- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amazon Kindle
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siszibatya
tag
Szia !
Ezen besírtam és leestem majdnem a székről : " youtubos fickón az asus ing és stabilan sikerült a tuning 1kattra ! "
- Gondolom csak az ing miatt sikerült neki !XD
általánosságba megkérdezném :
- oprendszer tényleg összemlik ettől az ai suittól ? vagy ez csak a win10en fordul elő ?
-van akinek rendesen működik és nem okozott ilyent , akkor másnak miért ?
- elvileg akkor más alaplap gyártóknak a saját tuning programja is okozhat ilyent ( ha van ilyenük) ?
Manuálisan kell beállítani biosba az értékeket az a legbiztosabb utána meg tesztelni programmal , játékkal.
- 1,3-1.35V feletti feszültség károsíthatja az elektronikáját a cpu-nak - ezt olvastam vhol
- ez a feszültség már fűt rendesen és hűteni is kell rendes vagy kompakt/játék vízzel
- csak kíváncsíságból megkérdezem akinek el kellett távolítani az asus ai suite az melyik programmal tette hogy ne okozzon problémát a rendszernek tovább / csak Win újratelepítése a megoldás ?
Én win7et használok de majd vmikor kiprobálnám a 10et is
Új hozzászólás Aktív témák
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest