Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
mattheus
üzenetére
Hacsak nem jegyzeteléshez vagy rajzoláshoz kell, nem fog szerintem többletet adni a Pencil. Nem szoktam videót vágni iPaden, de visszagondolva arra a pár alkalomra amikor véletlenül mégis kellett, nem tudok olyan részletet felidézni a műveletből, amiben segített volna egy Pencil.
Karcoktól nem kell félni, puhább az Apple Pencil anyaga, mint a kijelző üvege, így nem tudja megkarcolni, de ha félted a kijelzőt, üvegfólia sosem árt rá.
Pletykáltak 2nd gen Pencilről, de lévén hogy most volt egy keynote, ami az oktatásra fókuszált és új iPad jött Apple Pencil támogatással, de új Pencil nem, így én a következő iPad frissítésig semmiképp sem számítanék új Pencilre.
SharpSA: 2016-ban jelent meg, de tavaly a 10.5"-os Pro megjelenésével ki is vezették a forgalomból, róla van amúgy szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Amazfit GTR Mini okos óra
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest