- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
t72killer #3555 üzenetére
A SATA Express-nek semmi létjogosultsága nincs, a PCIe portokat meg tele lehet pakolni M.2-es SSD-vel. Ha éppen olyanod van, akkor akár 7 darabot is beletehetsz egy erre megfeleleő alaplapba. De még egy átlagosba is bele lehet tolni 3-4 darabot. Az alaplapi M.2-es portoknak alig van értelmük. Tudom, hogy "kell" egy jó lapra M.2-es port, de hiába pakol valamelyik gyártó 3 darabot a lapjára, ha abból a fix (maximális) 48 lane-ből kell gazdálkodniuk.
Nem nyálaztam át az összes alaplap specifikációját, de ha jól láttam, akkor egyedül a ASRock X99 Extreme11-en van két darab M.2-es (PCIe gen3) csatlakozó. De ismét hangsúlyozom, hogy semmi jelentősége, hogy hány darab van rajta. Vagy hogy van-e egyáltalán az alaplapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest