- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siszibatya
tag
válasz
KAMELOT #4626 üzenetére
Szia !
Én is olvastam a hírt ,hogy felmennek/tek / a ddr4 memória árak. Ez van sajnos.
Szokták mondani : Ilyen ez a popszakma !PC-nél/hez köthető alkatrészeknél, mindig lehet belelapátolni a lóvét , nincs vége - ördögi kör.
Újítani és feljeszteni mindig lehet.
A piac kínálja és megadja rá a lehetőséget, mindig kijön valami újdonság. Ez mondjuk bármilyen műszaki cikkre igaz.Saját vélemény és gondolatok erről az áremelésről általánosságban:Nem mindegy mi ennek a háttere .Akinek kell és van rá pénze, mindegy mennyibe kerül meg fogja venni.
Akinek meg halasztható a dolog és nem annyira fontos az meg kivár.
Kinek milyen elvárásai vannak , minőségben és árban és mennyit tud rááldozni.Akciózási stratégiát ,amit előtte áremelés előz meg nem csak ünnepekkor alkalmaznak , hanem bármikor.Részemről egyenlőre megállt a konfig építés , másra kell ami fontosabb.
Egyszerre amúgy sem tudok minden alkatrészt megvenni ami kell.
Egyes alkatrészeket kp-ba a többit részletre így lessz valószínűleg.
Normalizálódik majd az ára a memóriának amire nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest