Hirdetés
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje mozgatja a fantáziám a billentyűzetes tok az ipadhez. Olyant keresnék másodsorban, hogy széthúzható 2in1 módon. tehát legyen egy tartója, beleteszem összecsukom csókolom, de védje is felül úgy hogy ha nekem csak képernyőkéntz kell akkor ne kivarázsolni kelljen hanem kihúzom a tartóból és kész.
Másodikként de első sorban egy ilyen érdekelne [link] de a bonyodalom, hogy az új 9,7es(2017)hez nem találok már ilyent. De úgy láttam hogy sima airhez volt anno. Ha olyant találnék az jó lenne az 5. generációshoz is ugye? valamint találni még valahol ilyent magyar kiosztással? egykét oldalon láttam még magyarként de készlet sehol nincs belőle... Szomorú szamurájként fanyalogva az angol is megfelelne, de jobb lenne a magyar. Valakinek van tippje honnan szerezhetném be ? Igazából ha ilyen lenne csájniz megoldásként( ugyanilyen elven működő, széthúzom akkor tab hátulját még védő tok ) akkor az is megfelelne

Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest