Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy van tapasztalatotok strapa tokkal? (ütés, porálló stb?)
Eddig sose használtam fotózásra, videóra az Ipad-ot, de ha megjön a Pro, akkor annak lesz a legjobb kamerája a mobil eszközeink közül és bármilyen gáz is, de sztem azt fogjuk használni nyaraláson, utazáson a dslr mellett második készülékként (feleségem). (Kompakt gépünk nincs, most voltunk barátokkal nyaralni, és ahogy elnézem az esetek 80%-ban - ahol nem volt szükség oktipkai zoomra az Iphone is simán ver egy 50 e Ft-os kompaktot, szóval szerintem fogjuk használni ezt a funkciót is.
A készülékekre nagyon szoktunk vigyázni (első-hátsó fólia + tok + amikor elmegyünk itthonról hard Case Logic tok), de a kirándulásra valami extrábbra gondoltam. (Nem fogjuk fürdetni, esőben nem használjuk, de mégis jobb a biztonság)
Vajon ezek a kínai csodák jók? Nyújtanak védelmet a portól, karcoktól legalább?
1
2
3Szép finom jószágok.

Valamivel esetleg tapasztalat?
Olyat szeretnék, ami a kijelzőre is tesz valamit.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi