Hirdetés
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- OLED TV topic
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Dell Precision munkaállomások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Az volt a legelső, amit tettem - nem mintha bármi értelme lehetett volna
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile (ARPG)
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 7 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.