Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Kézben a Vorke V1! Kuponkóddal 148 Erzsi volt, és sarcmentesen jutott el hozzám. Ezt már arról írom. Még nagyon az elején tartok az ismerkedésnek. A szögletes ház alján van egy kerek, kiálló tányér. Ez letekerhető, és alatta ott az SSD helye... ami üres volt. Páááániiik! Hogy lesz ebből Windows??? Bekapcsolás, ééés ... indul a Win 10! Szóval, a 64GB -os SSD belül van, az a külső hely plusz lehetőség.
    Win aktiválás, beüzemelés, nyelvi, stb. beállítás pikk-pakk, sima ügy.
    DVI monitor: pipa.
    PC -s hangfalak jack kimenetről: pipa.
    Wifi, telóról net: pipa
    UEFI hozzáférés: pipa
    Boot menü: pipa
    Bootolás pendrive -ról: pipa
    A Puppy szépen betöltődik, de az X felület (vagyis maga a grafikus felület) nem indul. Szóval, ezt még hegeszteni kell. Ezért, szégyenszemre ezt valami Edge alól írom. Van ebben a szarban valami alkalmazásbót, de ott hiába írom be a keresőbe, hogy Firefox, vagy Dolphin, csak irreleváns baromságokat ad.
    Na, mindegy, majd csak lesz valahogy. Van mikroSD kártyahely is, majd megpróbálom onnan is a bootot. Sztem menni fog. Akkor nálam a plusz SSD hely üres maradhat. Illetve, egy kis faragással megpróbálnék majd betenni oda egy 12V -os powerbankot, meg sztem a 4G modem is beférne. A tesztekből úgy olvastam, hogy 2,4Ghz -en tud AP módot, vagyis lesz egy Mifim is. :)
    Játék! Játék! :)

Új hozzászólás Aktív témák