- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Van egy VPN mögött elérhető tárhely, amit egy adott programmal érek el (bármilyen dokumentum formátum lehet). Ezt a tárhelyet nyilván az irodában is más eszközről is látom, használom, tehát ide dolgozom, biztonságos helyen van. Ezen fájlok egy részét az a program kezeli, amivel elérem, de nem mindent megfelelő szinten és itt van az igény a másik programra. Nem tartom életszerűnek, hogy széttöredezzenek az adataim, különböző felhő alapú megoldásokkal.
Alapvetően nem támasztanék olyan elvárást egy appal szemben se, hogy önmaga mindenféle fájl típust kezeljen, ennél egyszerűbb és funkcionálisabb megoldás további adott fájlt értő programok használata. Ezt pedig maga az ios teszi körülményessé, vagy lehetetlenné.
Mondhatnánk azt is, hogy túl sokat várok el, de ha más platformok működnek rendesen, akkor már nem biztos, hogy az elvárásokkal van a gond.Tegnap az egyik apple fan informatikusunkat ki is osztottam ezen sz@rságok miatt, hogy nem működik rendesen. Nekem működő eszközt adjanak ide, ne egy cukormázzal borított hulladékot. Nem tudott megcáfolni. Sajnos.Provokatívan azt is megkérdeztem, hogy inkább adjam a gyereknek játszani a céges eszközt? Ez már kicsit trollkodás volt, de tényleg pipa voltam.
Lehet néha ég puffogni fogok mielőtt lehiggadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest