó: GTS450
-
danii14
tag
Sziasztok!
Épp Ipad vásárlás előtt állok. A kiszemelt készülék a 2018-as, 32 gigás, wifi-s verzió. Mivel az árát még így is kicsit borsosnak találom (hallgatói költségvetésen vagyok... ), így kérdezném: elképzelhetőnek találjátok, hogy pre- v. postchristmas sale idején lejjebb megy a 2018-as készülék ára? Esetleg érdemes megvárni a két ünnepi közötti időszakot, amikor sokan megválnak az ajándékba kapott készüléktől? S végül: van-e különbség a nem hivatalos smart tokok (pl. ecr, spiegen,stb...) és az original Apple smar tok között? Okozhat-e bármilyen negatív következményt a nem official tokok használata (pl. melegedés, gombok szétnyomása), stb...?
Köszi!!!
Szívesen adok-veszek piros pontokat sikeres üzlet esetén! :)
-
-
-
törölt tag
Sziasztok.
Szeretnék vásárolni egy Ipad 2018-as táblagépet, annak van valami jelentősége hogy hol vásárolom? Pontosabban, néztem az Apple Magyarország honlapját, ott 116e-ft, de láttam már máshol 99e-ft is. Tudom van ahol 2-év a garancia, de az 1-év az alaból jár mindenhól, más különbség lehet? -
Gergőke88
addikt
-
qqzs
őstag
12-re erdemes frissiteni egy Ipad minit? Nem fogja a hardver hatarait feszegetni?
Animoji memoji meg ezekkel lehet chaten kivul mashol is jatszani?Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Apple ME277B/A - iPad mini 2 32GB Wi-Fi felment ra siman.
A gyerkocoket erdekelne ez memoji animoji de nem latom sehol.
Van Ipad Pro 10.5 is 11-el de azon sem.Eladó: GTS450
-
Alex91
félisten
-
qqzs
őstag
az a 3d szenzoros ize?
Eladó: GTS450
-
amtibacsi
aktív tag
válasz galaxys80 #22685 üzenetére
Az android nagyon testre szabható. Szinte mindent meg lehet benne változtatni. Elképesztő mennyiségű program van hozzá. Igaz, mondják, hogy emiatt megbízhatatlan is, bár a Nexusom 5 éve hibátlanul teljesít, nincs fagyás, stb. Sokkal könnyebb is, mint az iPad, este már rendesen fáj a kezem tartani. A kijelzője is sokkal nagyobb, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kényelmetlen lesz. Nem értem például, hogy egy bőrtok miért kerül 10e-be, míg egy 10 collos androidra meg 3e. Ránézésre tök egyforma kínai mind a kettő :-) Összességében munkára megtartom, estére, otthonra meg veszek egy Nexus 7-et (kijelzőt a fiam ki fogja cserélni, 7e Ft körül lesz , most szólt)
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz amtibacsi #22697 üzenetére
Tudom, hogy milyen az android, használtam.
Engem mondjuk totál hidegen hagyott már akkor is ez a testreszabhatóság.
Remelem azért a vásárlás előtt te is tisztában voltál azzal, hogy az ios-on ez nem így működik.
Appok tekintetében mennyiségben lehet, hogy több az androidon, de minőségben nem kérdés az iPad előnye.
Tokok iPad-ra is kaphatók pár dollárért ugyanúgy.
Otthoni tartalomfogyasztásra meg minél nagyobb annál jobb szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest