- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Végre feketében pózol a Noctua legkomolyabb 120 mm-es ventilátora
-
1900 - 1801
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Sikerült megvennem az eddigi legjobb minőségű kijelzővédő fóliát. Nem olyan olcsó, de bátran ajánlom.
Üdv. -
univerzita
addikt
-
Tenager18
senior tag
Csinálsz egy restore-t és nincs gond!
Szuper, köszi

-
Szabikaa20
őstag
-
roland091
senior tag
-
Tenager18
senior tag
Ha JB-zem az Ipadot, utána vissza lehet állítani szűz állapotba, ha esetleg úgy adódna ?
-
Szabikaa20
őstag
-
Tenager18
senior tag
Nem tudtok jó ( és ingyenes ) képeket, témákat Ipad 4-re ? Letöltöttem tegnap kettőt, de borzalom volt.
-
Chereiose
addikt
ezért írtam, hogy megkapható féláron

igen, amúgy marha drágák ezek a tokok, de mivel én hordozom magamma, inkább invesztáltam egy jó minőségű tokba, ami rendesen megvédi a gépet a táskámban. megéri ezekre a cuccokra vigyázni, mivel ahogyan néztem nagyon jól tartják az árukat, szép állapotban könnyen eladhatók ha mégsem jönne be, vagy váltanál az új kiadásra.
vadászcsiga:
köszi az infót. sok pdf-em van, de akkor ezeket nem icloudon, hanem majd dropbox-on keresztül fogom elérni, végülis olyan mindegy. egyébként irodai alkalmazások terén az apple vagy a microsoft alkalmazásai a jobbak ipadre?Igaz igaz

-
vadászcsiga
félisten

igen, amúgy marha drágák ezek a tokok, de mivel én hordozom magamma, inkább invesztáltam egy jó minőségű tokba, ami rendesen megvédi a gépet a táskámban. megéri ezekre a cuccokra vigyázni, mivel ahogyan néztem nagyon jól tartják az árukat, szép állapotban könnyen eladhatók ha mégsem jönne be, vagy váltanál az új kiadásra.
vadászcsiga:
köszi az infót. sok pdf-em van, de akkor ezeket nem icloudon, hanem majd dropbox-on keresztül fogom elérni, végülis olyan mindegy. egyébként irodai alkalmazások terén az apple vagy a microsoft alkalmazásai a jobbak ipadre?Passz, nem használok irodai alkalmazásokat. Én a pdf fájljaimat az Adobe reader appban regisztrált felhoben tárolom. 5Gb ingyenes tárhelyed ad az Adobe. Dropboxba a fotóim mennek, van belőle elég, lassan meg is telik kene már szelektálni.
-
univerzita
addikt
Segítség!
Az ipodomra nem tudok filmet felrakni, nem ismeri az itunes a számítógépen lévő filmeket és minden áron a itunes store akar fel vinni.
Mit csináljak S.O.S ben kell a segitségMert olyan filmet akarsz feltenni amit a iTunes nem támogat. ( avi,mkv) Ha felteszel valami média playert( VLC ingyenes) abba be tudod másolni a filmet.
-
bandus
veterán

vadászcsiga:
köszi az infót. sok pdf-em van, de akkor ezeket nem icloudon, hanem majd dropbox-on keresztül fogom elérni, végülis olyan mindegy. egyébként irodai alkalmazások terén az apple vagy a microsoft alkalmazásai a jobbak ipadre? -
Chereiose
addikt
én full case-t vettem samsonite boltban a minire 11k-ért, nem sokkal drágább a nagyobb méret sem. ennyiért official kiegészítők közül csak covert kapsz. de pont tegnap láttam a corvin plázában egy bőrdíszmű boltot, ahol szintén árulnak samsonite tokokat, és jelenleg 50% kedvezménnyel. jó mérges is voltam magamra

Nekem 11K is meglehetősen sok egy tokért

Mondjuk amíg itthon használom, addig talán nem muszáj neki, de ha elviszem akkor bizony jó lenne.. -
Ádámsegitseg
csendes tag
Segítség!
Az ipodomra nem tudok filmet felrakni, nem ismeri az itunes a számítógépen lévő filmeket és minden áron a itunes store akar fel vinni.
Mit csináljak S.O.S ben kell a segitség -
vadászcsiga
félisten
-
Mister_X
nagyúr
iWork appokkal (Pages, Numbers, Keynote) szinkronizál. Én nem is használok másokat, mert azok bőven jók.
-
bandus
veterán
azt jól értelmezem, hogy ez az icloud dolog semmire nem jó, csak biztonsági mentésekre? tehát különböző doksikat itt nem tudok tárolni és elérni, erre marad a dropbox, ugye?
-
bandus
veterán
én full case-t vettem samsonite boltban a minire 11k-ért, nem sokkal drágább a nagyobb méret sem. ennyiért official kiegészítők közül csak covert kapsz. de pont tegnap láttam a corvin plázában egy bőrdíszmű boltot, ahol szintén árulnak samsonite tokokat, és jelenleg 50% kedvezménnyel. jó mérges is voltam magamra

-
univerzita
addikt
Nincs sem videó, sem zene. Ez a több giga csak alkalmazás. Igo europe pl, stb
Nekem még olyan sok nincs fent, de lehet hogy egyszer eljutok ide és fog kelleni venni + néhány gigát iCloud-ból.
-
vadászcsiga
félisten
Megértem hogy ez bosszantó lehet, de belehet álítani hogy pl.a videókat és zenét neszinkronizáljon.
Nincs sem videó, sem zene. Ez a több giga csak alkalmazás. Igo europe pl, stb
-
univerzita
addikt
Az iTunes nem, de az a töméntelen app amit leszinkronizál nálam több gigára rúg
Megértem hogy ez bosszantó lehet, de belehet álítani hogy pl.a videókat és zenét neszinkronizáljon.
-
vadászcsiga
félisten
Most őszintén olyan sok helyet foglal a gépünkön? Merem álítani hogy sokunknak sokkal több haszontalanabb dolog van a gépünkön. Én például nem bankártyán keresztül fizetek hanem GIFT kártyával ést csak iTunes-al tudom felrakni.
Az iTunes nem, de az a töméntelen app amit leszinkronizál nálam több gigára rúg
-
univerzita
addikt
10 perc újratelepíteni
Most őszintén olyan sok helyet foglal a gépünkön? Merem álítani hogy sokunknak sokkal több haszontalanabb dolog van a gépünkön. Én például nem bankártyán keresztül fizetek hanem GIFT kártyával ést csak iTunes-al tudom felrakni.
-
vadászcsiga
félisten
Én senkit nembíztatnák hogy uninstalája. Ugyanis ha komojabb probléma adódhat a iPaddel akkor iTunes segédségével lehet életre kelteni. Megértem hogy sokan azért nem szeretik használni mert komplikátnak tűnik és pár appal ezt könyebben meg lehet oldani.
10 perc újratelepíteni
-
univerzita
addikt
Nem kötelező, icloud-al ugyanez elvégezhető. En sem használtam már évek óta
Én senkit nembíztatnák hogy uninstalája. Ugyanis ha komojabb probléma adódhat a iPaddel akkor iTunes segédségével lehet életre kelteni. Megértem hogy sokan azért nem szeretik használni mert komplikátnak tűnik és pár appal ezt könyebben meg lehet oldani.
-
vadászcsiga
félisten
Semmiképpen! A iTunes a iOS rendszer része és frisítéseket és mentéseket ezen keresztül kel végezni.
Nem kötelező, icloud-al ugyanez elvégezhető. En sem használtam már évek óta
-
Szabikaa20
őstag
Semmiképpen! A iTunes a iOS rendszer része és frisítéseket és mentéseket ezen keresztül kel végezni.
Én még 1x sem használtam az iTunes-t...
Azt se tudom mit lehet kezdeni vele... 
-
Tenager18
senior tag
Akkor marad

-
univerzita
addikt
-
Tenager18
senior tag
Ha már normálisan működik az iTools, lehet uninstalállni a gépről az iTunes-t ?
-
Mister_X
nagyúr
-
Tenager18
senior tag
Szerintem a 4-es hardvere még minimum 2-re simán elég( iOS8 és a frissítísek). Hiszen apple úgy fogalmazott hogy a Ipad 3 is megkapja a iOS 8 cat.
Remèlem èn is. Nem akarok mèg Air-t venni
Ami tuti biztos amugy, hogy ha tàblagèp, akkor csak is Ipad! Beleszerettem 
-
univerzita
addikt
Szerintem a 4-es hardvere még minimum 2-re simán elég( iOS8 és a frissítísek). Hiszen apple úgy fogalmazott hogy a Ipad 3 is megkapja a iOS 8 cat.
-
Tenager18
senior tag
Szerintem a legtöbbe eszt be lehet álítani. De a Puffint bisztosan mert most próbáltam.
Előre láthatólag mennyi ideig elég az Ipad 4 hardvere ? Valahol olvastam, hogy lehet már az iOS 8 is megfogja a vasat. Bár személy szerint én ezt nem hiszem el, de sajnos nem értek annyira hozzá, szóval érdekelne más véleménye is

-
Chereiose
addikt
-
univerzita
addikt
Ha csak tokban less és naponta vinni fogod magaddal akkor vegyél pl.márkás ozaki tokot.(azt is kínában gyártották). Enyém már megvan 7 hónapja de semmi baj nics vele de én csak akkor teszem bele ha viszem. Othoni használatnál úgyse lesz benne.
-
focvis
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
Chereiose
addikt
Ilyesmi tok nagyon sok van.Garantálom nem fogsz tudni választani. Nekem is van, már nem emlékszem honnan rendeltem. Nem volt drága, talán 7$. Ha ebay- nél beírod hogy ipad air case akkor már látod a választékot.
De ezek a kínai 5€ ebay tokok sokszor láttam, hogy rosszak és nem voltak megelégedve vele a felhasználók

-
univerzita
addikt
-
Chereiose
addikt
-
Alex91
félisten
Milyen árban szoktak mozogni a megjelenés után 1 hónappal?
Mint a megjeleneskor, sot fel evvel a megjelenes utan is a megjelenesi aron aruljak...
-
Chereiose
addikt
Ipad Air-hez milyen tokot ajánlotok? Olyan kéne, ami nem csak a kijelzőre simul rá, hanem az egészet védi és ki is lehet támasztani, ha filmet néznék stb.
Amúgy ősszel lesz új Ipad?
Milyen árban szoktak mozogni a megjelenés után 1 hónappal? -
Tenager18
senior tag
Örülök hogy sikerült.Nemtudom van e már valami file kezelö app a ipaden. Nagyon sok van a sztorban. Én a Documents 5 ( Readlle) hasnálom. Ingyenes és tudja azt amit a fizetösek. Ezzel wifin tudod letölteni a képeket, documentumokat, magazinokat ipadre anélkül hogy usb- vel öszekötöd.

-
univerzita
addikt
Örülök hogy sikerült.Nemtudom van e már valami file kezelö app a ipaden. Nagyon sok van a sztorban. Én a Documents 5 ( Readlle) hasnálom. Ingyenes és tudja azt amit a fizetösek. Ezzel wifin tudod letölteni a képeket, documentumokat, magazinokat ipadre anélkül hogy usb- vel öszekötöd.
-
Tenager18
senior tag
Semmi nem rontja az akksit, csak az ha kiveszed

Na, attól nem kell tartani

-
vadászcsiga
félisten
-
Tenager18
senior tag
Ha töltés közben használom a gépet, az nem rontja az akksit, ugye ?
(#1852) univerzita : Köszi, közben sikerült megoldani. Sokkal egyszerübb iTools-al kezelni a gépet

-
univerzita
addikt
Nem kell a jailbreak.Akkor ha fel van telepítve és ráteszed a ipadot akkor a job oldalon megjelennek a információk a ipadodról. Bal oldalon vannak a lehetöségek. Itt ha rámész a Applications-ra akkor a jobboldalon megjelenik a összes aplikáció ami fel van rakva ipadre. Mindegyiknél van három kisablak- uninstal-backup és végul browse. Ha filmet akarsz tenni a VLC- re akkor válazd a browse lehetőséget. Megnílik a VLC és a Documents mappába teszed a filmed. Majd amikor törülni szeretnéd akkor a Delete.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az iShutdown HD iPadre
-
Tenager18
senior tag
Nemtudom mert nálam ilyen probléma egyszer sem volt. Esetleg amikor telepítedted kéri hogy 32 vagy 64 - es a windows.És ha rákattintol a check iTunes- ra mitörténik?
Nem lehet rákattintani, ez egyfajta figyelmeztető szöveg. Nem lehet, hogy jailbreakelni kell , és utána műkszik rendesen ?
-
univerzita
addikt
Nemtudom mert nálam ilyen probléma egyszer sem volt. Esetleg amikor telepítedted kéri hogy 32 vagy 64 - es a windows.És ha rákattintol a check iTunes- ra mitörténik?
-
Tenager18
senior tag
Nos igazad van nics törlési opcio. Illetve van da csak akkor tudod használni ha iTunes könyvtárábol akarsz törölni zenét vagy videót. Mivel a film a VLC- ben volt aszt iPadról tudod törölni. Én ha filmet taszek VLC-be aszt nem iTunes- szel csinálom hanem egy másik programmal. A neve iTools. Felrakod gépre ( ingyenes) majd ezzel nagyon könyen lehet másolni filmet,zenét, képeket stb. Amivel külömbözik a iTunes- ról hogy nem kell synchronizálni. Ész természetesen van törlési funkcio. Ez egy afajta total commander.
Meglestem az iTools-t, ha bármit rá akarok tenni, kiír valami angol szöveget, és semmi ... valami check iTunes vagy ilyesmi
Mi lehet a probléma ? -
Tenager18
senior tag
Nèztem rola gameplayt,jonak tünik .... Este kiprobàlom

-
Tenager18
senior tag
Nos igazad van nics törlési opcio. Illetve van da csak akkor tudod használni ha iTunes könyvtárábol akarsz törölni zenét vagy videót. Mivel a film a VLC- ben volt aszt iPadról tudod törölni. Én ha filmet taszek VLC-be aszt nem iTunes- szel csinálom hanem egy másik programmal. A neve iTools. Felrakod gépre ( ingyenes) majd ezzel nagyon könyen lehet másolni filmet,zenét, képeket stb. Amivel külömbözik a iTunes- ról hogy nem kell synchronizálni. Ész természetesen van törlési funkcio. Ez egy afajta total commander.
Köszi,meg is lesem

-
univerzita
addikt
-
focvis
veterán
RR3-at nem vittem végig, mert ráuntam, de egy árva petákot sem fizettem érte. Asphalt 8-at is nézd meg, ha kedved és időd engedi, ott 95% felett (1050 csillagból megvan 1037) járok és szintén nem vettem zsozsóért semmit.
-
Tenager18
senior tag
Azt hiszem így van igen és hát arra bazíroznak hogy nem tudod kivárni és fizetsz. Vannak ezek az ultrák akik 2 nap alatt végig viszik
Hát a lónak a pöcsét
Én simán kivárom, akár órákon keresztül is, ráérek 
-
vadászcsiga
félisten
Azt hiszem így van igen és hát arra bazíroznak hogy nem tudod kivárni és fizetsz. Vannak ezek az ultrák akik 2 nap alatt végig viszik
-
Tenager18
senior tag
Csak beetetés, appon belüli vásárlás van. Ha igazan bele akarsz merülni csengetni kell.
Valami olyasmit olvastam, hogy végig lehet fizetés nélkül is vinni, csak akkor sokat kell várni néha, kocsi javításnál vagy ilyenek ... vagy ez baromság ?
-
vadászcsiga
félisten
-
Tenager18
senior tag
Amúgy letöltöttem a Real Racing 3-at ( ami nagy meglepetésemre ingyenes volt
). Gyönyörűen fut, Grand Turismo 5 szintű grafikával
Szuper játék. -
Tenager18
senior tag
Amikor bemásols filmet VLC alá akkor a document részre másol be. ITunessel ki lehet törölni
Igen, a filmet sikerült törölnöm magán az Ipadon VLC -ben. De beraktam valami sfv fájlt is a film mellé, amit a VLC nem lát, viszont az iTunes-on belül sem találom a törlés opciót. Mi a trükkje ?

-
univerzita
addikt
-
Tenager18
senior tag
Mikor felmásoltam a filmet VLC alá, került oda még egy fájl is, amit nem tudok törölni. iTunes segítségével el lehet távolítani valahogy ?
-
vadászcsiga
félisten
Ez komoly?
Ha valaki ipadot vesz nem azért veszi hogy droidot vagy windózt használjon!
Épp az a lenyeg hogy gordülékeny,akadásmentes legyen a keszülek.Egy egy respring belefér?

-
erdoke
titán
-
Mister_X
nagyúr
-
Szabikaa20
őstag
-
roland091
senior tag
Én egy itteni, gyöngyösi számtech üzletben vettem, de kapható pl. Iponon is!

(#1829) bandus: Na igen, de valószínűleg nem is lesz olyan minőségű. Persze ez egyáltalán nem biztos, elvégre erre is van 2 év gari, ami meglepő!
köszi, mondjuk jobban belegondolva van már 2 tokom, de majd lehet rendelek 1et

-
z67
őstag
-
bandus
veterán

(#1829) bandus: Na igen, de valószínűleg nem is lesz olyan minőségű. Persze ez egyáltalán nem biztos, elvégre erre is van 2 év gari, ami meglepő!
óbazz, és még ötödannyiba is került... hát ez nem az én napom

-
Sonja
nagyúr

-
roland091
senior tag
-
focvis
veterán
Én Safarit hasznalok, és 90%-ban asztali módban tölti be, de ha ritkán mobilos nézetű oldal jön be, magán az oldalon megkeresem a teljes vagy webes nézetet, átállítom, és onnantól már akárhányszor arra a honlapra vagy blogra megyek, már a teljes nézetet tölti be.
Nálam is ez van, de azért vannak oldalak (pl. olx.hu) amit hiába állítok át desktop nézetre, legközelebb újra a mobil verziót erőlteti. Meg lehet szokni.
Dolphin browseren (ingyenes) állítható, hogy desktopot kérjen be.
-
bandus
veterán
-
Sonja
nagyúr
tegnap körbenéztem végül tok után, és kapott egy ilyet a kicsike: [link]
annyi mint a smart cover, de mégis teljesen lefedi a gépet.
fóliát is próbáltam ráapplikálni, hát örülök, hogy a 900 ft-osat vettem meg, mert marhára nem sikerült
más:
megvettem még a marvin appot és szomorúan vettem tudomásul, hogy pdf-et nem kezel :/ van valami tuti jó app pdf formátumú könyveket olvasni, jegyzetelni? goodreader? kinek mi jött be? -
bandus
veterán
tegnap körbenéztem végül tok után, és kapott egy ilyet a kicsike: [link]
annyi mint a smart cover, de mégis teljesen lefedi a gépet.
fóliát is próbáltam ráapplikálni, hát örülök, hogy a 900 ft-osat vettem meg, mert marhára nem sikerült
más:
megvettem még a marvin appot és szomorúan vettem tudomásul, hogy pdf-et nem kezel :/ van valami tuti jó app pdf formátumú könyveket olvasni, jegyzetelni? goodreader? kinek mi jött be? -
Angel2014
addikt
-
pehaa
tag
-
Gadgetfan_
senior tag
Én Safarit hasznalok, és 90%-ban asztali módban tölti be, de ha ritkán mobilos nézetű oldal jön be, magán az oldalon megkeresem a teljes vagy webes nézetet, átállítom, és onnantól már akárhányszor arra a honlapra vagy blogra megyek, már a teljes nézetet tölti be.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok lehet ipad airra androidot vagy win7 et telepíteni?
Valaki csinált már ilyet? -
pehaa
tag
Nalam az volt a problema, hogy amikor beleporgettem a filmbe sokszor megallt, elment a kep.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem hálózati szerverről lejátszva a filmet nincs felirat.
-
HardRic
addikt
Amikor használtam még ilyen volt de régóta az nPlayer nálam a nyerő.
Rengeteget fejlődött. Szeptemberben mikor még megvolt a mini, használhatatlan vacak volt még, akkor maradtam a Cinexplayer-nél. Májusban amikor meglett az Air meg csodálkoztam, hogy milyen fasza lett. Jelenleg csak a VLC-t használom.
-
vadászcsiga
félisten
-
HardRic
addikt
Nehány filmnek nincs hangja a megfelelő kodek hiánya miatt
Milyen kukában torrentezett filmeket nézel?
Napi rendszerességgel használom a VLC-t ee ilyen még nem volt. -
Tenager18
senior tag
Nehány filmnek nincs hangja a megfelelő kodek hiánya miatt
Jaaa ... éértem. Hát ez nem jó ...
Mindegy, használom, amíg tudom ... -
vadászcsiga
félisten
-
Tenager18
senior tag
Ámen

Amúgy mire gondoltál konkrétan ? Érdekelne a véleményed

-
vadászcsiga
félisten
-
Tenager18
senior tag
CineXPlayer HD pár napja volt leakciózva 0,89€-ra
VLC dehogy lesz jo, majd meglátod
Kipróbáltam, nekem jónak tűnik. Felraktam 3 filmet, mindet szépen viszi, feliratokat is szépen kezeli, egyszerű, nagyszerü

-
vadászcsiga
félisten
-
Tenager18
senior tag
Inygenes VLC,infuse,fizetös N-Player....
VLC jó lesz, köszi nektek.

-
Szabikaa20
őstag
-
Bodz
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
-
Tenager18
senior tag
Tudtok valami jó film lejátszó progit, ami normálisan használható ? Persze ingyenesre gondoltam

-
vadászcsiga
félisten
-
univerzita
addikt
Szerintem a legtöbbe eszt be lehet álítani. De a Puffint bisztosan mert most próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1900 - 1801
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
- Apple iPad Mini Wi-Fi 64GB Starlight 95% akkumulátor
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 2TB 2in1 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm / e-sim / 16GB / 1Hó garancia
- 4x Corsair Air Series AF140 140mm red (CO-9050086-WW)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500X3D 32GB DDR5 500GB SSD RTX 5070 Ti 16GB Zalman I3 NEO Black 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindegy, használom, amíg tudom ...