Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Ádám16
üzenetére
A prémium kategóriájú termékekre mindenkinek lenne igénye, de
1. nem mindenki tudja megfizetni (egyszerűen meghaladja az ésszerűeség és/vagy anyagi lehetőségei határát a termék ára)
2. szimplán nem akarja amegfizetni a magas árat (mert nem értékeli vagy használja ki olyan mértékben - mit én sem tenném - azt, ami miatt jóval drágább ezért legalább részben fölösleges többletiadáskét tenint rá ami számára nem ér annyit)
Számomra az, hogy valamit ki tudok fizetni nem egyenlő azzal, hogy meg is veszem! Lásd: iPad 2017 tökéletesen kielégíti az igényeinket, és bár az iPad Pro-t is ki tudtam volna fizetni (ami jobb is és szebb is) nem tettem mert nem olyan vastag a buxám, hogy fölösleges (kihasználatlan) többletre meggondolatlanul költsek.
HA sokkal vastagabb lenne és megengedhetném magamnak, hogy mérlegelés nélkül (akár oktalanul) elkötsem a többletet akkor persze megtettem volva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest