- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED monitor topic
- Billentyűzet gondom van
- Hisense LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
fabicska #2153 üzenetére
Nem-e?
Hát a Voyo-val próbálkozhatsz 0-24-ben. Meg flatout... Nincs rajta hűtés, vékony műanyag dobozban van, nem is szerelhető rá hűtés úgy, hogy a burkolatot ne kellene átalakítani. Ha a Voyo V2-re gondolnál, de hát az usb-k száma miatt biztos nem, no arról eddig egy tesztet olvastam, itt asszem be is linkeltem, ott már van hűtés ill. hőhíd a fém doboz és a proci között.
i6-ról egy fórumtag írta már nekem, hogy nincs melegedési probléma, így valszeg van benne passzív hűtés.
Mele PCG03-ban nem tom, hogy van-e hűtés, de a doboz elég szellős ahhoz, hogy könnyedén építhető legyen, de ilyen alapon a Pipo is jó erre a célra, ha úgy kell kialakítani, annál is könnyedén kialakítható.---------------------
MrRL19!
HDMI-n továbbítja az 5.1-es hangot, DD, DTS egyaránt, én is használok hangrendszert, hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Eladó PC!! i7-9700/RTX2060 Super 8GB/32GB RAM
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest