Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
MM helyett érdemes elmenni Icentre, Isytle üzletekbe, ott többet foglalkoznak szerintem a vevővel.
Javaslom megnézni Youtube-os videókat Excel, Word, PPT felhasználásról, Microsoftnak is van IOS tutorialja.
Megszokást minden igényel, az OSX-nek is több esetben más a logikája mint a Windows-nak.(Nem védeni akarom az Apple-t, az árazását meg végképp nem, de szerintem ne 500-600 E Ft-os tabletről beszéljünk, hanem 1300$-os készülékről, amiért az USÁ-ban 8-10 napot, Magyarországban pedig kb. 60 napot kell dolgozni).
Az élet más területén is van olyan, hogy valami nem jó mindenre: pl. az a vágyam, hogy lenyitható tetejű sportautóval járjam a partokat és a várost, de hétvégén jó lenne, ha 4 fő és csomagok is beférnének és időnként horgászni is megyek és az erdőbe, jó lenne ha nem akadnék fenn

Véletlenül sem akarok flamelni, de pont a napokban gondolkoztam, hogy Iphone felhasználók kb. 100.000-120.000 Ft-ot fizetnek telefononként az "IOS rendszerért, az ökoszisztémáért"
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest