Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Van egy VPN mögött elérhető tárhely, amit egy adott programmal érek el (bármilyen dokumentum formátum lehet). Ezt a tárhelyet nyilván az irodában is más eszközről is látom, használom, tehát ide dolgozom, biztonságos helyen van. Ezen fájlok egy részét az a program kezeli, amivel elérem, de nem mindent megfelelő szinten és itt van az igény a másik programra. Nem tartom életszerűnek, hogy széttöredezzenek az adataim, különböző felhő alapú megoldásokkal.
Alapvetően nem támasztanék olyan elvárást egy appal szemben se, hogy önmaga mindenféle fájl típust kezeljen, ennél egyszerűbb és funkcionálisabb megoldás további adott fájlt értő programok használata. Ezt pedig maga az ios teszi körülményessé, vagy lehetetlenné.
Mondhatnánk azt is, hogy túl sokat várok el, de ha más platformok működnek rendesen, akkor már nem biztos, hogy az elvárásokkal van a gond.Tegnap az egyik apple fan informatikusunkat ki is osztottam ezen sz@rságok miatt, hogy nem működik rendesen. Nekem működő eszközt adjanak ide, ne egy cukormázzal borított hulladékot. Nem tudott megcáfolni. Sajnos.Provokatívan azt is megkérdeztem, hogy inkább adjam a gyereknek játszani a céges eszközt? Ez már kicsit trollkodás volt, de tényleg pipa voltam.
Lehet néha ég puffogni fogok mielőtt lehiggadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- EAFC 26
- Bestbuy játékok
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest