Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siszibatya
tag
Szia !
Ezen besírtam és leestem majdnem a székről : " youtubos fickón az asus ing és stabilan sikerült a tuning 1kattra ! "
- Gondolom csak az ing miatt sikerült neki !XD
általánosságba megkérdezném :
- oprendszer tényleg összemlik ettől az ai suittól ? vagy ez csak a win10en fordul elő ?
-van akinek rendesen működik és nem okozott ilyent , akkor másnak miért ?
- elvileg akkor más alaplap gyártóknak a saját tuning programja is okozhat ilyent ( ha van ilyenük) ?
Manuálisan kell beállítani biosba az értékeket az a legbiztosabb utána meg tesztelni programmal , játékkal.
- 1,3-1.35V feletti feszültség károsíthatja az elektronikáját a cpu-nak - ezt olvastam vhol
- ez a feszültség már fűt rendesen és hűteni is kell rendes vagy kompakt/játék vízzel
- csak kíváncsíságból megkérdezem akinek el kellett távolítani az asus ai suite az melyik programmal tette hogy ne okozzon problémát a rendszernek tovább / csak Win újratelepítése a megoldás ?
Én win7et használok de majd vmikor kiprobálnám a 10et is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest