- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Most már ilyen is van: "Laptop" macskáknak
-
1500 - 1401
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi13
senior tag
szia
Direkt megnyitottam az origo-t (amuyg nem szoktam) és megnéztem amit mondtàl. Nekem normàlisan jön be, ugyanez a halas reklàm talàlható meg az oldalon, de úgy hogy a cikk több darabba van szedve és bizonyos helyközönként jelennek meg a hirdetések, nem pedig egyben ahogy neked.
-
HardRic
addikt
-
polonic
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Hmm safariban a lebegő menü is tudja a parallax effektet. Erre megy el a drága memória

-
runner 125
nagyúr
Ah így világos köszi.
Más. Arra nincs valamilyen egyszerűbb opció, h ha pl ide fórumba be van illesztve egy fotó (pl. Kepfeltoltes.hu-rol) direktbe, akkor gyorsan meg tudjam nyitni új lapon? Egyelőre csak úgy sikerült h hosszan ranyomtam a képre, másolás, majd új lapon beillesztettem a linket.
Köszi. -
llaszlo
veterán
Most nézem h free az Office 365, 1 év után mennyi a meghosszabbítása?
Az mindig is free marad. Viszont csak olvasni tudja a doksikat szerkeszteni nem. A szerkesztés fizetős. Eddig így volt.
-
runner 125
nagyúr
Most nézem h free az Office 365, 1 év után mennyi a meghosszabbítása?
-
legiaap
félisten
Nincs azzal gond, de wordben szerettem volna elküldeni a dokumentumomat, hogy netán tudjon módosítani rajta az illető. Nem tudom miben tudja megnyitni, ezért lett volna fontos, hogy valahogy word fájl legyen a végeredmény ugyanabban a minőségben.
Mind1. -
Ragnar95
félisten
Akkor szerencséd volt, nem mindig lesz ugyanolyan a PDF sem.
Át kell állni Pagesre, ez is ezt mutatja, nem kell worddel szórakozni
-
h_eduka
tag
esetleg nem tudok egy oldalt ahol iPad Air hátlapot cserélnek?
-
dudicukrasz
tag
Ipad1 hez milyen lejátszót töltsek le,hogy menjen a divx?
Van egyáltalán valami rá,vlc nem megy rá,avplayer szintén nem megy rá és az fizetős is. -
legiaap
félisten
De, pdf-ben is elküldtem magamnak, az egy az egyben ugyanaz lett. Akkor ez van. Van ezer fajta office appom egy sem képes normális word fájlt adni...agyérgörcsöt kapok.
-
Ragnar95
félisten
Pages appal megszerkesztettem egy dokumentumot. Rámentem, hogy elküldöm word-ként, de mikor megynitottam akkor nem teljesen úgy nézett ki ahogy a pages-ben. Feltöltöttem onedrive-ban és meg akartam nyitni az online word-el, de hibat dobott fel és nem nyitotta meg.
Ennek mi az oka? Másik kérdés, hogy tudnám elérni, hogy word fájlként valahogy lementsem pages-ből és ugyanúgy nézzen ki?Sehogy, mivel más formátum, így természetes, hogy kicsit máshogy néz ki, mivel mások a formázási utasítások, stb.
Teljesen ugyanolyan állapotban még PDF-ben sem tudod kimenteni. -
legiaap
félisten
Pages appal megszerkesztettem egy dokumentumot. Rámentem, hogy elküldöm word-ként, de mikor megynitottam akkor nem teljesen úgy nézett ki ahogy a pages-ben. Feltöltöttem onedrive-ban és meg akartam nyitni az online word-el, de hibat dobott fel és nem nyitotta meg.
Ennek mi az oka? Másik kérdés, hogy tudnám elérni, hogy word fájlként valahogy lementsem pages-ből és ugyanúgy nézzen ki? -
Ragnar95
félisten
-
oba
addikt
esetleg chromecast... bár nem tudom mennyire korlátozottak a képességei mondjuk egy appleTV -vel szemben
-
vadászcsiga
félisten
-
roland091
senior tag
-
erdoke
titán
Vannak alkalmazások, amivel DLNA-képes tévére, illetve médialejátszókhoz olyanok, amikkel azokon keresztül ki lehet tenni tartalmat. Egyik se olyan egyszerű és univerzális, mint az Apple TV.
-
Alex91
félisten
-
roland091
senior tag
bocsi ha butaságot kérdezek nem vagyok képbe még annyira az apple-s dolgokkal és olyat szeretnék kérdezni h apple tv nélkül valahogy lehetséges TV-re tükrözni az a kijelzőt?

-
Ragnar95
félisten
-
Tomi13
senior tag
Na megvettem a készüléket, ipad air 16gb wifi + celular, nagyon jó állapotban van, 3 hónapos. Vittem adásvételit, megkaptam a számla másolatot meg a gari levelet, remélem nem lesz problémám vele. A kislànyom már nyúzza is alvás helyett.

-
ribery22
tag
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a szolgáltatónál vett iPadeket lehet-e más szolgáltató kártyájával használni (magyarul kártyafüggetlen)? Ausztriába szeretnék menni, de a drága roaming helyett inkább vennék egy ottani feltöltős simet. A konkrét típus Retina Mini a T-től.
-
Ragnar95
félisten
Akkor semmi bajod nem lehet a tiltásból sem, csak mobilnetre nem fog tudni felmenni tiltás után a készülék, de olyan szerződést kell írni, amiben benne van, hogy tiltás esetén kamatostul visszakapod a vételárat.
-
csacsi67
addikt
-
Tomi13
senior tag
Mondjuk mobilnetet nem tervezek vele hasznàlni, de nem örülnék ha vmi gondom lenne belőle.
-
Vasinger!
nagyúr
-
fazr
senior tag
Szerintem meg simán tilthatják Telekom hálózatáról, de többi szolgáltatónál hasznàlható marad a mobilnet.
-
Ragnar95
félisten
Neten rákeresel, van egy csomó mobil adásvételi, amit csak a megfelelő adatokkal ki kell töltened

Ezt meg kéne nézni a szerződési feltételekben, mert biztosra nem tudom, de szerintem ebben az esetben se tilthatja, mivel független a készülék. -
Tomi13
senior tag
-
Ragnar95
félisten
-
Tomi13
senior tag
-
Ragnar95
félisten
-
Tomi13
senior tag
Nagyon szépen köszönöm, tehát nyugodtan megvásárolhatom.
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok
Lenne egy ipad air amit lehet megvásárolnék, csak előtte 1-2 dologban kérném a tanácsotok.
A készülék pár hónapos és cég névre lett véve, de az eredeti számla már le lett adva a könyvelésre így csak fénymásolatot kapnék. A másik pedig hogy t-mobile-os és azt hallottam a szolgáltatók le tudják ezeket tiltani ha nem fizetik vagy hasonló történik.
Mennyire necces így megvásárolni? Illetve tudok bármit tenni ennek kivédésére?
Köszönöm!Mivel nincs szolgáltatófüggő iPad, így tiltani tuti nem fogják, nem is tudák, emiatt nem kell félned és ha a számla fénymásolata megvan, az is elég kell, hogy legyen, főleg, hogy sorozatszám alapján megy a gari, így ahhoz nem is kell számla.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Lenne egy ipad air amit lehet megvásárolnék, csak előtte 1-2 dologban kérném a tanácsotok.
A készülék pár hónapos és cég névre lett véve, de az eredeti számla már le lett adva a könyvelésre így csak fénymásolatot kapnék. A másik pedig hogy t-mobile-os és azt hallottam a szolgáltatók le tudják ezeket tiltani ha nem fizetik vagy hasonló történik.
Mennyire necces így megvásárolni? Illetve tudok bármit tenni ennek kivédésére?
Köszönöm! -
Ragnar95
félisten
De, csak független iPad van, így a szolgáltatók által árultak is azok.
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
iPad Air-rel meg vagytok elégedve? iOS 7 jól megy rajta? Gondolkozom, hogy veszek egyet (iPad 3 volt már csak én hülye eladtam). iPhone 5 telefonom mellé lenne. Szolgáltatótól venném, ezek nem függetlenek?
-
focvis
veterán
Köszönöm szépen, ezek valóban nagyon jó áron lévő termékek. Még életemben nem rendeltem e-bay-ről, de azt hiszem itt az ideje, mert az utolsó az nagyon jónak tűnik,főleg ennyiért.
Sajnos azt nem tudom mi a különbség a két fajta szállítási mód között,mert időben ha jól látom ugyanakkor érkeznének meg körülbelül.1 fontért sima posta, 7 fontért ajánlott. Eddig mindig megérkezett nekem a sima, ill. PayPal esetén reklamálhatsz, ha nem jött meg. (Felelősséget nem vállalok
) -
Tomi13
senior tag
Köszönöm szépen, ezek valóban nagyon jó áron lévő termékek. Még életemben nem rendeltem e-bay-ről, de azt hiszem itt az ideje, mert az utolsó az nagyon jónak tűnik,főleg ennyiért.
Sajnos azt nem tudom mi a különbség a két fajta szállítási mód között,mert időben ha jól látom ugyanakkor érkeznének meg körülbelül. -
focvis
veterán
-
Tomi13
senior tag
-
focvis
veterán
-
Tomi13
senior tag
-
Süvi
őstag
Egyes matt képernyővédő-fóliák nagyon nagy minőségveszteséggel járhatnak a felbontás terén.
A párom mini retinájára tettünk rá és olyan lett a felbontása mint a sima mininek.
Én jobb minőségű ultra clear Hd
kínait vettem az Air-re (kb. 1000 Ft/3 db) és az jó, bár nem lesz tartós már látom.
A kollégám vett hivatalos apple matt fóliát hivatalos boltban mini retinára, és annak jó volt a mennyisége (csak 15* annyiba került). -
focvis
veterán
Jut eszembe! A 3 hónapos SKECH Fabric Flipper tokom kezd a sarkánál szétjönni, most keresem a megfelelő ragasztót hozzá, az otthoni nem fogja meg.
10 000 Ft a Speedshopban, számlám nincs hozzá
én hülye.Legközelebb max. 20 dollárért veszek, az előző kínai fél év után is egyben volt.
-
focvis
veterán
Ebayen 10 dodó körül is bőséges választékot találsz olyanból ami itthon 4 ezer , akár ingyen postával.
Fóliából meg jó lesz az iPad 2-re való is
de szvsz felesleges a fólia, főleg, ha veszel tokot rá. -
Tomi13
senior tag
Olyat amire az van írva hogy for ipad 3/4

Nem mondod!

-
Tomi13
senior tag
Köszönöm, megnèztem a smart case-t, elég sokat találtam belőle. Van 15-ért is meg 4-ért is, gondolom a minősége más lehet. Eddig a fóliákat mindig segítettek a speedshopban a srácok feltenni, remélem megint így lesz.
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
-
Tomi13
senior tag
Jó reggelt!
Milyen képernyővédő fóliát és tokot ajánlotok ipad 4-hez? -
Joe Swanson
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy ipad Minit (simát), mivel az kedvezőbb az ára és fontos nekem a 3G-is. A kérdésem a következő. A 3G-s verzióval lehet-e telefonálni, vagy csak VOIP?
Csak VOIP, mivel nincs benne GSM modul.
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy ipad Minit (simát), mivel az kedvezőbb az ára és fontos nekem a 3G-is. A kérdésem a következő. A 3G-s verzióval lehet-e telefonálni, vagy csak VOIP?
-
Alex91
félisten
Csak arra gondoltam hogy az store-ban ne keljen minden játékot megnéznem hogy indul e ipad1el.
Ha volt olyan verzio, ami anno futott rajta, akkor a legutolso olyat ajanlja le letoltesre. Szoval lehet probalkozni
. -
vadászcsiga
félisten
Csak arra gondoltam hogy az store-ban ne keljen minden játékot megnéznem hogy indul e ipad1el.
Meg kell sajnos, almáéknál mindig a legújabb OS-re koncentrálnak, 5.1.1 olyan régen volt hogy talán nem létezett

-
dudicukrasz
tag
Nem hiszem hogy van ilyen lista főleg így a 8 küszöbén. Keresd ki asztali itunes-ban és keresd ki hogy mi az alap verzio ami kell neki
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudja valaki ios5.1.1-re milyen játékok futtathatóak?
Van valahol erre valamiféle lista?Nem hiszem hogy van ilyen lista főleg így a 8 küszöbén. Keresd ki asztali itunes-ban és keresd ki hogy mi az alap verzio ami kell neki
-
dudicukrasz
tag
Nem tudja valaki ios5.1.1-re milyen játékok futtathatóak?
Van valahol erre valamiféle lista? -
nofi
addikt
Ma mentem egy tesztkört és teljesen jó tablettel. Csak hang alapján én speciel az utcánkból nem jutnék ki, mert a kereszteződésünknél beleszámol egy plusz irányt...
Nyilván nekem is elég legtöbbször a hang és egyébként előre meg szoktam nézni a helyeket, hogy azért ne bambán álljak oda. Tekintve, hogy San Francisco és Los Angeles is szerepel a forgalmi dugós toplistákon, szívem szerint 3 GPS-szel és két papír térképpel vágnék neki, hogy tuti ne keveredjek el
-
Xero
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Hi,
iStat-hoz hasonló app van ipad-re is?
Köszi. -
erdoke
titán
Köszi! Teljesen jó itthon, 1-2 órára, ráadásul csak megerősítésre használom, elég néha néha rápillantanom. Soha nem volt még bajom vele, pusztán kényelmi okok miatt keresek hajlok a nagyobb kijelző felé. Ablakra téve nekem folyamatosan figyelni már fárasztó, ráadásul totál idegen helyen szeretném ha nagyobb képen látnám a kereszteződéseket, neveket, stb.
Navigálni hang alapján kell, és csak akkor kukkantani a kijelzőre, ha nem egyértelmű az utasítás.
-
nofi
addikt
Nem lehet hogy neked inkább egy szemüveg kellene?

Az a baj, hogy már van

-
vadászcsiga
félisten
Köszi! Teljesen jó itthon, 1-2 órára, ráadásul csak megerősítésre használom, elég néha néha rápillantanom. Soha nem volt még bajom vele, pusztán kényelmi okok miatt keresek hajlok a nagyobb kijelző felé. Ablakra téve nekem folyamatosan figyelni már fárasztó, ráadásul totál idegen helyen szeretném ha nagyobb képen látnám a kereszteződéseket, neveket, stb.
Nem lehet hogy neked inkább egy szemüveg kellene?

-
nofi
addikt
Először is gratula, másodszor meg miért nem jó telefonon a navi? Nem értem.
-
vadászcsiga
félisten
Használja valaki navigációra az iPadjét? Hét végén indulunk nászútra és a beígért navit nem kapom meg, így két lehetőséget látok magam előtt.
1.: Veszek egy navit és max utána eladom, mert itthon nem használnám és bőven elég a telefon
2.: Sygicem van, ami iPaden is adott, kérdés, hogy mennyire lehet pontos? 4G-s, de mivel ott a roaming nyilván ki lesz kapcsolva félek, hogy nehézkesen talál majd jelet... 25 dolcsi lenne az USA térkép, tehát anyagilag ez érné meg a legjobban.Ui.: Telefont használok itthon, de egész nap nem szeretnék egy ekkora kijelzőt nézni, mert tényleg fogalmam sem lesz az útról

Először is gratula, másodszor meg miért nem jó telefonon a navi? Nem értem.
-
nofi
addikt
Rendben, holnap csinálok itthon egy tesztutat

Már csak azt remélem, hogy a telefonhoz vett autós töltő elegendő lesz-e az iPadhez is, de holnap szintén kiderül
-
Ragnar95
félisten
Használja valaki navigációra az iPadjét? Hét végén indulunk nászútra és a beígért navit nem kapom meg, így két lehetőséget látok magam előtt.
1.: Veszek egy navit és max utána eladom, mert itthon nem használnám és bőven elég a telefon
2.: Sygicem van, ami iPaden is adott, kérdés, hogy mennyire lehet pontos? 4G-s, de mivel ott a roaming nyilván ki lesz kapcsolva félek, hogy nehézkesen talál majd jelet... 25 dolcsi lenne az USA térkép, tehát anyagilag ez érné meg a legjobban.Ui.: Telefont használok itthon, de egész nap nem szeretnék egy ekkora kijelzőt nézni, mert tényleg fogalmam sem lesz az útról

Van GPS a 4G-s iPadben, így ugyanolyan pontos lesz, mint a teló, szerintem nyugodtan használhatod erre a célre, nem lesz vele gond

-
nofi
addikt

-
akoska07
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
-
SATIKA31
tag
-
Ragnar95
félisten
-
SATIKA31
tag
-
Ragnar95
félisten
-
SATIKA31
tag
Tud valaki olyan progit amivel külső bluetooth eszközt tudok párosítani az ipad-el.?
-
_Csaba_
senior tag
Sziasztok
Mit gondoltok megéri most 70-75 körül venni garis Ipad 4-et 16Gb (wifi only) vagy várjak még mert ha jön (??) szeptemberben az új ipad akkor lejjebb mennek az áraik? Azért kérdezem,mert elég kaotikus ami a használt piacon van, van hogy ipad 1-ért kérnek 60 ezret, van hogy ipad 2-ért meg 90-et...
Annyiért nagyon jó ár!
-
focvis
veterán
Sziasztok
Mit gondoltok megéri most 70-75 körül venni garis Ipad 4-et 16Gb (wifi only) vagy várjak még mert ha jön (??) szeptemberben az új ipad akkor lejjebb mennek az áraik? Azért kérdezem,mert elég kaotikus ami a használt piacon van, van hogy ipad 1-ért kérnek 60 ezret, van hogy ipad 2-ért meg 90-et...
A használt árak szépen lassan mennek lefelé mindig, de szvsz ma egy garis 4-es 70-ért ajánlott vétel. Kicsit nehéz súlyra, mást nem tudnék ellene felhozni.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
-
vadászcsiga
félisten
-
polonic
félisten
Róbálj meg egy törlést a Safari beallításaiban
Megcsinaltam. Nem merem elkiabalni, de mintha jo lenne.
Mondjuk miota megvan, januar ota, azota nem is foglalkoztam ilyennel.
Te szoktatok gyakran csinalni egyebkent? -
vadászcsiga
félisten
-
polonic
félisten
Udv
A retinas minin a safariban elkezdett akadozni a gorgetes. Ez miert lehet szerintetek?
-
dudicukrasz
tag
-
Ragnar95
félisten
Oké köszönöm,még nem mélyültem jobban el a gépben,2esem már volt,sok sebességbeli különbséget nem vélek felfedezni,legalábbis így elsőre,viszont olvastam hogy a viszonylag kevés ram miatt netezés közben hajlamos "megelégelni" az oldalak olvasását és egész egyszerűen kidob a netről,nem tudom ez igaz e.
A másik hogy működik e a divx lejátszás ezen?
vlc?Nem igaz, az történhet, hogy ha lapot váltasz, újratölti az oldalakat a kevés RAM miatt.
Pl VLC lejátssza őket, igen. -
dudicukrasz
tag
Oké köszönöm,még nem mélyültem jobban el a gépben,2esem már volt,sok sebességbeli különbséget nem vélek felfedezni,legalábbis így elsőre,viszont olvastam hogy a viszonylag kevés ram miatt netezés közben hajlamos "megelégelni" az oldalak olvasását és egész egyszerűen kidob a netről,nem tudom ez igaz e.
A másik hogy működik e a divx lejátszás ezen?
vlc? -
Ragnar95
félisten
Elnézést hogy idearcátlankodok,most kaptam egy ipad1est,van ennek valahol külön fóruma?
Előre is köszönöm a segítséget.üdv....dudi
Itt is nyugodtan kérdezhetsz róla, hiszen ez az iPad topic

-
dudicukrasz
tag
Elnézést hogy idearcátlankodok,most kaptam egy ipad1est,van ennek valahol külön fóruma?
Előre is köszönöm a segítséget.üdv....dudi
-
Ragnar95
félisten
Igen az azért régebbi, de nekem az Iphone 5 után ramaty lenne a mini is. Viszont az ára már nagyon jó, egyedül azért érné meg. Na mind1, ma úgyis megnézem egy boltban, aztán kiderül.
Amúgy annak a gyorsasága kb egy Iphone 4S-é nem? Az már picit laggos is, bár lehet ez a 7.1 megoldotta.Igen, kb 4S-el van egy sebességben.
-
Chereiose
addikt
Igen az azért régebbi, de nekem az Iphone 5 után ramaty lenne a mini is. Viszont az ára már nagyon jó, egyedül azért érné meg. Na mind1, ma úgyis megnézem egy boltban, aztán kiderül.
Amúgy annak a gyorsasága kb egy Iphone 4S-é nem? Az már picit laggos is, bár lehet ez a 7.1 megoldotta. -
Ragnar95
félisten
-
Chereiose
addikt
-
Ragnar95
félisten
-
_Csaba_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
1500 - 1401
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- DJI topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U -
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4G I 12GB I 128SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de szvsz felesleges a fólia, főleg, ha veszel tokot rá.
én hülye.