- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
mattheus
üzenetére
Hacsak nem jegyzeteléshez vagy rajzoláshoz kell, nem fog szerintem többletet adni a Pencil. Nem szoktam videót vágni iPaden, de visszagondolva arra a pár alkalomra amikor véletlenül mégis kellett, nem tudok olyan részletet felidézni a műveletből, amiben segített volna egy Pencil.
Karcoktól nem kell félni, puhább az Apple Pencil anyaga, mint a kijelző üvege, így nem tudja megkarcolni, de ha félted a kijelzőt, üvegfólia sosem árt rá.
Pletykáltak 2nd gen Pencilről, de lévén hogy most volt egy keynote, ami az oktatásra fókuszált és új iPad jött Apple Pencil támogatással, de új Pencil nem, így én a következő iPad frissítésig semmiképp sem számítanék új Pencilre.
SharpSA: 2016-ban jelent meg, de tavaly a 10.5"-os Pro megjelenésével ki is vezették a forgalomból, róla van amúgy szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brave
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Linux Mint
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Arch Linux
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest