Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Médialejátszásban az androidot meg is ugorja a tekintetben, hogy képes kadenciahelyes lejátszásra, fullHD filmekkel nem lesz problémád,BD25-ig teszteltem, addig gond nélkül lejátszotta a videókat. Ezt így többször is leírtuk, de tény, hogy elég sokat kell visszaolvasni, s aztán beszélünk itt összevissza mindenről, így figyelmeztetnélek arra is, hogy hűtéssel vannak gondok, (már ha elkerülte a figyelmed) valami hűtőbordát lehetséges, hogy rá kell applikálnod, de van itt is példa számos jó s olcsó megoldásra.
5.1-es hangot felfűzi HDMI-n, így azzal sem lehet problémád, ha arról valahogy letudod "gyűjteni".
Youtube fullHD-ról beszéltünk, nem írom le még egyszer, applikáció, IE használata vagy Chrome-ban megoldható tampermonkey kiegészítővel, hogy ha rákattintasz egy yt linkre, az az applikációban (Hyper-ben) nyíljon meg, én is így használom.
Úgy gondolom az itt összegyűlt elsöprő többség utorrentre (is) vette ezt a boxot. Mit akarsz tudni, megy meg jön minden...?
DE nekem csak 30 megás netem van, azzal nincs gond, max. le, max. fel, stabil, szal ezzel sem volt még problémám...Persze gondolom én a médialejátszásban a pipo az nem az androiddal vívna nálad párbajt, hanem a WD-vel, én azt nem ismerem, s nem ismerem a fogyasztási szokásaid sem, így erre nehéz válaszolni. Így viszont kérdés, hogy az androidot mire használod, mert itt nagy applikáció áradatra nem lehet számítani, a win store jóval szegényesebb.
tlac! Én azt hittem, hogy amit vlevi írt, az szarkazmus. Ha komoly, akkor ahogy írtad is, van, én is a hyper-t használom, s természetesen kodiban is van s működik is a kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DE nekem csak 30 megás netem van, azzal nincs gond, max. le, max. fel, stabil, szal ezzel sem volt még problémám...